Хранителен режим с кисело мляко -> 8 част...........

• 31 525
  • 664
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро!  wavey

sisi67, прави си чайчета, сокчета, айрян, хапвай плодове и зеленчуци като ти се дояде вечер. Peace
Хапвам си закуската в момента, кисело мляко с овесени трици. Днес съм и на плуване/записах се на уроци  Crazy/, надявам се да е в плюс на режима и добрия ми външен вид. Flutter

Приятен и усмихнат ден ви пожелавам и успешна седмица!  bouquet

# 106
Момичета, благодаря за подкрепата!   bouquet Много сте мили!  Heart Eyes
Аз вчера бях малко по стриктна - к.мляко със салата за обяд, а вечерта плодове. Party Днес се надявам да имам още по-голям напредък относно режимността. baby_neutral 
geleva, това с ментовия айрян е невероятна идея.  coolcool
t_ilieva, успешен режимен ден!  newsm76
desi_minkova, ужас...сигурно скоро няма да погледнеш дробчета.  Sick
sisi67, на мен кафето ми подтиска апетита.  Coffee

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 12:54 от mummy

# 107
  • Някъде на път....
Хайде да се отчета:
Закуска - мляко с кафе
Обяд - мусака от тиквички
Вечеря - ще готвя кюфтета бял сос за мъжа ми и сина ми, ама не знам аз дали мога да хапна........  Embarassed
Иначе през деня като течности - минерална вода и айран  Wink

# 108
mummy ,
Наистина - само като видя дробчета  Sick,а толкова ги обичах с лук.
Ама дотук,няма да погледна.
Аз днес ядох за пръв път от 3 дена мляко и ми се стори голям еликсир.
sisi67 ,
не знам до колко може да ти помогне,но аз миналата година пих близо 2 месеца чай Инхуа и забелязах че от него ми се притъпи глада.
Може и повече вода да пиеш с лимонов сок изцеден пресен лимон в него.
Пробвай

# 109
desi_minkova,благодаря ще опитам,може пък да помогне.Радвам се,че вече си добре.
Тази вечер мисля да пробвам с един джин с тоник,може пък алкохола да ми притъпи глада.
Желая ви лека и диетична вечер,пожелайте я и на мен.  bouquet  bouquet  bouquet
Забравих да кажа че направих тортата на сладка хапка,утре ще докладвам дали е вкусна.

# 110
  • София
sisi67 , аз тази година още не съм правила торта Мюсли, но на мен страшно ми хареса, естествено не трябва и с нея да се прекалява. Wink
Аз току що се връщам от басейна и се чувствам много добре. Simple Smile
Днес за обяд хапнах една купичка бял ориз с две лъжици кисело мляко и айрянче. Сега хапнах една праскова, а за вечеря още се чудя таратор ли да хапна или салата. newsm78

# 111
Да се похваля хапвам си по две млека през деня и не се сещам да ям друго само в неделя сутринта се изкуших и си хапнах палачинки децата ми се молят отдавна и аз не можах да им откажа любимата закуска .Днес на обяд си хапнах 300гр. мляко Верея към 18 часа два домата и малко сирене а към 21 часа си хапнах половин кофичка мляко сега лягам докато не съм оглядняла  Grinning

# 112
Добро утро,млечки.Хайде и аз да се похваля,снощи бях много режимна.След джина не ядох почти нищо,салатата не я броя за храна+1 шепа семки и 3 кайсии.Много съм доволна от себе си,от алкохола,де. smile3501
Докладвайте при вас как е.
Ще закусам торта"Мюсли",малко парче,от снощи и се каня,но издържах.За по- нататък според зависи.
Приятен и успешен ден на всички. smile3525  love001

# 113
Днес май съм сама ама да си кажа.Тортата е божествена.За закуска-парче торта,за обяд-кюфтета с краставичка и домат.Стискайте палци,че следобяд съм на рожден ден,а вечерта на банкет.Ще се опитам да не се оливам много.
Денят е прекрасен,дано е такъв и за вас.  bouquet

# 114
  • София
sisi67, радвам се че ти е харесала тортичката. Simple Smile А доброто настроение е най- важното, радвам се че се чувстваш прекрасно. Hug
Аз днес доста ангажименти имам, но това не пречи на доброто настроение. Flutter Сутринта хапнах кисело мляко с трици, за обяд една салата домати и краставици и една зеленчукова супичка. За довечера още не съм решила. Rolling Eyes Каната с айрянчето е в хладилника и от време на време си сипвам.
galia69 , браво!  bouquet

# 115
sisi67, не си сама  Hug и аз съм тук. Браво за режимността вчера!   bouquet Весело прекарване довечера lalalala, може би, ако гледаш да хапваш само от салатите няма да нарушиш много диетата. Crazy
galia69, само на 2 млека през деня си е постижение.  Nature Sun With Face
geleva, сигурно  са супер тонизиращи часовете по плуване!
desi_minkova, как си? Отмина ли напълно неразположението?  Simple Smile
t_ilieva, мусаката само от тиквички ли е?    chef Аз съм яла от патлажан със картофи, но за тиквички не съм даже и чувала. Thinking
Вчера пих фрапе, на обяд ядох мляко (200г) и салата от маруля, домат и половин краставица ,а вечерта плодове. Определено се чувствам по лека, но не се оставям и да ми прилошава от глад. Засега ще карам по този режим, докато свикна, а после дано успея да премина и към меню само на 2 млека както galia69baby_neutral Днес, досега съм на същото, въпреки че много ми се искаше да изкюча салатата. Tired
Успешен режимен ден на всички!  lovekiss

# 116
mummy,ти си страшно режимна. smile3501Аз не мога с толкова малко храна,хапвам и месце, и сирене, и всичко що си готвя у дома.А само на 2 млека дневно ми е направо невъзможно.Имаш страхотна воля,това е хубаво.И аз я имам,но спрямо храната нещо не мога да  я прилагам.
geleva,не съм особено спокойна,че не мога да намеря квартира на детето,но денят наистина е хубав,та си позволявам да му се  порадвам,между другото.Ох,тая София,ще ми скъси живота,както и да е.
Желая и на вас диетичен и безпроблемен ден  bouquet  bouquet  bouquet

# 117
mummy ,
Отмина неразположението,но все още съм на тръни.
Да докладвам и аз:
сутринта едно дълго кафе в 8 часа;
в десет второ кафе;
на обед едно кюфте на скара с млечна салата;
сега едно мляко Данон с горски плодове;
за вечеря едно Елви 1%.
За хляба до тук 2 филийки пълнозърнест хляб.
Вечерта неизменното шише минерална вода с лимонов сок.

# 118
  • Някъде на път....
Как сте, млечни красавици?  Hug
mummy, да, мусаката е само от тиквички с кайма, подправки и заливка - много е вкусна, особено студена!  Peace
geleva, много си стриктна, поздравявам те!   bouquet

# 119
Момичета да се отчета за днес сутринта едно кафе на обяд пилешка пържола с краставица вечерта малко мусака и салата домат и краставица помежду тях и кисело мляко си хапнах .Надявам се да има резултат от цялата работа интересното е че не чувствам глад и не ми се яде сладичко .

Общи условия

Активация на акаунт