Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 37 029
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 645
Привет и от мен дружина. Аз много не пиша, но ви чета с интерес. За това, че пак са ни оплюли по БТВ разбирам от вас. Искам само да споделя, че откакто съм на режима съм свалила 8 кг /по-натам ще сменям линийката/, още съм жива, на моменти направо се тъпча с ядене, определено не забравям, даже съм по-концентрирана. Чувствам се страхотно, не съм прегрешила нито веднъж, нищо не ме е боляло и се надявам и занапред да е така.
Относно коментарите по БТВ, мисля че всичко това е породено от умиращите от глад диетолози /само ще отбележа за протокола, че преди около 3 год. бях при известна диетоложка на плодове и чай, през цялото влеме умирах за нещо сладко и след около 3 месеца отново ми се върнаха свалените кг./ Засега сладкото никак не ми липсва. Днес даже и на фитнес ходих и се чувствам още по-страхотно.
Определено се забелязват широките дрехи и това, че сме свалили някой друг кг, но хората са завистливи и поради тази причина се правят на дръж ми шапката. Няма да се предам, защото чувството да си влизаш в старите дрехи е невероятно.
Ще кажа обобщаващо само, че съм на режима от 08.05.2008 със 7 дни ударен режим и редувам 5/5.
На новодошлите  welcome и не се притеснявайте ако задържате кг или дори качвате, ще минат 1-2 дни и ще видите резултатите  Laughing
Лекичка от мен!
P.S: Не пиша често, но затова пък доста дългичко  Wink Ако с нещо мога да бъда полезна пишете ЛС или на ICQ  Simple Smile

# 646
Венерас и Киарас -
ros4o - докарала си ги бисквитките, браво   chef
Polly-Wolly - и твоя all inclusive го бива  Hug
пухчо - само протеини и утре си на минус, ха на бас  Peace
Много го обичам този протеинов петък, ей! Хайде на мръвката!

# 647
  • София
Чакайте да ви разсмея и аз. Днес някаква колежка оставила специално за мен изрезка от вестник, мисля, че вчера я обсъждахме в темата. Колко е вреден режимът и прочие. Смях се, смях се, па накрая седнах и на статията понаписах туй-онуй... Например: ГЛАД? хапваме по 5 пъти на ден. БЕЗПЛОДИЕ? В моята група за подкрепа имаме 5-6 бременни момичета вече и т.н.  Joy

А ето и едно доста разумно мнение за нашия режим: http://marfieta.wordpress.com/2008/06/06/dukan/

zazu1, забелязах, забелязах, как да не съм забелязала  #Crazy От сега се радвам, че ще се видим скоро и щях да ти напомням да го донесеш...  hahaha ама пуста амнезия тука  Joy

Орелия, чудесно, ти си ни много добър пример и винаги се аргументираш прекрасно! Обещавам до неделя да понапиша и аз малко въпроси, сигурно ще се повтарят, но...

И не ме бравосвайте сега, защото нищо не съм направила, може би трябва да благодарим на Зеленкото, която ги е насочила да се свържат с нас.

Аз само предложих теб, друг е говорил с организаторите  Embarassed

dalka, и на теб успех, ако трябва, носи книгата (зелената) да цитираш  bouquet

Момичета, ще бягам, че мъжото иде, и като ги мерне тез петъчните работи  hahaha

ЕДИТ: Предлагам всеки да си подготви списък въпроси в помощ на нашите бъдещи ТВ звезди и да ги постне, аз съм се захванала да прекарам блогосайта и ще изцедя каквото може от него.

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 19:52 от М-зИленкУтУ

# 648
Sagittarius. тази мръвка я гепсвам отволе Laughingтоз ми е любим

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 19:36 от rivela

# 649
rivela - добър вкус  Wink, а това посоленко& … 9;ък?

# 650
Привет дами ,  Wink
Вследствие на режима  , метаболизмът на котето  на наша съфорумка  Laughing  /знаете, че то и е на нашия режим Joy/се е объркал и се нуждае от спешна  помощ.

http://www.funnydog.net/images/poza-fatcat.jpg

А при проблеми с WC, възползвайте се от дадените препоръки hahaha

http://farm4.static.flickr.com/3225/2298274054_f037b15ef8_o.jpg

# 651
Фоли Hugтоз харесва нережимни космати сладурани
А ,още ще раздавам цък

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 19:53 от rivela

# 652
Фоли Hugтоз харесва нережимни космати сладурани
А ,още ще раздавам цък

Ей Ривелкааа, тоя го взимам ,любимец ми е , мммммммммм Hug Hug Hug

# 653
Фоли, онова ще да е моя котарак, след 123456-та открадната пържола Twisted Evil
Или може би този Grinning

Този за теб, а този за Ривела
Sunglasses

# 654
Влизам в темата и чета много хубава новина. Радвам се момичета, че ще участвате в предаването, да им натриете носовете на тези от БТВ. А и , че Дюкан ще се включи определено го чакам с интерес. Непременно да ни уведомите кога ще е предаването.

Венерас и Киарас, страхотни сте момичета !

# 655
Ори Joy Joy Joyкотките ще ги пуснем на диетолозите hahaha hahaha hahahaработа да им намираме
виж ме
veri за разпускане

# 656
О, благодаря, хубава усмивка има!

# 657
Ривееееееееееее - за Фоли даде - а на мене Мелчо ????????????  smile3511

# 658
: Геци заповядай
и още един подарък подмаз

# 659
Мерси Ривееееееееее - взимам ги и дваматаааааа !!! На никой нищо не оставямммммм !!!  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт