Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 37 036
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
Как ви се стръва идеята Ори да им покаже снимките от галерията, може да се скрият лицата на хората.
Сега да не ме фраснете с тигана!! Crazy

# 571
Супер супер браво Орелия .  Hug HugНай накрая да се сети някой какво трябва да се направи  - да има човек , който е минал поне в 3 фаза и да обясни колко прекрасно се чувства.

За предложението за снимките аз съм за с 2 ръце- да им натрием тъпите носове #2gunfire/ама без лицата/

ПП. Искаме точно инфо кога ще е предаването и от колко часа да гледаме каква си красавица и да видим ще смеят ли да кажат нещо лошо, Щом и дюкан ще помага Naughty Hug

# 572
  • Варна
Ори, аплодисменти!  Hug

Давайте връзки и за другите две телевизии!

angeliclove   приветствам те с добре дошла - май не си чела старите теми? Да ти кажа ли как разбрах - щеше да знаеш, че си гепала мечето на КриКри  Joy

# 573
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Ори браво.Крайно време беше да поканят някой който поне е чел книгата.Сигурна съм ,че ще си неотразима.И да ги сразиш тия невежи там ,дето един месец само с нас се занимават. Peace
Привет на всички по новички от мен,и на всички старички.От сутринта ме затрупват със задачи ,едва сварвам да прочета по нещо и пак ме придърпват.Включвам се набързо доакто някой не се е сетил за още нещо .
Днеска съм щастлива ,защото поне  си имам кантарче.Сега вече няма се невротизирам с ония тъпчо дето си показваше според кефа.Може да съм 100 кг ,ама поне ще мога да се следя на къде се движа наистина с режима.  Mr. Green
Не може да действа на всички само при мен ефекта да е обратен. Амаха. Crazy Crazy Crazy
Много упорита се оказах тоя път.Вече 12 дена карам и ми е все по лесно.Дори не се изкушавам.
Можете да ме потупате по рамото. Joy Joy Joy

# 574
Аз съм за за всичко, новината е супер, браво на Орелия (да ги разбиеш момиче). А за снимките аз съм за с две ръже два крака и каквото там други ми е останало пък било и то с лица (той кои ли ще ме познае). Joy Joy

# 575
Орелия вярвам че ще успееш да кажеш всичко, което трябва, не се и съмнявам

НАЙ-ВАЖНОТО само кажи кой ден и от колко часа, че яко съм набрала, щото вече ми се обажда и мъжа че свеки казала да спирам с диетата, че много опасна била, не е само баща ми, представям си колко човека още ще ме предупредят  #Cussing out

# 576
Поканиха ме издателите на Пиер Дюкан в България - Колибри, да участвам в сутрешния блок на БНТ.
Говорих с Жаклин Вагенщайн и приех.
Ще се включи и самият Дюкан по телефона и ще отговаря на всички въпроси и обвинения по негов адрес. Самата Жаклин Вагенщайн се познава с него и каза, че е много земен човек и бил наистина загрижен за последователките си в България.

Става дума за следващата седмица.
Аз съм класически пример за феникс благодарение на режима, но ми пишете и вие, за някои неща, които непременно искате да се кажат.

newsm74 newsm74 newsm74

# 577
  • София
Здравейте, дами !
Много се радвам, че ще имаме представител в БНТ, лично минал успешно през режима.Ори, подкрепяме те   bouquet !
Сутринта се ядосвах...умерено  Grinning . Детето (18 г.) слушаше с мен и се чудеше на очите си ли да вярва или на предаването.Аз спечелих  Laughing
На майка ми,естесвено пак трябваше да и  обяснявам какво ям(въпреки,че тя готви по-често режимната храна).

Кроасания, добре дошла!Ще  успееш!

Аз, се чувствам добре и ви пожелавам  хубави почивни дни  Hug Hug Hug !

# 578
Привет прекрасници  Heart Eyes
Първо Ори задължително да кажеш кога ще е предаването да гледаме  Peace
Второ - днес правя ПЪРВА месечинка на Дюки:
резултат - 4.5 кг
- 3 см талия
-3 см шкембе
-4 см ханш
-2 см бедър
 Не са велики резултати ама са си мои пък и знам що така - имах 2 залитания по ягоди и по череши колкото да ми о*кат работата  Crazy Crazy Crazy Вече и на практика видях какво значи да получиш тиган от собствения си организъм, въпреки че си се скатал и си избегнал тиганите от темичката  Joy Joy Joy

Щастлива съм и продължавам напред  Peace

ПП. Не пиша много често, но чета с голямо удоволствие тук и просто не мога да се въздържа да не кажа - Цоци, Цоци сбъркала си си професията - не с майстори и строежи трябваше да се занимаваш, а да ходиш в театър "Сълза и смях"  Heart Eyes

# 579
Момичета с риск да вие ядосам бихте ли ми казали по колко килограма се свалят на месец или всичко е индивидуално? Simple Smile

# 580
Роси всичко си е до огранизъм. Всеки е различен аз свалям околко 4-5 кг на месец което си е казано в книгата. Никой не може да ти каже колко точно се свалят , защото има моичета свалили и по повече. Успех.

# 581
Пухчо имаш моето потупване.
Орелия да кажеш кога ще е предаването и ги разбий.
Вещи ако не те затруднява ме включи и мен в списъчето. На Дюкан от 03.04.08г. начало 77кг. сега 68кг. цел 62кг.

# 582
  • София
И на Зазу, ама за нея се колебая с какво точно да я посрещна   Thinking  Mr. Green  Joy
Абе един тиган добре шъ ми дойди  Joy (за наместване на сланинките и акъла).
За Стара Загора- ние ще дойдем изцяло с обществен транспорт с мъжа и детето, защото кола нямаме, та кажете дали като се доберем до Стара Загора има как да стигнем до мястото, където ще спим  Rolling Eyes  newsm78 ? Че и детето е на 1 годинка и ако трябва да го влачим няколко километра, ще се узорим.

# 583
  • Варна
Ори, смятам че с твоя избор за гост направо са си намерили майстора  Hug
Момичета давам идея, ако имате въпроси към д-р Дюкан да ги напишете тук и Ори ако може да ги занесе в предаването да му ги зададат.

Ще пиша още но след малко

# 584
  • Пловдив
Момичета, с риск да отнеса някой тиган 

имам питане ...  последно рулцата от раци, режимни ли са или не?  newsm78

И аз имам питане. Не можа ли да прочетеш поне началото на темата, дори не целия първи пост, само буквите в червено в началото, става за по-малко от минута:

Написаното по-долу с червени букви е коментирано многократно и ще ви бъдем благодарни, ако го прочетете и не задавате въпроси за този текст:
[/size]

Овесените трици не са овесени ядки!
Алкохолът е забранен!
Парафиновото олио е течен парафин!
Калории не се смятат!
Не се мерят порции!
Няма време за хранене!
Няма определен брой хранене, но да не е по-малко от 3!
Закуската е задължителна!
Не стоите гладни!
Диетичните продукти (за диабетици) не са за дюканки!
Триците се ядат и през трите фази! По 3 супени лъжици на ден.
Ядете, докато се заситите!
Какаото е непрепоръчително!
Рачешките рулца са еднакви навсякъде по света и са позволени, независимо от съдържанието!
Кашкавалът  - в 3 фаза!
Млякото Бор-Чвор 0.1  и Култура всички сме го видели , че има 3.6% растителна мазнина, не откривате топлата вода! Може да се яде, има хора, които са отслабнали над 40 кг с всекидневна употреба на Култура

Ори, чудесна новина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт