Хранителен режим с кисело мляко -> 8 част...........

• 31 527
  • 664
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета! Пожелавам ви един прекрасен режимен млечен ден!  Hug
sisi67, лошото е, че волята ми е до определен момент, а после му отпускам края и така се получава едни безкраен кръг. Sick
t_ilieva, сигурно е доста вкусна тази мусака.  Yum
galia69, трябва да има резултат, Peace нали затова сме тук. Heart Eyes
На мен снощи доста ми прилоша и освен плодовете изпих 1/2 чаша прясно мляко и изядох 50г бадеми. Май и вечер ще прибавям по едно мляко. newsm78
Впрочем Лиз Хърли също била на нашата диета. Дано скоро и ние да изглеждаме така. Sunglasses

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 09:41 от mummy

# 121
  • Някъде на път....
И аз си пия кафенце.....
Хайде и за вас по едно спретнах, ама без мляко, че ми свърши Wink
mummy, днес ще сваля снимките от фотоапарата и ще ти пратя една на мусаката, че да си похапнеш поне виртуално!  Hug

# 122
Къде сте бе дами?
Не отслабвате ли?
Аз днес съм само на мляко в различен вариант, понеже е горещо.
Направих си айран,таратор и пак айран.
За вечеря само мляко, че вече под се лее от мен.
Дори си слагам в таратора бучки лед и така си го хапвам.

# 123
Здравейте,млечки.Аз днес нито съм млечна,нито съм диетична,но нали трябва да размърдаме метаболизма от време на време.
От утре съм пак мноооооооого диетична,надявам се.
Не съм съгрешила кой знае колко,ама хапнах една кора хляб и пих 2 чаши бира,другото беше агнешко печено и салата.Сега пийнах една кофичка айрян,довечера още една и това ще  е.В интерес на истината не съм никак гладна,засега.
Приятна вечер и много положителни емоции.  bouquet

# 124
Добро утро, момичета! Heart Eyes t_ilieva, чакам обещаната снимка! photo
desi_minkova, браво за режимния ден вчера!   friendship
sisi67. спорен диетичен ден днес!  Peace
Снощи до 23 бях режимна, но след това доста огладнях и хапнах кисело мляко със кекс и 5  от тези черешки, които ги слагат към коктейлите. Embarassed Явно ще трябва да направя някои промени в това, което съм решила да ям, защото не ми се иска пак да ям толкова късно. Tired Днес сутринта се претеглих и кантара ме изненада доста приятно с 1.8 кг надолу от последното теглене,  newsm68 дано продължава все така.  baby_neutral

# 125
  • София
Добро утро!  Hug
desi_minkova , браво на теб. Peace Това е хубавото на летния сезон, че е топло и на човек не му се хапва много. Плюс това има голямо разнообразие на зеленчуци и плодове.

mummy, поздравления  за минусчето.  bouquet

Аз в момента закусвам обичайното-мляко с трици. За обяд съм си направила една лятна манджичка/идеята ми дойде от една рецепта на Камамбер/приготвена от тиквички, домати, обезмаслена извара и яйца. Запечено в тавичка във фурната, поръсено с магданоз и копър. Това мисля да ми е за обяд и за вечеря плюс салатка и айрян.

Лек и диетичен ден и пишете.  bouquet

# 126
mummy, smile3501това е новина.А за вечерното хранене мисля,че проблема е,че през деня стоиш гладна.Може би ако ядеш често и по малко през деня,вечер няма да си зверски гладна.
geleva,пусни начина за приготвяне на това ястие,звучи много добре.Предварително благодаря.
На всички приятен и успешен ден.  bouquet

# 127
Привет дружина,
Днес съм мнооого режимна:
два домата,кисело мляко в 10,сега пак още едно(все  от големите)
Довечера само таратор.
Това се налага по причини че в училище боядисваме и от боите ми става лошо.
Лекарката каза да увелича киселото мляко,за да премахне отровата.
Иначе че  си стоя 50 кг.но не от отслабването,а от неразположението - дето бях болна и се бях обезводнила.

