Хранителен режим с кисело мляко -> 8 част...........

• 31 542
  • 664
  •   1
Отговори
# 135
Здравеите Момичета:) Не сьм била скоро тук /имах много задьлжения/ но не сьм Ви изоставила! Диетсвам и вече сьм -2!!!!За 10 дни е ..........добре! Желая Ви много минуси килограми и много положителни емоции!

# 136
  • Някъде на път....
Добро утро и от мен днес!  ooooh!

geleva, как го спазваш тоя режим като готвиш толкова вкусно, не знам...........  newsm78
desi_minkova, ти си си слабичка, още ли ще сваляш?  Hug
mummy, хайде, готви я тая мусака! Аз смятам утре пак да я правя- много е вкусна!  Peace

Лек, успешен и диетичен петък от мен!  Hug

# 137
  • София
Здравейте млечки! Hug

t_ilieva, стискам се. Mr. Green Плюс това, храната която приготвям в къщи гледам да е също горе долу здравословна. За хляба ползвам типово, ръжено брашно. Почти не пържа, гледам да е варено, печено или задушено. Сладкишчета правя за детето, но гледам пак да са с по- малко захар и да е по- здравословно. Не съм манияк на тема здравословно хранене, но се замислям какво слагам на масата.
Днес ще си дояждам вчерашната манджичка с тиквичките. Peace

# 138
Здравейте дружина,
Тук съм и пак съм с млякото в ръка.
Да дам отчет:
едно кафе рано сутринта;
второ в 10;
сандвич с пълнозърнест хляб с масло и мариновано филе от херинга;
и един домат със сирене за обед а сега за десерт мляко;
ще правя тиквички с мляко за вечеря и това ше е!
 mummy  и t_ilieva ,
Не мисля повече да свалям - 50  кг. са добре,само ако мога да ги задържа.
Не не слагаме маски,като боядисваме и заради това отровата ни идва в повечко.

# 139
Багодаря ви момичета и аз много се равам че започнах да свалям килограми така ми тежат а като знам преди години какво ми е било лекичко ще се радвам десет килограма да сваля за на начало а другите десет ще са ми план за в бъдеще .Само много ме е яд че близо до нас няма фитнес зала че да ходя да тренирам всички са много далеч от вкъщи и нямам възможност да ходя .
desi_minkova не и правя заливка на мусаката тя като си има яйца в нея и си става запечена и хубава коричка .Деси аз и на 60 кг ще се съглася ама не знам дали ще ги докарам до там .
Днес не ми беше диетичен деня сутринта пих кафе в 10 един колега черпи пийнах си кока кола хапнах един бонбон и три сладки  Blushна обяд едно кисело мляко вечерях салата домати две яйца и сирене и половин кофичка с мляко.Преди тази вечеря си я хапвах че и не я усещах а сега ми е тежко и лошо все едно съм изяла цял слон newsm78Не ми харесва че повече ям на вечеря но няма как на работа като ми е горещо и не ми се яде вечер като седнем с половинката и си хапвам

# 140
  • Някъде на път....
..............Деси аз и на 60 кг ще се съглася ама не знам дали ще ги докарам до там......................
И аз така - ако ги докарам до 60, ще съм мнооого щастлива! Rolling Eyes
Е няма да съм идеална, но ще изглеждам добре!  Peace

# 141
Добро утро,момичета.Много спите.
Аз изпих кафето и мисля да закусам плодове с айрян.За после не съм мислила,но ако устискам ще карам днес на плодове и мляко.
Пожелайте ми успех,а аз ви желая приятен и диетичен ден.  bouquet

# 142
Не бе Сисе,
Не спя ,крача по задачи.
Днес ще си хапна и ще му отпусна края.
Имам тиквички с мляко и ще хапна и едно кюфте на скара.
Имам едно кисело мляко и си взех и кайсии.
Ще си правя и айран и таратор, че не се живее от горещина и трябва много вода и течности.

# 143
Голяма тревога,току-що се претеглих -0.500кг за 10 дни smile3511
Деси,аз и ти сме само,та да питам,случвало ли ти се е,такова нещо?
Е, не казвам,че съм много стрикта в диетата,но ако знаеш колко мога да изям,ако му отпусна края.Искам да кажа,че много се ограничавам,а не мога да падна под 60кг.(за сведение сега съм 61кг.).
Разстроена и ядосана отивам да чистя и да търкам,може пък да сваля някой грам така.
Дано вашият ден е по-успешен. Hug  bouquet

# 144
Сисе,
Всеки има такъв застой и не мърда кантарчето!
Може би това са последните кг. и организма толкова е свикнал с тези килограми,че му е трудно да свикне с друг режим.
Включи повече вода и наистина чисти - движени, за да може по лесно да свалят дори и грамове.
Не се стресирай давай смело и може наистина да си оставиш едни ден на плодове и вода.
Така ще имаш един ден ,в който организма да се прочисти и може и кантарчето да се придвижи назад,пък и ще се чувстваш по леко.
Стискам палци!

# 145
Аз днеска съм от работните до 1 бях на работа сутринта хапнах едно мляко след като се прибрах и аз като Деси бях на тиквички домати и мляко за вечеря мисля  да е само мляко но ако огладнея може и тиквички пак да хапна  LaughingВкъщи моите мъже са си взели една голяма кутия със шоколадови бисквити одеве не издържах и си хапнах една ама ще я скрия тая кутия да не я гледам че само ме дразни .Харизаха ми един кантар за теглене но нещо не работел одеве се качвам и се оказва че съм 62 кг и му викам аз на моя мъж  да дайде да ме види колко съм слабичка  newsm62 оказа се че има нещо разпоено и ще го нося на един познат да го погледне като стане стане като не ще го хвърля .Кантарчето е много хубаво има различни бутони нещо показва но като не работи не мога да ги разуча  newsm78

# 146
  • Някъде на път....
Охххх, страхотна жега!  Confused
Ей сега ще спретна едно тараторче с копърче и чесън и бучки лед! Ммммм!  Blush

# 147
t_ilieva ,
Аз в момента съм на айран с бучки лед че и аз не издържам.
Освен това гледам и много вода да пия.
Пък банята винаги е отворена и през час ,през два влизам.
Пък как ми се яде сладолед....
нали е от мляко бе момичета,не ставали?

# 148
  • Някъде на път....
desi_minkova, и аз съм луда по сладоледа, ама...... Sick не става  Cry

# 149
Добре де няма да е в промишлени количества

Вижа го само....
Пък и нали се прави от мляко.
Е добре само ще си го гледам   Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт