Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 912
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета!
Дамянти – хапвам когато съм гладна. Но определено храните, които хапваме засищат повече и има моменти, в които не ми се яде. При мен задържането е било и по 3 седмици два пъти  newsm53.
Бистра първите дни и аз бях така, но след това организмът свиква и няма проблем. Послушах момичетата, които ме посъветваха за айрян със сол.  newsm10
As das ходя на аеробика от 1 месец, на този режим съм от 4 месеца. Но при мен има задължителен елемент във връзка с едни потенциални вероятности за неприятна болест и лекарката каза, че е задължително да спортувам. Дюкан препоръчва спорт след втора фаза доколкото знам. Аз лично се чувствам добре от това.  newsm68
Ros4o, Amerie  не мога да ти опиша колко ме радва „идването при 7-те” – тази цифричка не съм я виждала от години
GaliaKZ, Честит рожден ден!
K_savova и при мен килограмите са така – вечер са по-малко отколкото сутрин
За Киарас, Венерас, Цвети и всички останали момичета на снимките мога да кажа само едно – изглеждате страхотно и сте много по-чаровни от преди  newsm51 .
Благодаря на всички за похвалите и топлото посрещане на пейките при 7-те – обичам ви
Вещи де и аз да имах такъв проблем с бюста. Моят съвсем изчезна smile3518.
Деница и аз от ханша  и краката  имам още за сваляне - надявам се комбинацията с гимнастиката да помогне. В тази връзка днес съквартирантката ми каза да не се напъвам повече, че там няма да отслабна никога.
А за публикациите какво да кажа – плашат близките ми, които не са съвсем наясно. Те са единствените които се хващат на тези тъпотии.
Приятна вечер и целувки на всички страхотни момичета в този прекрасен форум

# 436
  • софия
Момичета днес продължи да ме боли бъбрек и отидох на лекар.  Tired Сега се връщам от Пирогов, направила сам бъбречна криза, биха ми инжекции и ми дадоха един куп лекарства. А след 2 дни заминавам на море, дано успея да се оправя. Веднага ме питаха дали ям по специални неща и казах за режима. Явно на мен не ми понася и се отказвам да го правя.
Благодаря на всички, които ми отговориха днес.

Жалко миличка, не че спираш, а проблемите с бъбрека.
ВОДАТА-наистина е много важна.Лекарствата не знам какви са ти, но от седмицата в пирогов разбрах че болката минава със спазмалгон и но-шпа. Това вече  го знаеш де, щом си била на лекар.
 Не знам дали са ти го кйазали лекарите там но на мен ми казаха почне ли да боли, освен лекарствата да си пазя кръста на топло, топла кърпа и т.н Но никога отпред на корема.Между другото бъбречна криза може и да боли корем, а не кръста -аз бях така.
dollface много прегръдки ти пращам и весело излкарване там Hug

На останали момичета сори за отклонението, но ми се стори важно.

# 437
  • София
Добра вечер на всички   bouquet Момичета, просто ме изчервихте с тези поздрави.... Чета си, чета си и вече цялата съм един домат и в един момент... Ех, чак подскочих на стола... Който не знае (аз и друг път съм казвала), за този режим ме открехна zazu1. Мислех като достигна целта си да й напиша едно стихотворение, обаче как да чакам кой знае колко още време! Спокойно, няма да пиша стихчета, не ми се отдава, обаче ще кажа ей така: zazu1, на теб дължа успеха си! Ако наистина съм те мотивирала, да знаеш, че това е най-малкото, което мога да направя!!! (тук вече се разчувствах прекалено много и взех да подсмърчам... както бях пислала наскоро, много лесно се вълнувам и плача напоследък)

Зеленко, ...Колежките ти, онези незабелязващите вече не злорадствата ли? Wink

Аз таквоз... пак да си защитя колежките  Embarassed ... По цял ден из папките, ако животът ми зависи от това да кажа поне една как е била облечена днес, може и да си отида мърцина  Embarassed Добрички са ми те (с малки изключения), който е патил, оценява и малките неща. Моите колежки много ми се радват, откак ме забелязаха  Embarassed  hahaha Днес една ме нарече "щекичка". Вече ме питат няма ли да спирам и аз търпеливо обяснявам, че съм си поставила цел и че като я стигна, започвам да хапвам и други неща. От време на време любопитно ми надничат в чинията, де случайно, де - не  Joy Като цяло са добронамерени, просто работата ни е такава  Embarassed

