Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 37 033
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 600
Ори, браво!Разбий ги ,че ми писна вече да слушам, колко е вреден режима .
След 7месеца на режима и 20свалени килограма се чувствам прекрасно.
Ето можете да ме видите/който не ме е виждал/ hahaha Joy Joy Joy тук съм Rolling Eyes

# 601
Пираня, браво   bouquet

Ори, Далка - успех момичета, разбийте ги   bouquet

Честито на chocolate и scorpy за месечинките   bouquet

Hug  Heart Eyes на всички

Перле,   bouquet  с поличката не те бях виждала

# 602
Perlata Shocked. Аз не бях те виждала - супер  Hug

# 603
Днес съм имала и повод да почерпя! Правя 5 месеца милички!
Без вас нямаше да стигна до тук, Огромно благодаря на всички ви!  love001 newsm51
Килцата ги закръглих на -20, малко остава до целта! newsm44 newsm68 newsm44

Видях красиви момичета на снимки, поздравления: Поли -Уоли newsm51,Пираня newsm51
Перле,Цвети знам ви, но е винаги удоволствие за мен да ви зърна отново!  love001 newsm51

# 604

Малееее, я глей кво става, до онзи ден плюха по Дюкан, а сега Дюканки са подложени на медиен интерес - БРАВО, хммм ми да трябва да се допитат до мнението на хора подложени на режима на Дюкан и този начин на живот......, откакто съм на режима се събуждам бодра, без вина, че снощи съм се натъпкала с непозволени храни и с идеята цял ден да съм на вода и плодове, но така до вечерта, когато се натъпквах с квото ми беше пред очите, не винаги де, ма чат пат ми се случваше.....

bouquet  bouquet  bouquet

# 605
Леле, Перле! Бравос, супер си. Ти си се стопила направо.  bouquet smile3501 Изглеждаш прекрасно. Hug
Мими Георгиева, честита ти месечинка. Успех и занапред.   newsm51 smile3525

# 606
Е тия сутринта много ме издазниха и мене.Спрях да се засягам конкретно за Дюкан, но ей това словоизлияние се роди в мен и го драснах в някакъв коментар  на техния сайт.
"Добре че се появи тази диета, че да се заговори за здравословно хранене, масово и на всякъде. А вестници и списания от години бълват какви ли не диети.То не е Уикенд даже със специална книга,то не е"Диети и красота"(Сега се сетиха пък за анорексията) поне това е похвално.То не беше вестник "Диети" -май вече не съществува. И всички ми дават акъл с какво да се храня 7 или 14дни , а после? Страдали сме от Орторексия(непрекъснато да мисля какво да ям), А нима всяка домакиня не страда от мисълта КАКВО ДА СГОТВИ ПАК. А на детето ми- как да му обясня, че КИНДИ, МИЛКА, и ПИНГУИ и ПОСТНАТА ЛУКАНКА И ШУНКА и Кренвиршите с чист протеин(така ги рекламират) трябва да замени с ябълка и брокули, а зеленчуковия бульон е в пликче пълно с консерванти. Мога още да коментирам, но смятам че не си заслужава. Всеки има глава на раменете си и когато има здравословен проблем сам да се посъветва с диетилог за даден режим.Защото има заболявания при които дори този богат зеленчуково-плодов прием силно трябва да се ограничи. А дали си струваше да го пиша всичкото това? "
Щот са само плямпала и те. Като роди тази предишната водеща две деца и я смъкнаха от екрана и я спукаха от подигравки че е надебеляла. Шъ ми говорят за разумно и рационално хранене при тоя стрес и ритъм на работа. Ама нали трябва да си запълнят времето Rage

# 607
Перлееее  txtloves - изглеждаш невероятно! Ти си знаеш - ама да ти сЪ подмажЪ де !  smile3538
Ореее - дай повече инфо плийййййз !!!  newsm74   newsm18
Сънче, Мамс, Вещи, Пили, Аби , Лени - Пл, Ривелка, Нели, Нелинка, Кукиии, Креми, Комикс, Абииии, Славеее, Халеева, Фоли,  Настииии, ..... пропускам някой ...   341uu УбичЪм вЪ !!!  txtloves

# 608
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Дами според мен вече сте в тотална амнезия от тас диета .
Ми то днеска петък,ден за оплакване на очите.Откривам петъка с туй младо чудо режимно.
Сега съм в ПЗ ,ама ако доде да ми се помоли много да го изконсумирам ,заради него мога се прежаля да мина на чисти протеини. Crazy Crazy Crazy

Айде който свари да хваща крило,кълка или трътка.  Mr. Green

# 609
  • София
Ори, Далка  newsm74 !
Притеснявам се малко за Далка, защото тя ще е на по-вражеска територия #2gunfire. Добре се подготви, защото ще те изкарат най-малкото заблудена жертва Twisted Evil.
Успех!!!

# 610
Хайде и аз веднъж да се включа в петъчното "плакнене на очички":
Това е от мен, споко...има за всички. Заповядайте!
http://www.zazz.bg/play:76ae66cf Супер са, дано ви харесат. Hug

# 611
Перла браво момиче изглеждаш супер, страхотен резултат coolcool

# 612
Здравейте,
тръгнах да чета прилежно темата ,но попаднах на поста наОри
и сега се разконцентрирах.Новината е чудесна и с удоволствие ще гледам предаването.
Поздравления на всички с поводи за празници Hug Hug Hug
играчка-плачка мм,а не е ли малко раничко?

# 613
Дами, нека да сменим темата (поне за малко  Mr. Green) и тъй като е петък-

да си изплакнем очите  Joy

# 614
играчка-плачка пу тоз за мен - че имам повод  Blush

Ори, rokipaqane, svetlat Благодаря ви за поздравленията - много сте мили! Сега наистина се зарадвах на малката си победа днес  Hug
chocolate честито и на теб   bouquet Оказва се, че сме започнали заедно, само дето аз водя по общи габарити в момента  Laughing
мими георгиева честито - искрено се надявам да успея да удържа и аз твоята бройка месечинки   bouquet  bouquet  bouquet

rivela ааа, ич даже не е раничко - аз все не успявам да се уредя друг път, тъкмо тоз път ми излезе късметя  Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 15:13 от Scorpi

Общи условия

Активация на акаунт