Отговори
# 105
  • Plovdiv
Не, защото формата на коремчето зависи от структурата на жената и защото съм виждала "остри кореми" , пък се раждаха момиченца и обратно.
Не пречи, обаче да си помечтаеш, докато го хванете малкия мушмурок в подходяща позиция за разчитане.  Laughing И друго, важен е лекарят, който разчита, а не ехографа. Hug Успех.

# 106
  • София
Аз лично не вярвам, пък и каквото и да е да ти е живо и здраво  Peace

# 107
  • София
Глупости на търкалета.

# 108
Няма логика да е вярно, въпреки че и двата пъти коремът ми е остър, раста само на корем и наистина пак чакаме момче.... Следващият път като направим момичето, ще ти кажа дали коремът си е променил формата... ама ти тогава ще знаеш какво е бебето  Joy

# 109
# 110
Аз лично не вярвам, пък и каквото и да е да ти е живо и здраво  Peace
Peace

# 111
  • Варна
При всеки е различно. Когато аз бях бремена със сина си, една моя приятелка също беше бремена. Тя имаше кръгъл корем и всички и казваха, че ще е момиче, а аз обратното - бях с остър и ми казваха, че ще е момче. Резултата е, че и двете имаме момчета. А в интерес на истината с дъщерями имах по-малък и кръгъл корем. А ето какво казват лекарите относно формата на корема при бременност малко по надолу в статията
http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=1986196594

# 112
  • София
Бях с остър корем и родих момченце, но моя приятелка караше две абсолютно различни бременности, пък резултатът е налице - две прекрасни принцеси  Laughing

# 113
Формата на корема няма нищо общо с пола на бебето.

# 114
Глупости

# 115
  • У дома... някъде
Моят корем си беше кръгъл и родих момиче,но по принцип не вярвам на бабини деветини.

# 116
не вярвам защото и моят беше същият и всички около мен ми казваха ,че ще е момче дори и аз си го бях втълпила(дори когато доктора ми каза момиче-пак не повярвах)и накрая изненада-момиче!!!

# 117
Не, не вярвам на тези неща Naughty

# 118
Глупости на търкалета.
PeaceАман от такива "познавачи" ooooh!

# 119
Никак даже не вярвам в това ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт