Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 37 033
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Браво Ори,........   bouquetа кой ще опонира на Дюкан ?..... в смисъл ще има ли и специалисти - диетолози.....ей ще бъде интересно . Shocked.......... стискам палци.....но ти ще се справиш, сигурна съм #2gunfire

# 586
Ще пиша кога е, разбира се, стига и аз да разбера точно, а това ще стане в понеделник.
И не ме бравосвайте сега, защото нищо не съм направила, може би трябва да благодарим на Зеленкото, която ги е насочила да се свържат с нас.

За предложението снимките да са без глави - ами той албумът е публичен отдавна, който не е искал да му се вижда главата да си я е "отрязъл" предарително Laughing, така или иначе всеки може да си вземе снимка от "преди и сега".
А и въпросът е не дали се отслабва от този режим, а носи ли вреди и какви са те. То пък оставаше да постават под съмнение ефективността му.
Аз чух сутринта нещо, което ме заинтригува - че от ограничването на въглехидратите се получавал последващ йо-йо ефект, тъй като организмът започва да ги трупа в един момент, когато започнем да ги приемаме по-редовно. Това ме замисли, но пък от друга страна с всяка друга храна би се получило това, не е речено, че конкретно въглехидратите са причина, защото каквото и да  се включи в храненето, ако е в голямо количество и неразумно приемано ще доведе до този ефект.
И в крайна сметка запазването на теглото е в ръцете на всеки запазващ го, не може да се разчита на вълшебни книги, които ще ни контролират вместо мозъците ни.

Изобщо много неподготвен народа се оказва, ама българска ни работа. Човекът от толкова години практикува във Франция и никой не е скочил срещу него - нашите завалии сакън да не им дръпнат залчето от устата, жалка работа, грозна.

За другите медии - в бтв е непробиваемо засега, което е също нелепо, имайки предвид многото дюканстващи там, ама ей на Crazy На мен са ми слаби позициите, тъй като отдавна не се занимавам с публична дейност вече.

Scorpi, честита месечника!  bouquet Велики са, как да не са велики резултатите!

п.п. Не знам ще има ли диетолози, о, нека има, много ми се иска да си поговорим очи в очи за гликемични индекси Twisted Evil

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 13:42 от Орелия

# 587
Браво, Ори! Най-добрия избор.
Кроасания, добре дошла и успех. welcome
Scorpi, честита ти месечинка.  bouquet Много добри резултати.
Rossi 1983, всичко е много индивидуално.

# 588
Привет Прекрасни Момичета!
Много съм натоварена напоследък, много ми липсвате, не мога да пиша хич, но когато мога поне ви чета с удоволствие!
Видях новината от Ори днес, Браво мила, не се съмнявам, че ще ги сразиш в БНТ-то, пък и ние сме зад теб!   love001 newsm51 Време беше да поканят истинска Дюканка да им разкаже играта! Супер!!! smile3508
На новичките  welcome
На всички с месечинки днес и поводи всякакви:  love001 newsm51
На тези, които са с минуси днес, и тези, които ги чакат!  newsm51
Много усмивки, целувки, прегръдки на всички! txtloves newsm51

# 589
Браво Ори. Ти си наша гордост. Вярваме в теб. Абе вкарай ги в правия път тия журналисти, стига да са говорили глупости.

Чакам инфо кога да гледам телевизия. В случай, че няма как, моля някой по-можещ да не пропусне да даде линк към предаването.

Добре дошли на новодошлите. Това е правилното място
На всички  Hug

лек и отслабващ ден

# 590
Ори, чудесно е, че си приела.  newsm51
А за снимките, защо без глави, нека се вижда, че не сме измъчени, а сияещи.

# 591
Ори, подравления Simple Smile Пиши кога, колко часа...
Здрасти на Кроасания  Hug

# 592
Днес се свързаха с мен от БТВ, като има продължение, ще съм там.

Ще пиша подробности кога, в колко часа и т.н.......

Надявам се да е скоро, за да им натрием носовете.

Ори, браво, ще те гледаме с интерес.

