Хранителен режим с кисело мляко -> 8 част...........

• 31 561
  • 664
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен!   Nature Sunny desi_minkova, благодарим, че споделяш със нас менюто си!  Hug
Цитат на: desi_minkova
...може да пуснат и диван - кренвирш.
Shocked  rotfImao И да пуснат, аз на такъв отказвам да сядам. Naughty
3 кг. вода на ден не мога да изпия, но успея ли 1.5л.  пак ще ми е постижение.  Tired Да ви призная ям салатата със нормално количество сол и затова не искам да пия толкова много вода, защото вероятно ще се получи задържане.  newsm78
geleva, успешна режимна седмица и на теб с възможно най-малко прегрешения!  Heart Eyes
t_ilieva, как върви диетата при теб?  Flutter
sisi67, дано намериш нещо добро за сина си!  thumbsup Стискаме палци!
galia69, докато не станеш 62 няма да напускаш групичка ни, за да се изпълнят мечтите ти.  Heart Eyes
Събота и неделя имах прегрешения и каква ми беше изненадата днес като се претеглих се оказа, че не съм качила.  Sunglasses Много съм доволна от този режим!   bouquet

# 166
Момичета,благодаря ви за подкрепа,имам нужда,че съм много притеснена.
Отчитам се и аз-до обяд 3 праскови,айрян и много вода.Салата и айрян за обяд,сега мисля да вечерям пълнена пиперка и таратор(то кантарът ми и без това не мърда).За през нощта(не мога да спя в превозно средство)студен чай,вода,праскови и списание.
Ако мога да се включа през седмицата ще се радвам,но не е сигурно,така че режимна и спокойна седмица. Hug  bouquet

# 167
sisi67 ,
Успех с намирането на квартирата в лудницата наречена София.
И  да си пиеш и хапваш млякото.  Peace

# 168
  • София
Ето и моят отчет за днес: закуската я пропуснах/нямам този навик, но така се случи/, за обяд салата от домати и краставици и няколко парченца печено пиле, за вечеря две яйца на очи в тефлонов тиган без мазнина с кисело мляко и една чушка. Айрян за деня около един литър до тук.  Simple Smile

# 169
Да се отчета и аз за днес сутринта мляко с кафе на обяд кофичка кисело мляко и краставица за вечеря омлет със сирене салата домати и кайсии стана ми много тежко и ще оставя млякото за по късно на айрянче .
sisi67 , дано да намериш бързичко квартира за сина си че то София не е като малките градове голяма е лудница  Wink
mummy аз и по малко да стана пак няма да напусна групичката ви до сега не съм спазвала конкретна диета понеже мразя да ям по списък но откакто попаднах на диетата с кисело мляко се родих лекичко ми е не че съм отслабнала но не ми е така тежко след ядене и имам чувство че като си хапвам мляко ми се убива апетита .Единствено имам проблем с тоалетната но днес си купих Зарсена и това ще мине  Grinning

# 170
  • Някъде на път....
Добро утро, млечки!  Hug
Аз съм само -0.500кг надолу  Sad, ама пък вчера пак хапнах един сладолед..... нямам воля ееей!  Cry

# 171
Уф, голяма жега бе?
Днес карах без закуска,че имахме много работа и не ми остана време да ям.
Имах едно кафе и многоооо вода.
На обед две филий от моя хляб и пушено филе,едно кисело мляко.
За вечеря таратор и тънка наденичка  и още едно кисело мляко но на айран с кубчета лед.
Вече не се меря,но утре в училище ще стъпя на кантара и следобед ще се отчета и с кг. да видим дали съм задържала или съм качила.
Не вярвам да съм свалила,ама знае ли човек ....

# 172
  • София
Добър вечер. Hug
Ето отчета ми за днес: Закуска- кисело мляко с овесени трици; Обяд- салата домати и краставици и гюведже/сирене, домат, чушка и две яйца/; Вечеря- салата и скумрия запечена на фурна и много айрян.
t_ilieva, много добър резултат, аз днес също като теб прегреших с един сладолед. Wink
Деси, ще чакаме резултата от кантарчето. Flutter

# 173
  • Някъде на път....
Добро утро и днес!  Hug
Очертава се пак голяма жега, а?  ooooh!
Хайде да пием повече айрян с лед и водааааа.......  Peace
Весел и диетичен ден от мен!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 174
 t_ilieva и geleva ,
не сте само вие със сладоледа  Embarassed
И то чаена чаша .
Пък и тази вечер съм на купон, но ще гледам да съм само на салати ,че и без това горещо и не ми се яде мръвки.
Днес съм на един голям айран и много вода,сандвич със сирене и лютеница.
За обед ядох постно ядене с лук,домати и чушки.
Преди да отида на гости ще хапна мляко и толкова.
А килограмите са 50.200.
След сладоледа,като не са 2 кг. пак добре.

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 14:20 от desi_minkova

# 175
Ехо, тук нямали диетуващи?
Аз снощи много се изложих.
То не бяха салати,то не беше баница,после една хавайска гарнитура от ориз,моркови,грах, пресни картофи на фурна,после луканка и всичко полято с бяло студено вино. Embarassed
Но днес  до обед само на вода и едно кисело мляко,
на обед една филия пълнозърнест хляб със сирене и един домат,а за вечеря едно Данонче с плодове.
Мерих се и съм точно 50 нито нагоре ,нито надолу.
То от тоя ремонт в училище всичко,което кача го свалям.
Ей къде сте в тая горещина да не хапвате сладолед  Naughty

# 176
  • Някъде на път....
desi_minkova, и аз снощи се изложих......срам ме е  Embarassed
Бири, салати, мезета....... Embarassed

# 177
Значи,
ставаме две.  Embarassed
В ъгъла.
Но и утре е ден?
само на вода и мляко.
Къде сте другите,няма само с  t_ilieva, да сме в ъгъла.
Аааа?
Пък и ако си мислиш че ще се откажа от сладоледа- жестоко се лъжеш...

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 22:12 от desi_minkova

# 178
Мили момичета и аз днес съм в  ъгълчето с вас  Blush За закуска кафе  в 10 ябълка на обяд мляко ама на вечеря ме е срам да си призная но си хапнах пица с чашка бира десерта ми е айрянче с много лед .Иначе през деня сигурно изпих два литра вода много голяма жега направо не се търпи.  Вечерта ми беше лошо и сина дойде с колата да ме прибере от работа .Добре че хлебопекарната ми омеси тестото да не вися в кухнята цяла вечер . Confused

# 179
  • София
Ето ме и мен, добро утро на всички!   bouquet
Вчера пропуснах сладоледа, нооо пих една бира. Embarassed Иначе днес се качих на кантарчето, но не съм помръднала, държи си на 55 кг. и това си е. Twisted Evil
Вчера бях на салата от домати и краставици, пилешко месце и много плодове/пъпеш, череши и диня/. Сега си хапнах закуската и мисля днес, да наблегна на повече айрянче.
Лек ден ви пожелавам момичета и по- малко изкушения.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт