Хранителен режим с кисело мляко -> 8 част...........

• 31 521
  • 664
  •   1
Отговори
# 90
solta  zadurja voda - imai go predvid Wink
ami az  ne sum expert  v  zahranvaneto  Hug Hug Hug Flutter Flutter Flutter

# 91
Ще го имам предвид и
ще си направя супа с повече ориз.
Хляба ще го препичам.
И си цедя кисело мляко за млечна салата.  Peace
Благодаря.

# 92
Добро утро,млечни красавици!
Снощи бях на гости и не бях особено режимна,напоследък нещо не ми се получава,не знам защо.
desi_minkova,оздравя ли,скъпа?
ANGYA,липсваше ни,надявам се да наминаваш по-често,как е в София?
Да си пожелаем безпроблемен,диетичен ден.
Днес твърдо съм решила да не се изкушавам от нищо.

# 93
Здравейте!  Two Hearts
desi_minkova, от каква храна смяташ, че си се натровила?  newsm78
t_ilieva, ще станем  yes нали затова сме започнали диетата.  Heart Eyes
ANGYAHug.
sisi67, успешен режимен ден!  thumbsup
Тук продават кисело мляко в кутийки от по 200г. , вчера изядох 3 с  плодове, салата за обяд и вечерта малко месо с гъби. Като за първи ден мисля, че добре се справих  Crazy днес още по-добре   Praynig , а до няколко дни се надявам и за пълна стриктност. baby_neutral
Не съм се теглила от няколко седмици, преди това бях на 90- дневната диета и останах доста доволна, само млечните не ми идваха достатъчно и бяха започнали да мε болят и кървят зъбите. Tired Тук се надявам, че този проблем няма да съществува. А също, че и гладът ми за захарни изделия ще бъде притъпяван от киселото мляко. Blush
geleva, рецепата със желатина ми се струва доста вкусна.  chef Обезателно ще я опитам скоро.
Предлагам идеите за ястия със кисело мляко да се записват на 1 -ва страница във темата.  Yum   

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 09:22 от mummy

# 94
  • Някъде на път....
................
t_ilieva, ще станем  yes нали затова сме започнали диетата.  Heart Eyes
.....................

Еееех, мечти!  Hug

# 95
  • София
Добро утро! Hug
ANGYA, липсваше ни много, добре ли мина всичко при теб преместване, настаняване?
mummy, много добре си се справила с менюто за деня. Peace
Деси, добре ли си днес? Какво хапваш?
t_ilieva, хубаво е когато човек има мечти, те го карат да върви напред. Heart Eyes

# 96
mummy,кремът на geleva е разкошен и замества сладкото на 100%,само че му сложи Tang.Справяш се чудесно и резултатите няма да закъснеят,ще видиш.
t_ilieva,няма да станем като нея,ще станем още по-хубави. Laughing Laughing Laughing
gelevaмлякото нещо все го забравям,освен на айрян,та ако знаеш и други рецепти,сподели. Praynig

# 97
Добро утро млечни красавици,
Аз днес ще си правя зеленчукова супа с повече ориз и ще се захранвам.
Имам си и едно кисело мляко,но ще видя как ще се чувствам и ако съм добре ще си го изям.
mummy,
Предполагам че е от пилешки дробчета,но не съм съвсем сигурна,понеже и съпруга ми яде,но на него нищо му няма.
Ще пиша довечера какво съм направила.

# 98
  • София
sisi67, понеже сега е сезона на плодовете, има голямо разнообразие, същия вариант с желатина го правя с праскови, кайсии, пъпеш, манго/кой каквото обича/.
 Вместо Танг/с много химии/ може да се изтиска сока на портокал и да се прибави към  млякото. Peace
 Много хубав, полезен и диетичен десерт е кисело мляко с мед и канела.
 Може да се направи ментов айрян, много освежаващ за лятото.
  bouquet

# 99
Какъв е този ментов айрян,ще ме светнете ли.Вече е 14.00,а аз все още не съм кусала мляко.
geleva,благодаря за инфото.
Днес съм само на плодове-праскови,кайсии,диня,и1/2 домат,1 краставичка и малко сирене.
Ще взема да си направя едно мляко с нес,все е нещо,ако не друго поне ще ме събуди,че времето едно гадно.
 Hug  bouquet от мен.

# 100
  • София
Ментов айрян

Съставки:

4 чаши кисело мляко, 3 чаши вода, 2 супени лъжици лимонов сок, 25 грама пресни листа от мента или джоджен, 2 чаени лъжички сол, лед

Приготвяне:

Разбийте всички съставки, без леда, в блендер, докато ментовите листа се накълцат на ситно. Добавете кубчета лед и отново разбийте, докато се появи пяна. Напитката се налива в чаши олд фешънд и се украсява с няколко цели листа от мента.

Тук има още няколко интересни рецепти.  bouquet

Сега се сетих и за торта Мюсли на Сладка хапка, естествено я правя без захар, много е вкусна. Wink

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 16:28 от geleva

# 101
Благодаря,gelevabouquet Hug  bouquet

# 102
  • Някъде на път....
Ау, този ментов айран ми звучи невероятно в това задушно време днес!  Hug

# 103
Тоя ментов чай и аз ще си го направя.
Идеята ми хареса.
Аз днес си ядох супичка а за вечеря само млечна салата хапнах.
Киселото мляко(кофичката)си я остовям за утре.
Лека вечер и да  не хапавате момичета  Naughty !

# 104
Добро утро,момичета!
Пожелавам ви приятна и спокойна седмица.  bouquet
Ох,да ви се оплача,много хапвам вечер пред компа и всичко ми се яде,направо съм в ужас.
Дайте нещо да ми подтиска апетита,че направо ще се  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт