Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 902
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Здравейте и от мен !   bouquet
Биборана, браво момиче! Супер стих си написала .

Къщата свети, манджите ( режимни и нережимни) са готови, малкият звяр е приспан и сядям да си прочета темата. ( ако не сте разбрали, изпросих си едно „Браво” )

Амери не се притеснявай и аз останах на сухо снощи . чаках ли, чаках Ривела да пусне един готин пич , ама тцъ... Sad Cry
Катяджин, ЧРД на сестричката . Да ти е жива , здрава, щастлива  и все така красива.
 smile3525
Цоци, споко мила. Ще го умориш това кило.  Hug

Перле, а бе зачудих се в 4-ти или 5-ти беше, но съм била близо де. Laughing Laughing
Вещи, радвам се че детенце е по добре.

Горда, стискаме палци на щерката за изпита! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Росченка, пускай снимки. Със сигурност има разлика. Пък и дай да видим красивите ти очи!  hug

Баба Яга, страхотен резултат за 1 месец. smile3501 Успех и занапред.

Смилчето, първо искам да ти пожелая успех. Но за да го постигнеш трябва да си стриктна, независимо колко имаш да сваляш. Пък и като спазваш правилата, по-бързо ще стигнеш целта си. Щом не си любител на месото, хапвай риба тя поне е при разрешените храни. За овесените трици- Дюкан казва „ Овесените трици разхищават част от нежеланите калории, извлечени от трите хранителни вещества. Следователно днес можем да смятаме овесените трици за истинско лекарство за отслабване”

Ори, мерси за поздрава .  hug    loveuuu

От мен лек и приятен ден на всички!  newsm51

Едит: Честито на всички месечинки и на всички с минуси. На останалите  Hug Hug

# 751
Биборанке ,страхотно стихотворение- нямам думи! Thinking
Как точно описа всичко -отново БРАВО!  bouquet
Утре ми е 9 -ден от удърния режим ,остава още един ден и съм в 2 етап на диетата.
Вещи скорошно оздравяване от мен. Hug

# 752
angeliclove, свекър ми е от Русокастро  Mr. Green Сега остава и да излезем рода по дюкански  Joy

# 753
Аз съм готова, ама що тъй няма хора в тоя форум?
Сигурно защото само аз имам свобода днес .....  Mr. Green
Ще чакам да се напълни балкона и тогава да получа бурни ръкоплесканияяяяя
ПОЛЯГВАНЕ

# 754
  • София
   Момичета,не мога да се въздържа да не се похваля какво ядох днес.От един месец съм на диета и все карах на филенца на скара,че по друг начин не ги харесвам,салатки,миш-маш/по Вещи/...Така ми се беше дояла супичка.Днес готвих спанак за семейството и си отделих един чирпак от сварения в подсолена вода спанак.Сожих му лук,морков,една скилидка чесън и когато и те се свариха прибавих една чаена лъжичко овесени трици,един пасиран домат и едно разбито яйце,което прибавях бавно,на помалко,без да бъркам,за да стане на парцали.Накрая си го сервирах с две лъжици кисело мляко.Дали защото скоро не съм яла нещо такова,ми се стори фантастично. Разбира се това е за ПЗ, в него няма изобщо мазнина,но не личи.

# 755
  • my own world....
Най- ме е яд, че изпускам петъците с вас  Close

Остават само още 10 кила до целта.....купих си дънки по-малък номер и влязох в стари дънки, които 5 години седяха в гардероба и не ги изхвърлях  само от инат...За 2 месеца - толкоз. Пък нека ми говори този или онзи от малкия екран колко ми е вреден режима Tired
Някой беше писал, че хората забелязват към 10ия килограм колко сме отслабнали...ми...мен почнаха да ме забелязват  Blush
Даже майка ми ми се обади да ми каже: айде спирай, че то вече няма какво да сваляш...е, тва под въздействие на анти-дюканското предаване на Цолова.... newsm78 Толкоз добре, не съм се чувствала отдавна....пък и кръвната картина си беше абсолютно в норма. Да не говорим, че аз толкова вода през живота си не съм пила....
Отклоненията ми от режима са мноого малки, но ги има де, и като задържам си знам защо е. Но пък отслабвам здравословно - точно по 4 кила на месец. Само дето трябва да си сменям гардероба..... ooooh! всички панталони ми се свличат, блузите ми висят...изобщо купон.

Няма да ви изброявам поименно, но да кажа - липсвахте ми, гуш! Чатърките най-вече   bouquet

# 756
Духи, кой е свекър ти и кога ще идваш в Русокастро ! Ако искаш ,може да се видим някака по -Дюкански!!!!!! newsm78

# 757

Губим само със "Дюкан"
всеки вреден килограм.

ДА МЕЧТИТЕ НИ СА СМЕЛИ.
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ ЦЕЛИ

Страхотно е smile3501 smile3501 smile3501

# 758
bacihahaha как се вика щъркел да дойде насам.... щърки, щърки, щърки... ела тук...
Joy Joy Joy
Май по-добре е да викаш:
-Щрък-щрък!  Joy

# 759
момичета,

страхотни сте.

Благодаря на всички за милите поздрави и се радвам, ако ви е развеселило.

Биборана, как безвъглехидратният Wink ти мозък е обобщил режим за цял живот в няколко стиха - и то точно и коректно  Shocked , а в ефирно тв време на няколко пъти вече не успяват  newsm78 . ...

Това стихотворение е живо, макар и ненаучно доказателство за влиянието на Дюкан върху мозъка - подобрява дейността му.
Ако искате вярвайте, ако искате не, но 15 години не съм писала и един стих. И сега след 7-8 дена без въглехидрати и мазнини - страничен ефект, редя рими отново.

Подмладяването продължава - с Дюкан ще стигна и теглото си отпреди 15 години, бавно и упорито.

Обичам ви  Heart Eyes.

ПП за протокола. Изпуснала съм важна част от режима - водата. Правя малка промяна.

И „Дюкан”  не е диета,
сменя се манталитета.
Има правило основно -
хапваш често, здравословно.
Не забравяй и това
пийвай повече вода.

# 760
Биборанка! Много хубаво писмо  newsm10
Пусни ми на лични последния вариант, за да го сменя в сайта.

# 761
Биборанке ти си гениална ,как го правиш ? За водата незабелязох ,че липсва в стихотворинието.Още веднъж БРАВО !!!!!!!   bouquet Трябва да го пратим на БТВ ,за да се ограмотят относно диетата . hahaha Joy

# 762
  • София
Дорче, тук съм, жива съм, ама много задачки ме налегнаха. Едва смогвам между тях да изчета темата.
Браво на днешната поетеса, може би трябва да сложим стихчето на 1 страница. Като не четат червените букви, дали ще четат и това?  Joy

# 763
Ето ме и мен отново.Не пиша често, но поне веднъж в тема напомням, че все още съм сред вас момичета.Все се каня да покажа и аз снимки - е направих го.Първата е в началото на диетата, а втората от днес.Ще кача и още една, на която съм преди да се включа във вашите редици.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253090

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 19:41 от selim

# 764
Биборана, smile3501страхотно стихотворение.Докато го четох се сетих и за Амси, допреди месец и половина все ни пускаше страхотни стихове.
fantasy Hugда права си, пудра захар не използваме.
Монсиии wavey,къде те затрихме?

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 18:21 от rivela

Общи условия

Активация на акаунт