Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 890
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря за топлото посрещане. Ще се радвам, ако ме добавите в таблицата на дюканки.
Започнах диетата на 23.03.2008 година. Бях 80 кг. В момента съм 67 кг. Целта ми е 55 кг. Висока съм 162 см.  Все още съм във ІІ фаза. За съжаление не съм използвала сантиметъра и не знам колко см съм махнала от себе си, но вече има голяма разлика и в талията, и в дупето. Най-много ми личи на лицето.
Ще се радвам да съм част от вас и да се подкрепяме редовно.   bouquet

biborana, стихотворението е страхотно!  newsm44

# 736
Здравейте дюканки  bouquet
Вещи - детенце да оздравява по-бързо  bouquet
Биборана сладко стихче Hug
Венерас и Киарас - верно бе, какво правите вие при нас дебелите с тия форми... #CrazyНе смеем да ви покажем на съпружеството newsm78
Цоци и аз сега се чувствам като хипопотам-преядох.
Пуста лакомия. Направих си на тефлоновия тиган нещо, което аз наричам пица.Та значи-първо изпекох една дюканска палачинка /обожавам я/.След това наредих пилешка шунка и пуешко филе на резенчета докато не се напълни дъното на тигана / а той е голяяяяяяяям/. Върху тях чукнах 3 яйца и поръсих с чубрица.И като се изпече тая вкуснотия я 'лъзнах Joyвърху палачинката. Прикарах си едно шише кола лайт и докато не ометох всичко не станах #Crazy.Сега ше пръсна. Ама какво да се прави-като само в събота и неделя имам време за такива глезотии.
А утре сме на предварителен кандидат-студентски изпит с щерката в Софийски университет newsm78. Ще се измешам с хора...
И да стискате палци, еееей Crazy

# 737
Биборана, супер е!   bouquet
сега отивам по задачи, на пазар, после ще чистя Sick , ще спретна някоя манджичка и се връщам във форума, ако се престраша, да пусна някоя и друга снимка-не 4е имам голяма разлика от последния път,ама ... Simple Smile

# 738
вещи-пробва ли с картофчета на челцето и слепоочията?
може също така да замразиш в пликчета вода и замразените пакетчета да ги увиеш в кърпа и да ги слагаш под мишничките.доста е ефикасно.

# 739
Хубаво стихотворение, Биборана  bouquet

Амели, стриктността се отплаща, аз поне й дължа много Simple Smile
Мама Мия, извинявам се, не съм наясно с термините в борбата и джудото, мислех че се пише със "с" -  "сборя", прощавай. Peace
Стаси welcome Пожелавам ти късмет.
baba iaga, марулята всъщност става по-крехка от оцета, от олиото става по-мека - различни са двете неща, както и вкусовите възприятия са различни, разбира се Wink
Браво за свалените кг.
Росчо, ако още не си се справила със снимките, пиши ми ЛС.
Горда fingerscrossed
Росченка, сним-ки, сним-ки! Party

Поздрав за всички Sunglasses

# 740
Вещи, гледам всички дават от свой опит съвети и реших и аз да кажа ефикасен начин. Аз го практикувам с майка си /тя е на преклонна възраст и е алергична към голяма група лекарства/. Този съвет ми го е дала джипито, като всеки път когато и изписва лек за нещо, задължително включва и противоалергично лекарство. Че, при последния грип от 41 градуса температура свалихме температурата като вързвах през 10-15 мин. китките на ръцете и глезените на краката с кърпи натопени в оцет и вода. Обтривах гърдите и гърба със същото, и кърпа на челото. Под мишниците две малки бутилки от мин.вода пълни със замръзнала вода от фризера. Не трая много време тази процедура. Не повече от 1-2 ч. но всичко спадна. Относно течния аналгин и аз съм давала на моето дете като малка. Тя също много бързо ми правеше гнойни ангини, а всички знаете с каква ужасна температура протича тя, но поне малката ми принцеса не отказва лекарства, защото всеки път ееееее ммммнннного болна

Пропуснах да поздравя Венерас и Киарас - ми вие момичета сте за корица на списание ЕВАЛЛА  newsm10

# 741
Привет, дюканки  Hug !
          Биборана, как безвъглехидратният Wink ти мозък е обобщил режим за цял живот в няколко стиха - и то точно и коректно  Shocked , а в ефирно тв време на няколко пъти вече не успяват  newsm78 . ...

Баба Яга,
поздравления - за един месец 12 кг. и то със системни прегрешения   !!!