# 128
  • Някъде на път....
Здравейте и от мен - пък аз днес в тази жега ядох сладолед  Sad - отивам да се срамувам в ъгъла!  Embarassed

mummy, обещанията трябва да се изпълняват- ето:

# 129
  • София
Здравейте!  Hug

Ето я и днешната ми лятна манджичка. sisi67, приготвянето е много лесно- намазвам с малко олио тавичката, нареждам един ред тиквички нарязани на кръгчета, върху тях слагам един ред домати на кръгчета, обелени предварително или нарязани на по- дребно и разстлани върху тиквичките. Ако има място в тавата може да се нареди още един ред тиквички, поръсвам с копър, магданоз и сол. Слагам тавата във фурната да за около 30 минути. Отделно в купа рабърквам около 400 гр. извара с 4-5 яйца. Заливам с тази смес тиквичките и доматите и връщам обратно във фурната да се доопече.

Днес това ми беше и за обяд и за вечеря.

Деси, много си стриктна, поздравления!  bouquet

# 130
Привет момичета,как е режимът тази вечер?
Аз започнах с парче торта"Мюсли"и 1/2 кофичка айрян,за обяд-1 кюфте и 1/2 к.кис.мляко с краставици,следобяд кайсии и праскови,за вечеря-3 пил. крилца,салата и череши за десерт.
Ауууууу колко нещо съм изяла.
geleva,благодаря за рецептата,още утре ще я пробвам и ще пиша.
t_ilieva,не се чувствай виновна,от вина се пълнее най-много,така пише поне.Утре ще го изгладуваш сладоледа.
Лека и спокойна вечер! smile3525  love001

# 131
Здравейте момичета да се похваля свалила съм два килограма днеска  сутринта кантарчето ме зарадва newsm62 днеска съм за закуска кафенце на обяд едно кисело мляко с половин краставица а за вечеря салата домат и краставица сиренце и малко кренвирш за десерт мляко .Много хубава мусака и аз ще я пробвам дано да им хареса на моите мъже  GrinningАз им правя постна мусака настъргвам тиквичките осолявам ги и като постоят ги изстисквам хубаво от водата слагам малко брашно копър яйца сирене или извара .Омесвам хубаво сместа слагам повечко олио в тавичката сипвам сместа и отгоре наръсвам пак олио запичам във фурната докато се зачерви .

# 132
galia69 ,
А отгоре не правиш ли заливка със мляко и яйце?
Много се радвам за тебе и затова че си доволна.
За съжаление в къщи не обичат много постното.
Но и аз ще го направя.

# 133
Добро утро,момичета.
galia69, smile3501за минуса и твоята мусака сигурно е вкусна,ще пробвам и нея.
desi_minkova,много си режимна, smile3501,на мен не ми пречи,че е топло,все ми се яде,наистина наблягай на млякото,че тия бои са много отровни.
Чудесен ден ви желая и много минуси.  bouquet  bouquet  bouquet

# 134
Добро утро и от мен, момичета!  55galia69, браво за двата минуса!  thumbsup Менюто ти ми се струва много добро и режимно!   bouquet
t_ilieva, благодаря за снимката!  Two Hearts Изглежда доста вкусно!   Yum Ще я опитам обезателно, защото съпруга ми е любител на ястия със тиквички!   chef
desi_minkova, а ти колко килограма искаш да свалиш още?  newsm78 А вие слагате ли се маски когато боядисвате?  Thinking
sisi67, абсолютно си права,  Embarassed трябва да променя малко режима, за да не изгладнявам вечерта.  Peace
geleva, комбинацията от тиквички с домати ми звучи доста апетитно!  newsm60
Вчера пих фрапе, салата и 200г мляко за обяд, а вечерта плодове, една малка питка за хамбургер и  200г. мляко. Дано днес съм по диетична.  Blush
Успешен режимен ден на всички!  Two Hearts Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт