Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 918
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 255
Видях снимките на радиус и Деница - страхотни сте   bouquet

Аз днес правя 4 м. - резултат - 13кг Simple Smile Напоследък имам намаления в обиколки, не в килограми, доволна съм!

# 256
Добро утро момичета
Всички имате страхотна промяна - много по-добре изглеждате сега.  bouquet
Аз има с какво да се похваля - видях дълго чаканата 7-ца. Вече съм 79, а общо свалените кила стават 17.
Вещи, когато имаш време и възможност коригирай данните в табличката.   bouquet
Приятен и усмихнат ден изпълнен с много минуси ви пожелавам.

# 257
Добро утро и от мен. Днес и аз ще имам с какво да се похваля, кантара ми тази сутрин решително се е запътил към 58-те килограма които са и целта ми. Е вярно че не се закова на тях но се надявам че до ден два и това ще стане newsm44. Само се надявам да не се върне пак нагоре че ми се случи на няколко пъти на 59-тия и 60-тия килограм. Е вярно моя кантар не  е електронен и няма как да видя точното си тегло но моя пък отчита половинките и днес определено беше на 58.5 кг. Дали пък да не си преместя линийката на 58 ей така за стимул. newsm12. На всички с намаления честито, на всички които задържат търпение и лек и успешен ден.

# 258
Добро утро  bouquet
Даниа , поздравления за упоритостта   Hug bouquet
Елена , страхотна разлика, браво  Hug Хубаво е , когато показвате снимки преди и сега, защото се вижда колко много сте постигнали и как от едно пухкаво нещо, става прекрасна дама   bouquet
Марини  Hug
Зеленко, това последното изречение трябваше да е с големи букви- поздравления Hug
Халиии, е затова те обичам Hug
Дамаянти, не се тръшкай, не си такъв човек, я по - бодро.Утре ще видиш голяяяяяям минус babydust7
Пухчо   33uu  action032, опитай да промениш схемата, може би млякото  ти е в повече и зеленчуците. Наблегни помече на месото. Овулцията също е от значение . Hug
Цоци, поздравления , тялото се преструктурира и на тези килограми изглеждаш доста по-малко , това е бонус към режима  WinkHug Честито на детенце Hug
Пилито, Атракция, Даанито,  Киарас и всички свалили, поздравления  bouquet

Ууууф , сега пък в Телеграф  ooooh!

И не само , и в Дир .бг Joy

Хубав ден  на всички newsm51

# 259
Фидундрела, за съжаление снощи не сме имали време с Veneras да правим снимки, а тази вечер тя има ангажимент, така че гледаме да стане в петък или ще измислим нещо. Пък и честно казано нямам кой знай колко снимки от големите килограми, имам но ще трябва да се постарая да ги открия (честно казано след като понапълнях не се снимах чак толкова много, че ми беше наудобно от мен)

# 260

Проблема с килограмите реши,
      с режима на Дюкан се заеми
             и хич не му мисли!
        Рибка и пиленце хапни,
        за килограмите отгоре
        дето са били  забрави,
            хич не се бави!!!
       В ПРИНЦЕСА ДЮКАНЕСА
             се превърни!!!

newsm03

# 261
  • София
Добро утро дами  Hug
Днес кантара ме зарадва  Laughing Онова кило което дойде Rolling Eyes, така си и отиде. Crazy Party
Кри, заповчам да си мисля, че ще съм като теб относно режима да му се не види, дори и режимно, май трябва да се съобразявам какво ям, а за после в 3 фаза не ми се мисли  Shocked Истината е, че съм склонна към напълняване и от тук насетне в живота си ще трябва да се съобразявам много, ако не искам пак да стигна почти три цифри на кантара  Embarassed Начина м на живот се променя - това е  Hug

Исках да ви питам, особено тези с повечко килограми за сваляне, както и тези които са свалили много...Повече ли се храните от преди, макар и режимно или не?

Лек и отслабващ ден ви желая   bouquet

Андреа - чудесно е  Laughing  bouquet

# 262
Сега видях и вестника, ето първата страница http://www.telegraph.bg/
а ето тук е и самата статия http://photo-zona.net/images/user16081/album10117/large/12126474 … kto5509_scan2.jpg

# 263
Добро утро на всички мадами. Вчера направихме малко снимки с киарас и сега ще ки кача. Само малко време ми трябва. Но при нея разликата е огрооомна. Секунда и ги качвам. Hug

