Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 37 023
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 660
Радвам се много Ори, Далка! Успех...
Аз да попитам защо не мога да влезна в чата?
някой ще ме аддне, моля Hug В същност не съм много сигурна как се влиза, но кликам на профила дет кликах преди, но нищо не се случва Sad
Перле много си гот.. Peace

# 661
здравейте.не пиша много,но ви чета редовно.да ви се похвалч с мойте -8кг.много съм горда и вие ми давате страхотен стимул.благодаря.  bouquet

# 662
Затъжих се  за всички Ви до една!Най-сетне ми се удаде възможност и временце да   бъда тук, което ме прави щастлива.

С режима  не срещам особени трудности,щото само като си спомня колко много   се подкрепяме, и  веднага изкушенията изчезват от хоризонта.Започвате да ми липсвате,когато не съм се включила в разговора, да кажа ,че съм тук и  сме много  тук.Колкото до разни писанички и думанички за режима ни - ще кажа-   който не е разбарал смисъла на режима ни ,той губи!
Силни сме, много сме, умни сме, красиви сме, задружни сме! lalalala  friendship Two Hearts

# 663
lusinka  Hugбраво за режима и по този повод
заповядай
Амели
взимай за теб е

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 22:14 от rivela

# 664
  • софия
ами за мене smile3518и без туй съм безмъжна 3 дни!!!

# 665
Привет на всички, може ли да се присъединя към вашата сговорна дружина Laughing

# 666
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добър вечер дами!
 Минавам само да забърша набързо 2-3-4-5-6 ... мъжове и да ви пожелая лека и приятна вечер.
 Ори, Далка ще стискаме палци и знам, че ще ги сразите!

# 667
Здравейте, сладурки  Hug
Режимна съм, пропуснах да се претегля след П четвъртъка, но се чувствам прекрасно  Embarassed
Не съм чела - признавам си, но не мога да не споделя, че голямото ми детенце, беше на изпит по таекуон-до, и защити 7-ми гуп ( жълт колан с зелена лента  Wink)
Да почерпя, скромно но от сърце
Сега ще хапна, и ще дочета пропуснатото  ooooh!

редакция: Ори, Далка Flowers Four Leaf Clover
Честито на месечинките   bouquet
Вещи  fingerscrossed малката ти красавица, да се възстановява по-леко  Flowers Four Leaf Clover Преди месец, на моята и смъквах Т, с чорапки, напоени с оцет  Peace
Дилу, това за поредните П дни в 3-та, ми беше полезно  Grinning Както писах по-горе, след сутрешния пропуск, се претеглих след кекса и кафето, та 63.2 кг - също ме устройва  Wink Верно имам амнезия, как можах след толкова важен за мен П четв., да не се претегля  hahaha
Гледах, снимчици - Браво, дружина   bouquet
Ривела, благодаря ти  Hug

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 00:05 от amerie

# 668
  • софия
А Ривела как го направи тоз номер! newsm78
поисках си и ми е дадено още преди поста!!!
 Mr. Green

Не съм много бееееееееееее

# 669
ted_ може,добре дошла и това ти е подаръка Laughing
Амери Hugбраво на твоето детенце все така да ви радва Peace
Не съм Hugспециаленза теб Whistling

# 670
Привет и от мене!
Всичко съм яла и пила по режима!
По бТВ имало нещо за Дюкан, но не знам нищо!
Венерас и Киарас - чудесни сте!
Май нещо дремя!
Лека вечер, приятелки!

# 671
ted естествено, добре дошла   bouquet тук ще откриеш сродни души и най-вече подкрепа

Лека петъчна вечер!
Много сте активни с вашите протеинови мъжлета, палавници такива  Mr. Green

# 672
Моя мъж пък много ме ядоса и няма да има никаква активност тази вечер... Crossing Arms

Днес с едни приятелки обсъждахме диетката и майка,която не я спазва,много точно и на място обоснова всички доводи"на специалистите"...то прости хора няма,ама пустите интереси... #2gunfire

# 673
Здравейте,Дружина.Сега смогнах да ви прочета,много сте писали тез дни.

Вещи,малко късно,ама сега се включвам-аз на мойто диване му слагам лекарствата в шишето с малко сок и си го пийва без проблем.И той ги плюва като му ги давам с лъжица или спринцофка.И мерси ,че си ме включила в табличката-начало на режима 14 април. smile3525

На veneras и kiaras браво момичета-супер сте. newsm10

На Дюканките с покана за участие успех и да ги разбиете #2gunfire

Аз за сега няма с какво да се похваля,но утре се надявам да има.
Успех  на всички .Лека вечер от мен и  bouquet 1dating newsm10

# 674
Здравейте момичета ...
след като ...днес сутринта се ядосах на БТВ после "скокнах" до Ябланица ...там ошетах няколко обекта ..... прибрах се ...водих епична битка с хлебарките у нас (до едно известно количество ги трая но тези дни станаха нагли и десеторно повече ) ....сега хапнах (СРАМ МЕ Е ДА КАЖА КАКВИ КОЛИЧЕСТВА ОМЕТОХ) ....
момичета да ви кажа КОЛКО ДОБРО СЪЩЕСТВО СЪМ .... пуснах домашния ми любимец - съпруга ...една седмица на Слънчев бряг ..."по мъжки " с един негов колега .....
та сега ние с щерка ми сме си "по женски" .... докато вечеряхме и разказах ...как според БТВ аз всеки момент ще стана анорексичка ...и има опасност да заразя и нея с анорексия....тя ЗАНЕМЯ ...и каза "Мамо аз откакто те помня ти такива количества храна не си яла никога както откакто си на тази диета ....тия нормални ли са ".....

Кариас и Венерас .....еееееееееее страхотни мацки сте ....секси трепачи ...
Вещи какво става с детенце ... подобри ли се ...???

Ужас така ми тежи корема че чак ме е яд на мен си ....

замислих се за живота и състоянието си .... не е розово положението
- от телевизията ми обясняват как ще оглупея , ще мина на хемодиализа ииии анорексията ми е в кърпа вързана
- мъж ми на море ...аз на "тръстиката ".... в Ябланица ...
- няма го мъжа ми наоколо а аз в цикъл ....

ееееееее какво ми остава освен да водя битки с хлебарките и да се тъпча като слон след престои в килиниката на Емилова ....

Общи условия

Активация на акаунт