Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 37 015
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 675
Добър вечер,

maikata na Hrisi Аз ти отговорих още вчера,ти май не четеш?????????Или може би мен не ме броиш от старите...... newsm78Незнам но преди да пльосваш такива изказвания прочети внимателно WinkМисля,че са добре кг.

Нищо не можах да гледам по бтв ,но ми се обади една приятелка да ми каже,че режима бил много опасен ,та добих представа какво са говорили.......... Crazy

Ори много се радвам,че си приела да защитаваш Дюканското братство.......... Joy знам,че ще бъде интересно,дано да мога да гледам!

Ами това е, нямам -,нито+ ,доволна съм ,чакам си .................. Whistling

# 676
  • Пловдив
Хелоу дюканки купонджийки  Laughing

Амери, браво на голямата ти принцеса! Все така да ви е гордост. и .... да плаши мъжете ( ама тези в петъчната тема да ги остави  Laughing)

Венерас, Киарас супер мацки сте ей. Чак ми се иска да съм мъж във вашият офис. Laughing Laughing

Пилито, благодаря ти че ме научи да слагам снимки  Heart Eyes Видя ли какъв красавец пуснах. Ама да си го поделим, а ?

Цоци, купона при теб е в разгара си, както винаги  Heart Eyes Laughing . Гледам си включила и хлебарките  Laughing Laughing. Между другото, ако не си пробвала "Гел за хлебарки" на ГЛОБОЛ ти го препоръчвам. ето и снимка http://globol-bg.com/images/Globol_19_obr.jpg

Ривела, голям запас от готини пичове имаш, ей  Laughing Hug. Дай един латино тип и насам.  Laughing

момичета, аз ви пожелавам лека нощ ( ще си изчакам обаче пича от Ривела  Laughing)

# 677
radius

Може ли да те попитам за какъв период си свалила тези килограми и само с режима на Дюкан ли?

# 678
Амери, браво на голямата ти принцеса! Все така да ви е гордост. и .... да плаши мъжете ( ама тези в петъчната тема да ги остави  Laughing)
Джани, така ги е подплашила, че няма нищо за мен  Mr. Green Айде лягам, че нещо облякох пижамите  newsm46
Лека и отслабваща, дружина  Hug

# 679
И аз цял ден ви чета , но ето, че който се разписва късно, нищо от петъчните не останало Sad
Ори, Далка, ще ви гледам на всяка цена, да се представите добре, че толкова дюканска подкрепа ще имате! Hug
Амери, Честито на детенце!  bouquet
Хайде, утре повече! Hug

# 680
след таз вечерното преяждане се чувствам така
или така

или така и така

# 681
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Едно кафе ли няма кой да пусне бе....

Спорен ден ви желая, много слънца, усмивки и минуси!
Аз черпя, че сестричката ми днес е рожденичка!!! Мнозина знаят от вас, че и тя е видна дюканка с добри резултати, която успешно се справя с третата фаза /за мое учудване/Аз я светнах за режима, тя ще ме светне за успехите на трета фаза!... Купила съм й тематичен подарък! Mr. Green Twisted Evil
Днес май имам минус, ама тези дни се помпам здраво заради МЦ-то, така че не мога да определя колко е реално.. ще си чакам.... Whistling

# 682
Айде едно чайче от мен  Mr. Green Нали не сте ме забравили (ммм освен върлите среднощни чатърки  Joy)

Кате, да ти е жива и здрава сестричката  Hug

Да дам отчет за 3м. Дюкан..
-14 кг
- 10 см ханш
- 9 см бедро
- 22 см талия
- 2 см бюст

Hug Продължаваме смело и безотговорно  Twisted Evil Макар че напоследък летните изкушения ми идват с повечко, ама това е щото не пиша раедовно  Naughty Корегирам!

# 683

amerieпоздрави специални на детенцето    bouquet пожелавам му успехи и на състезателното татами!

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 08:56 от mamaMiq

# 684
Добро утро,
оплакнах окото с хубави мъже от снощи  Wink
Кате, да ти е жива и здрава сестричката и все така хубава! Мерси за кафето  Hug
Духи Пухи честита месечинка,  страхотни мерки и килограми си свалила!  bouquet
amerie, поздрави на детенце  bouquet

Хубав ден на всички!

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 08:58 от Катя*

# 685
Добро утро и от мен!Най сестне и аз да се добера до компютъра и ауууууу много сте писали бе момичета
Първо да благодаря на Вещи за темата и корекцията в табличката smile3525
Ори и Далка - супер - чакаме инфо, време е да се защитим smile3512
Кроасания welcome - бъди стриктна и резултати ще има
Благодаря за почерпките от Духи пухи/честита месечинка/ и Катяджин/да ти е жива и здрава сестричката/ Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Поздравления за mamaMiq и детенце - да продължава все нагоре и нагоре с коланите  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap
Ами не се сещам друго - много прегръдки за всички Hug

# 686
Най-сетне кантарът е помръднал с 1 килце надолу. Дори не мога да му се зарадвам, а от толкоз време го боря! box

Имам си Варицела вкъщи. Аз не съм боледувала, а почти със сигурност ще се разболее и бебка.

# 687
Добро утро   food010,
благодаря за приятното посрещате. В понеделник твърдо съм решила да си купя книгата  изчитам я и започвам Hug

# 688
Духи,честита месечинка. Страхотни са тия 14 кг. newsm18 newsm19 newsm18

# 689
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро мили мои, сладки !

Минавам да сръбна глътка кафенце (Кате  Hug) и да ви нацелувам и хуквам да се стягам за поредната сватба!!!   love001  love001  love001

И не мога да не се похваля, че ще празнувам днес с 1.1 кг по-лека  newsm44. Осмички, смествайте се, че ида. Давам ви малко аванс да се прегрупирате.  Laughing Mr. Green.

Ори  Hug  bouquet - нямам търпение да те гледам и съм сигурна, че ще си блестяща.

Зеленко  Peace - много добра статия. Ще помисля и аз по разни въпроси!

Духи - браво - железна си   bouquet  bouquet

Целувам ви мнооооого и после ще ви показвам сватбени снимки!  newsm51 newsm76

Общи условия

Активация на акаунт