# 593
  • София
Мисля, че Далка писа,че са я поканили от БТВ,но не е успяла да отиде.Не знам на какъв прицип е поканата към нея и дали може пак да пробие  Mr. Green

ПП Тя отговорила точно над мен  Simple Smile.Сега си спомних(о,чудо!),че я поздравих за написаното на сайта на БТВ

Предаванията до сега са  като сериал,но без развитие ...

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 13:55 от La Fornarina

# 594
Аз още предните пъти писах и във форума на предаването (под самия репортаж), и лично на Ани Цолова писах.

Така, че незнам какъв е принципа--по принципа ми се обадиха, че пак ще правят продължение, и ще ме поканят....Ще видим дали ще пробия. Но едно знам--ще им натрия носовете!!!

# 595
Далка, браво и на теб! Успех. Разбийте ги! newsm51

# 596
Поканиха ме издателите на Пиер Дюкан в България - Колибри, да участвам в сутрешния блок на БНТ.
Говорих с Жаклин Вагенщайн и приех.
Ще се включи и самият Дюкан по телефона и ще отговаря на всички въпроси и обвинения по негов адрес. Самата Жаклин Вагенщайн се познава с него и каза, че е много земен човек и бил наистина загрижен за последователките си в България.

Става дума за следващата седмица.
Аз съм класически пример за феникс благодарение на режима, но ми пишете и вие, за някои неща, които непременно искате да се кажат.

Ори, предлагам: Момичетата, който до сега са си правили изследвания (нека се обадят) и са с чудесни показатели след няколко месеца на Дюкан да ги снимат или сканират, и да ги покажеш като доказателство за това, че не се вреди на здравето!? Това, ще е един добър казус срещу опонентите ти, поне според мен.

# 597
Въх, пропуснала съм четвъртъчната си гала вечеря, добре, че един добър човечец ме светна за нея.

Най-накрая Дюканската империя ще отвърне на удара. Искаше ми се да е по БТВ, ама и това ще стане.

И тъй като знам, че обичаме снимки, ето малко от мен- познайте кое е преди и кое след.

http://images26.snimka.bg/006031982.jpg
http://images26.snimka.bg/006031990.jpg

Лек ден на всички!

# 598
dalka, чудесно! 

Относно изследванията - добра идея, аз лично ще взема и моите, които са меко казано с фрапиращо подобрени стойности.
Изключваме холестерола, който се оказа наследствен и няма нищо общо с режима.

Пираня, хубаво гръбно продължение! Hug

# 599
Момичета, здравейте! Днес правя 1 месец с режима на Дюкан! Изключително съм щастлива, че го открих, чувствам се страхотно и свалям килограми, напук на всички медии в страната  smile3534 Толкова неподготвено се изказват напоследък,че нямам думи... Ама съм убедена, че момичетата, които са поканени за разговор в студиото, ще им докажат, че нашият режим е възможно най- добрият за момента!!!!  smile3521 Успех, милички  smile3525 smile3501
Така, та относно моята месечинка ( 1 месец може да не е много време за повечето от вас, но аз се удивявам на волята си и си се радвам - все пак съм нямала нито едно отклонение от режима и не се и изкушавам даже  newsm81  Hands Clap smile3503) . По този повод - нека ви почерпя:

Ииии много целувки на всички, зашотот макар че не пиша почти, чета всеки ден и ме мотивирате , а това е много важен фактор  smile3525

Иначе аз отдавана не съм се качвала на кантара- но си имам оправдание - пред МЦ съм и не искам да се плаша , ако покаже някой плюс.  smile3502 Пък и имам проблеми с "00" ... та и оттам ... няма да са ми реалните килограми, а не искам да виждам плюсове, ще се демотивирам, въпреки че както отбелязах не съм се отклонявала от режима изобщо. Ще изчакам да ми мине МЦ и ще се кача на кантара веднага, обещавам и после да се отчета тука.

Целувки на всички и лек ден  newsm10 newsm53  love001

Общи условия

Активация на акаунт