Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя пълнен черен дроб?
Какви са признаците на нисък хемоглобин?
Как се приготвят пълнени тиквички във фурна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя пълнен черен дроб?
За да приготвите пълнен черен дроб, първо го нарежете на филийки и го поръсете със сода за хляб. Оставете го да престои известно време, след което го изплакнете. Оваляйте в брашно и панирайте. Междувременно направете плънка от лук, чесън, домати, кимион, черен пипер, дафинов лист, сол и бяло вино. Поставете слоеве от паниран дроб и плънка в тенджера и ги изпечете във фурна на 180-200 градуса.
-
Какви са признаците на нисък хемоглобин?
-
Как се приготвят пълнени тиквички във фурна?
За да приготвите пълнени тиквички във фурна, ще ви трябват тиквички, чесън, кисело мляко, яйца и копър. Първо нарежете тиквичките на кръгчета и ги подредете в тава. След това добавете нарязания чесън, сол и олио върху тиквичките. Печете във фурна при 200°C за около 15-20 минути или докато омекнат. Когато тиквичките са готови, пригответе заливката от яйца, кисело мляко, пресен копър и малко сол. Изсипете заливката върху пълнените тиквички и ги върнете във фурната за още 10 минути или докато заливката стегне. След това вашето ястие с пълнени тиквички е готово за сервиране.
-
Какви са ефектите от хормоналните промени по време на бременност?
-
Какви са причините за припадъците по време на бременност?
Честито на мамите узнали пола.
Ние ще разберем най-рано края на юни.
Искам момиченце, ама и момченце да е няма да го върнем на щъркела. 

Уж съм в 15-та седмица а край няма.
Питах лекаря и той каза да ги мажа с вазелин. Мисля, че има ефект.
(уж било нормално
). Няма да усетя бебето от тези постоянни болки.
Вече съм на етап в които спя и сънувам как ме боли. 
така че ако искаш да си брбрите просто напиши и тя ще ти пише 

ха честито
ама не става само с писане, трябва и да се чете
При мен излизат доста повече отклонения, но хематологът казва, че не са от значение.