® E-bay - тема 9

• 39 194
  • 999
  •   1
Отговори
# 945
http://www.bgpost.bg/files/Mejdunarodni_pisma_i_zoni_01062008.pdf

нещо не стоплям,и ще отида да ги попитам на място в пощата  newsm78 newsm78
нали се водят като "малък пакет" до  2кг?? newsm78

Какво точно не стопляш? Mr. Green

пратки без предимство....пратки с предимство??кво ще ре4е това?

# 946
  • На черешата
 Без предимство е така наречената обикновенна поща.
 С предимство са пратки ,които се обработват и изпращат с приоритет,т.е малко по-бързичко. Mr. Green
 Поне така ми обясниха в нашата поща. Peace

# 947
Без предимство е така наречената обикновенна поща.
 С предимство са пратки ,които се обработват и изпращат с приоритет,т.е малко по-бързичко. Mr. Green
 Поне така ми обясниха в нашата поща. Peace

умно си ми ти,"оранжадке" наша   bouquet  bouquet

# 948
  • някъде там
Днес си получих едни дрешки за малката.Мацката ми взе 2,5 паунда за доставка,а е платила 2,61.Заслужено ще си получи положителния фийдбек Peace

# 949
  • На черешата
Днес си получих едни дрешки за малката.Мацката ми взе 2,5 паунда за доставка,а е платила 2,61.Заслужено ще си получи положителния фийдбек Peace

Aз вчера взех едни маратонки за моята Убавица,взеха ми 3 паунда за доставка,обикновенно ми искат 5.  ooooh!

# 950
Zdravejte imam vupros, ako eskalira6 disput, a posle re6i6 da se vurne6 kum disputa ako ne se razberete pak moje6 li da eskalira6 otnovo??
Blagodarq!

# 951
  • някъде там
Гледам два пъти са ми дръпнали парички от Пей Пал при регистрация на карта newsm78
Що така,някакви идеи?
А другата ми карта така и не мога да и въведа 4 цифрения код.Дава ми съобщение,че тази карта не може да бъде проверена Confused Иначе,точно по нея ми връщат парите Rolling Eyes

# 952
На мен днес ми пристигна гривничката . На живо е още по-хубава. И съм много изненадана, бяха ми я оставили в пощенската кутия.

# 953
Ако е в писмо...и на мен са ми оставяли,стига да мине през процепа на кутията

# 954
и какво пазаруваме днес, че аз сега идвам на работа и може да съм пропуснал нещо

# 955
# 956
a пак сребро
ама този път ще ни връщат ли парите ?
 Joy

# 957
Да си похваля китайчето - наистина ми е продало сребро. Simple Smile Взеха проба от закопчалката и от  една от халките на гривната, всичко е ок. Sunglasses

# 958
Linofrina с химия ли взеха пробата и кои е продавача

# 959
2008topway е продавачът, а гривната е с висулка морско конче. За химията не съм сигурна, ще те излъжа.

Общи условия

Активация на акаунт