Вещи, колко време вече се мъчите с детето само  Tired. Много упорита и висока температура , направо ти се чудя как само с панадол ще спадне. Ако прецениш питай педиатъра някаква комбинация между антиперетик и аналгин май беше- дали и в каква порпорция можеш да й дадеш.  Дано спадне тази температура  Praynig

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 13:14 от SECILIA7

# 742
  • София
     Братовчедке, аз съм слагала на крачетата къси чорапки накиснати с оцет.Но една баба от бабешкия форум скоро сподели,че маже ходилата с мед и най-бързо така сваля температурата на внученце.

# 743
Ори - за снимките - работя по въпроса. Няма ми я 12 г. асистентка/на екскурзия е а мъжо в командировка и аз съм царица на компа/ и ми е малко трудничко, но ще се справя. Поне ще опитам, ако не направя нищо, ти си ми опората. Ще те потърся. МЕРСИ

Баба яга - страшен резултат за кратко време. Как го постигна? БРАВО!!! smile3501 Аз цели 3 месеца се борих за такова постижение   newsm78  Сподели тайната си само с мен, а аз ще разкажа на всички Дюкеси  Joy Joy Joy

# 744
  • Пловдив
Момичета, цяла вечер я мазах с оцет - сваляше се температурата за час и след това отново. Сега по съвет на колежката в Продавалника я намазах с белтък - и от него ли, от панадола ли, от времето, че мина доста ли не знам, но е под 38. За енергията - нямам думи, както винаги си е, по което съдя, че се чувства добре  Mr. Green Благодаря ви много още веднъж  Hug  Hug  Hug Ако отново се качи ще пробвам и останалите неща. Съжалявам и ви се извинявам, че два дена спамя темата, ще предложа да не я спамим повече. Имам място в пощата, така че можете да ми пишете там, ако се сетите нещо  Hug

# 745
Момичета, да ви попитам нещо - в рецептите по-горе видях някои сладкиши с ромова есенция, с какао, имаше рецепти и с пудра захар. Тези неща позволени ли са за втора фаза? Уж ги пише, но за пудрата захар си мислех, че не може newsm78..

# 746
biborana, поздравления за стихотворението!
Страшно ми хареса, обобщила си режима чудесно, а и ритъм, и стъпка са супер, никъде не куцат.
Браво!

# 747
Здравейте момичета HugОтдавна не съм влизала в форума не съм чела нищо за което се извинявам  bouquetВещи-аз свалям температурата с панадол и една хубава баня с температура по- ниска от телестната действа безутказно.

# 748
Здравейте и от мен!

Не съм писала два дни, нямах време и да ви прочета, че имах много работа. Сега съм с детето и пак нямам много време.

Моля, Вещи да ме поправи в табличката, вече съм 76.9 кг.

Опс, сега видях че ме е поправила. Може по нататък.

# 749
Здравейте пак!  Simple Smile
аз наскоро писах в темата и ви чета често, макар и да не спазвам толкова стриктно, в смисал аз зпазвах 10 дена ударна фаза, после два дена си починах, като хапвах салатки и сиренце и разни безглутенови палачинки  Embarassed и сега от 4 дена пак съм на П, но днес реших да ги редувам нещата и си направих едни пълнени тиквички, но със свежо сирене (нискомаслено) и малко кашкавал. знам, че сирене и кашкавал може чак в следващите фази, но .... аз и по принцип нямам мн за сваляне (62,5 кг съм, висока 165 см, но искам да стана поне 58кг). и така, чета ви и с еправя, че спазвам режима и гелдам да се придържам максимално. имам обаче два въпроса, като ви благодаря предварително, момичета   bouquet
та ще можете ли да обясните пак за какво всъщност за тези овесени трици? не можах да разбера, те подпомагат ли по някакъв начин отслабването?  newsm78
и друго, което исках да попитам е как се отразява редуването 1П/1ПЗ? някой прави ли тази схема?
поздрави на всички и продължавайте така напред! аз също мисля, че режима е много ползен, за разлика от другите. храните, които се ядат са чудесни (като изключим месето, което не обичам много, но за рибата newsm10 ) изобщо един лесен и приятен начин да отслабне човек. за протокола, аз преди време сам правила лечебното гладуване на доктор Емилова - за 14 дена плодове и чай и 7 дена захранване) отслабнах само с 5 кг (имах тогава доста з а сваляне), които после качих двойно! това, което ми помогна да отслабна преди време е подобно на този режим - ограничаване на сладкото, тестеното и прочие и наблягане на зеленчуци и млечни продукти, а за задържане лунна диета. но вече не ми понася лунната  Weary, та затова реших да пробвам тази, но при мен проблемът е, че много бързо ми писва  Confused и още  smile3559  amiiii
упс  май стана много дълъг пост, но ... на мен ми е приятно да съм сред вас!  Hug
успех на всички и се надявам, че някои ще ми разясни нещата за триците и редуването на П/ПЗ!

Общи условия

Активация на акаунт