Отговори
# 270
Здравейте мами!

Много щъркели, много нещо едва смогнах да ви изчета.  Crazy Честито на мамите узнали пола.     bouquet Ние ще разберем най-рано края на юни.  Praynig Искам момиченце, ама и момченце да е няма да го върнем на щъркела.  Mr. Green

теми4ка  welcome

dendoli    nbirthday

tinkatink За диета може да си чела някое мое мнение. Аз съм на диета в смисъл опитвам да се храня много пъти на ден с малки количества храна т.к. само ми се гади  Sick Уж съм в 15-та седмица а край няма.  Crazy

За зърната бях писала, никой не отговори и реших, че само аз съм така. Зарната ми са нацепени от няколко седмици и много болят.  #Cussing out Питах лекаря и той каза да ги мажа с вазелин. Мисля, че има ефект.

Чета ви редовно, но почти не пиша т.к. денонощно ме боли корем  Tired (уж било нормално  #2gunfire ). Няма да усетя бебето от тези постоянни болки.  Crossing Arms Вече съм на етап в които спя и сънувам как ме боли.  #2gunfire

# 271
Ми като се прибере, вземи я пусни и нея малко на компа, да се запознаем, да си побъбрим по женски Laughing Flutter

Ами да ти кажа честно тя секи ден чете, само че от моята регистрация Simple Smile така че ако искаш да си брбрите просто напиши и тя ще ти пише  Mr. Green ще и кажа да си направи нейна регистрация да на различавате

Ами айде де.Нейния ник може да е мама Барбарела Joy
Гледам сини, розови гащи се развяват-ЧЕСТИТО

Софи ти четеш ли че не слизаш от балкона

няма да е мама Барбарела защото на 1-ва страница пише друго. Simple Smile

# 272
  • Попово
АЛОООООООООоооооооооооооооооооо балоните  Crazy как сте мацки  Hug
гледкам тука  stork-boy stork-boy stork-girl newsm65 ха честито   smile3522

# 273
  • Попово
охоооо булчето на БарБарона  Hug здравей  Simple Smile

# 274
Naughty

# 275
аз бях по грешка. вече няма аз ще влизам само от работа  Mr. Green

# 276
  • Попово

аз бях по грешка. вече няма аз ще влизам само от работа  Mr. Green
гадникус  #Cussing out повече не ползвай женски ник, да не стане някое недоразумение  Mr. Green

# 277
# 278
Е добре де и Мама Анна става.Няма да я върнем ся пък.И здрасти от нас като влезеш ти де че той мъжо ти Laughing
Юле що така бе мило.И аз имам леки болки , но чак пък денонощни  newsm78

# 279
    valcheva_elica, teodora 24, FreshBreeze, nina-nikolina, ПуканкаZ, Irinka83, wondergirl и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Много гости, ма що ли не се разписват.Да кажат по някоя дума Laughing

# 280
  • Попово
много я  Grinning ама не става само с писане, трябва и да се чете  Joy

# 281
Привет от мен Grinning

Честито на вскички наскоро узнали пола на бебето Grinning
Специални пожелания за всички рожденици и младоженци назад в темите, извинявам се, че не смогвам поотделно да честитя лично Embarassed

Розичке, сигурно вече лекар те е успокоил за изследванията, но според мен са ти бомба - всички важни неща са екстра Peace При мен излизат доста повече отклонения, но хематологът казва, че не са от значение.

Илка, надявам се вече си се ориентирала за ФМ. Аз също в началото изпуснах да си запиша час за Марков и си бях записала в МЦ Фемина при д-р Врагалева мисля се казваше, мернах мнения във форума, че ставала, при Марков пък помолих да ми се обадят, ако се отвори възможност и те хората наистина ми се обадиха - така че пробвай и ти.

Лайтблу, искрено ти съчуствам за проблема с бъбреците Hug и аз имам един здравословен проблем, дето не мога добре да го лекувам и хич не е приятно - но дано нещата стоят кротки и изкараме без големи драми, стискам ти палци! Grinning

Комарче, благодаря за предложението да помагаш за кърменето, както и на всички, писали по темата. Според вас дали ще мога да кърмя, зърната са ми не са изпъкнали а и от край време са напукани, иначе нямам някаква свръхчувствителност - често се чудя дали това ще е проблем и къде ли да се насоча да ме консултират?

Хот Лейди, кажи моля те за този пилатес - аз си имам хронични болки в гърба и не ми се мисли какво ще става по-натам - специално за бременни ли е, къде се провежда и в какви часове?

Благодарности на ИлкаД и Розичка за витамините и йода. Не съм сигурна, че разбрах мерната единица в Хип Натал, но би трябвало да е микрограма? Май от тях ще си взема, дано на вкус ми харесат, че разните разтворими работи обикновено са ми неприятни на вкус, но пък ще мога да си регулирам дозата Laughing За щастие хормоните на щитовидната са ми по-добре - ФТ3 и ФТ4 са слезнали в норма, та може да ми се разминат лекарствата, но за йода трябва да си внимавам.

Аз усетих вчера бебето да рита, малко под пъпа вдясно (бебето се върти и много зависи от позицията дали ще се усети, на последния преглед Док каза, че краката са му ниско в таза и там няма как да го усетя). Оприличавам усещането на пулсиране на вена, но естествено на големи интервали, също на почукване Grinning

# 282
   valcheva_elica, teodora 24, FreshBreeze, nina-nikolina, ПуканкаZ, Irinka83, wondergirl и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Много гости, ма що ли не се разписват.Да кажат по някоя дума Laughing

Ааа аз не пропускам, ама първо гледам да насмогна с пропуснатото (което обикновено е 2-3 теми Laughing)

# 283
Да честитя първо на разбралите пола на бебетата си.
Сега и аз да докладвам от посещението си при доктора. Не разбрахме какъв е пола, защото не беше застанало добре. Иначе му чух сърчицето, но и малко се притесних, защото доктора ми изписа Новфилин и ми обясни, че трябва да го пия за по-добра циркулация на кръвта или нещо подобно. Не знам нищо по този въпрос, ако някоя от вас е пила нещо подобно да пише за какво точно се изписва. Иначе каза, че всичко е наред, но докато ме гледаше на 3D щеше да ми изскочи сърцето.

# 284
Забравих нещо Хотлейди мисля, че трябва да обърнеш повече внимание на отлепването на плацентата, поспри се малко с работата, защото трябва пълна почивка и много лежане, поне на мен така ми казаха миналата година

Общи условия

Активация на акаунт