# 264
Балансираното хранене, в което да присъстват белтъчини, зеленчуци и храни с нисък гликемичен индекс гарантира траен ефект според тях. Сред храните с нисък гликемичен индекс са всички зеленчуци, без картофите, кафявият ориз, пълнозърнестият хляб, недоварените спагети.
За да не трупате килограми, диетолозите препоръчват още консумацията на нетлъсто месо (пилешко, пуешко, телешко), риба (поне два пъти седмично), и нискомаслено кисело мляко.
Употребата на алкохол трябва да се ограничи, да се пие много вода и задължително да се ходи пеша поне по 30-60 мин. дневно. Не на последно място сред условията за добър и траен ефект при отслабването и поддържането на теглото е вечерята да бъде 2,5-3 часа преди лягане.
Не разбрах каква точни е разликата между "ВРЕДНАТА" и :КАРЙНО ОПАСНА" диета на Дюкан и препоръките на диетолозите. Ама то тях кой може да ги разбере. Не може да спазваш този режим дълго време, н под тяхното наблюдение и срещу минимум 50 лв всеки път може.

# 265
# 266
Здравейте,

имам въпрос за странните дроби след ударния период. Значи пише:
"Времетраене: ДО ДОСТИГАНЕ НА ЖЕЛАНОТО ТЕГЛО. Дните се определят по преценка: ако има повечко за сваляне, тогава дните се въртят 5/5 или 4/3. Ако има по–малко за сваляне: 2/8 или 3/7.

След ударния етап се започва с ПЗ."

Ако се започва с ПЗ, значи тия дроби значат 5 дни ПЗ, 5 дни П (или 4 ПЗ, 3 П). Но защо ако има по-малко за сваляне да е 2 ПЗ - 8 П, това е по-тежко от 5/5, нещо не разбирам...

И още един въпрос - диетите, които са само за П важат ли и за ударния период?

Много благодаря на всички отзоваващи се Дюканеси на неопитните като мен!

# 267

Малееее, първо по Бтв, сега в Телеграф пак отрицателно мнение,
                 единствено в Жената Днес бяха посветени доста страници и хвалби на чичко Дюкан....  Rolling Eyes

Някоя от вас имала ли е проблем с цикъла, обадих се на една позната от Сливен, която вече спазва режима почти година и вече си се храни съвсем нормално и т.н., тя каза, че никога нищо не е имало, тя си е пиела витаминки за засилване на имунната система, за всеки случай....

Незнам защо изведнъж такива отрицателни медийни публикации се появиха???

# 268
Сега видях и вестника, ето първата страница http://www.telegraph.bg/
а ето тук е и самата статия http://photo-zona.net/images/user16081/album10117/large/12126474 … kto5509_scan2.jpg

пълни глупости, време е да спрем да им обръщаме внимание. Направо не ми се коментира. Особено след като вчера четох статия на диетолози, които обясняват колко смъртноопасна била диетата на Дюкан, но в същото време препоръчват да се яде постно месо и нискомаслено мляко  Joy И какви са тия глупости за бързо сваляне на килограми ??? Какво значи по 3-4 кг на месец - ми ако тежиш 70 толкова ще са ти нормално, ами ако си 120 ... пак ли само толкова да свалиш било здравословно ???? Чудят се вече какви глупости да дрънкат.
А за цикъла - някой има ли оплаквания ??? Аз от скоро съм на диетата, но за първи път от години си ми дойде абсолютно точно  Rolling Eyes

някой по-горе пита за храненето - аз забелязвам, че след 5-6 ден от началото на диетата започнах да не изпитвам зверски глад и си похапвам по 4 пъти на ден, като закуските са ми кисело мляко със степче - т.е. основното ми ядене е на обяд и за вечеря. Като количество си хапвам доста, но се усещам заситена за дълго време .. и освен това я няма оная тежест в стомаха, от която преди направо ми се гадеше.
И понеже като казвам, че хапвам много - това е различно като понятие за всеки - ето ми го примерният режим на ден
закуска - кафе и чаша кисело мляко
обяд - например 2 пържени яйца, 3-4 пилешки бонфилета или пушено филе, салата (ако сме на зеленчуци - един домат, ако на протеини - салата от извара с нещо)
следобедна закуска - чаша мляко
вечеря - месо (телешко, пилешко) на шницели (по 2-3 изяждам) или риба + извара (Exquisa), зеленчук или протеинова салата

такива неща хапвам, като в началото ядях много по-вече. Изпивам повече от литър кола лайт на ден, отделно около литър вода +2 кафета

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 09:49 от angel_sin

# 269
Е признавам по непрофесионално написана статия не бях чела. Да не говорим че на снимката надписа е "Бързото отслабване НЕ Е ВРЕДНО, до колко можях да видя

Общи условия

Активация на акаунт