Хранителен режим с кисело мляко -> 8 част...........

• 31 588
  • 664
  •   1
Отговори
# 525
А аз на едно кафе ,айран че ми е паднало кръвното,
сандвич с пълнозърнест хляб, пушено филе с топено сирене
и един пакет сухари.
На вечеря ще хапна зрял боб и едно кисело мляко.

# 526
Еййй девойки привет  Mr. Green
Аз мисля са се включа във вашия режим понеже ми допадна Simple Smile имам да махам около 6-7 килца .. но не искам да бързам .. зимата махнах 6 за 4 месеца и бях много доволна, лятото си запазих килограмите и сега мисля че е време да махма останалите 6-7 Simple Smile Приемате ли ме в редичките   bouquet

# 527
jenq20 ,
  Hug
Заповядай при нас.
А колко си висока?
Не са ли много тези кг за твоята височина?
Имам предвид тези дето ще ги махаш.

# 528
Деси ами аз съм 180 ...  Mr. Green от височките съм и добре че е така де че не ми личат много много излишните килца... но все пак
Аз нямам проблемни области ... качвам си равномерно  hahaha  newsm50 но най лесно свалям в краката ... и така като гледам по дрехите няма да са ми излишни още 6-7 килца  А и аз имам нужда така понякога да си правя профилактични режимчета понеже съм предразположена към пълнеене и ако не внимавам ще стане лошо  smile3521  Mr. Green и май точно сега е времето да се постегна малко  smile3508

# 529
Здравейте момичета,
Днес си отпуснах душата, и санвич и обед от две кюфтета и салата зеле с домат и краставица.
Две кафета и си взех чая Инхуа едно пакетче.
Тома ми е менюто за деня до сега.
Тази вечер ще бъда на таратор и кашкавал .

# 530
Е, ма не сте сериозни  Crossing Arms
Мина лятото и вече не се притеснявате за линията си.
Аз днес бях само на сандвич,понеже нямах време да хапна друго от задачи и търчане.
Сега хапнах печен хляб и таратор.
Не знаех ,че е толкова вкусно.
Все още се движа между 49 и 49.500.
Голяма радост ми е!
Пожелавам и на другите такива емоции.

# 531
Деси и то какво стана най слабичката в редиците ни е най диетична а ние дебеланките даже и не се отчитаме  WinkМного се радвам че си успяла да постигнеш това тегло аз винаги съм била закръгленка единствено бях отслабнала за абитуриентския си бал и след раждането на голямия си син тогава бях станала 60 кг даже имам от него време една официална рокля която ми е много скъп спомен и децата като им я показах не повярваха че съм била толкова слаба .Сега се старая да не прегрешавам но пусто не мога да устоявам на бира и сладолед но идва зима и ще им мине сезона  Grinning
Днес обядвах домат сирене и едно мляко на айрян а вечеряхме пилешки дроб и ориз със царевица и грах +биричка  Blush .

# 532
Аз днес съм само на солети и вода,
ама не защото искам
ами ме хвана летния вирус и съм с разтройство.
Не мога и кисело мляко да ям.
Единствено още ще върна в кг. , но по този начин не искам,че много изтощава.
По добре да си хапвам ,но не и да слабея от болест.
Тази вечер ще видя как ще бъда с корема и ще си изпека филийка,че ми причернява от глад.

# 533
Деси много е гаден този вирус аз това лято два пъти бях с разстройство и повръщане даже втория път ми слагаха деган на инжекции не  можех ядене да погледна и най лошото че никакво лекарство не ми оправяше разстройството .Дано по бързичко да оздравееш а то отслабването е последна грижа .
Аз днес съм на две млека домат и сирене за обяд вечеря пълнени чушки и салата +биричка  Blush Blush Blush

# 534
  • София
Деси, пожелавам ти бързо оздравяване. Hug
Аз три дни правя зимнинка за фризера и съм се развихрила пека чушки, патладжани. На кантара не съм се качвала, но още е рано за резултати. Днес за закуска кисело мляко с овесени трици, за обяд салата и постни пълнени чушки с айрян, за вечеря малко краставица и една чушка с айрянче.

# 535
  • София
Здравейте, от 4 дни съм на този режим и съм супер доволна. Чувствам се страхотно и не съм гладна!  Hug
 Не мога да се преборя със закуската, все още не закусвам.
Поставила съм си за цел да я спазвам до 15.09, което е 2 седмици и след това малко по малко да я удължавам.

# 536
Привет момичета,
моя проблем се оправи и днес за пръв път ядох
чушка ,сварено яйце и мляко.
За довечера ще имам таратор с пържено кюфте и ще си хапна че ми треперят краката.
Две дена само солети и вода.  Sick
 Смехорана ,
добре дошла.Щом се чувстваш доволна ,не си гладна
то си попаднала при вярната дружина.

# 537
  • Някъде на път....
Смехорана, добре дошла!  Hug

# 538
  • София
Деси, радвам се, че си добре. Hug
Аз днес хапнах за закуска една малка палачинчица  Embarassed с айрян, за обяд салата и една порция пиле с грах и айрян. За вечеря не знам още.

# 539
Деси много се радвам че вече си по добре .Смехорана  добре дошла  и аз не мога да свикна да закусвам иска ми се да закусвам но насила не става  LaughingУтре си отивам при мама и тати да знаете диетата ми отива на кино  Blush

Общи условия

Активация на акаунт