Зеленкото,в това което е като чаша с перка

У мойтУ нИ ставЪ  Embarassed но аз му намерих цаката - начупено купувам и допълнително дъвча  Whistling

Дамаянти, аз имах "пристъпи на зверски глад". Спрях витамините (оказа се, че съм пила 4-5 месеца без почивка) и всичко се нормализира за няколко дни....

tzvety roussimova, чудна си, още си отслабнала, откак се видяхме за последно   bouquet

bacihahaha как се вика щъркел да дойде насам.... щърки, щърки, щърки... ела тук...

Fancy N, и мен жито ме интересува въпросът за транспорта до срещата, защото има вероятност точно преди нея да нямам достъп до интернет за известно време и искам от сега да си направя сметката  newsm78

Приятна вечер на всички, аз отивам да си дорева

ЕДИТ: SECILIA7, amerie, тцЪ  ooooh!

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 21:30 от М-зИленкУтУ

# 438
Зеленко, ти с тоя рев  newsm78....., що не вземеш едно тестче, а ?! Може щъркелът да си е долетял вече и да е доставил пратката Wink. ....

Стискам палци !!!

# 439
ГАЛЯ newsm59 , Бъди много щастлива, и обичана!  newsm51
Да ви разкажа една, леко смешна случка от днес: Отивам в у-щето на голямата ми щерка и мъжа от охраната ми вика: - А бе, ти ми се виждаш доста пораснала, не- не, по скоро си отслабнала  hahaha Що отслабна, нарочно ли  Shocked Така ме напуши смях, чак си оправих настроението  Grinning Явно от режима някой имат проблеми с простатата, други пък - бездетни, аз пък съм пораснала  Joy Вещи, искам и аз, такива големи размери   bombs
Зеленко, и аз стискам  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 440
Ори, мнооооооооооооооооого благодаря!

Munichka, дала си линк към снимка от твоя компютър. Метни я първо на някой сайт и дай URL, моля! Любопитството как ме гризе сега.   Whistling
Дорчи, много съм отвеяна. Имам и други снимки, ама ще се изложа, че бяха от една кръчма, с едни танци ooooh!
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6028447 Пак не се вижда добре резултата, защото малкото е на фокус, а не аз:-)

Между другото, аз също доста се посмях на отзивите по медиите. Особено на един дърт професор с интелигентна брадичка (направо не мога да понасям такива типове), който говореше без да е прочел книгата. Па поне да влезе у нашио форум, па там да попрочете.
Моето мнение е, че взеха да се вдигат срещу режима, защото със сигурност използването й е намалило продажбите на всякакви хапове, а това не е икономически изгодно за доста фармацевтични предприятия. Много ми е чудно защо като излезне на пазара поредния хап, не правят публично обсъждане на вредата от използването му? Много по-здравословно е да се научиш да се храниш често, да пиеш много вода, да форсираш малко метаболизма си, защото тялото ти е "заспало" и т.н и т.н. вие си знаете за какво говоря.

Вещи
, здравей:-) Как го правиш номера със сутиена. на мен гърдите ми изчезнаха, а преди си имах бая. Може би доста съм свалила. newsm78

# 441
MunichkaShocked . Стопила си се, душа. Ама па си станала една яка кака newsm53 . Хайде, кога ще се видим? Намини някоя неделя през парка Hug

dollface , здравето е на първо място Peace . Пожелавам ти много бързо оправяне и завръщане при нас Hug

# 442
bermudez честито тримесечиееее Hug
Галя кз,честит рожден ден,с пожелание за здраве и любов.

Fancy N,Нелинкоооо newsm51

# 443
Ехо здравейте красавици Hug

# 444
Момичета ...прибрах се преди малко от цял ден тичане като "лудото Ленче " (не успях да изчета всичко какво сте писали днес сега първо ще пиша после ще чета) .... сега съм се превъплатила в ролята на "умиращия лебед".... чакам мъжа ми НАЙ СЕТНЕ ДА ДОПЕЧЕ ТОВА ПИЛЕ дето е "разкрачил в тавата "...  ако скоро не стане готово .... ЩЕ СЪГРЕША ...и ще го заръфам него ...а както всички знаете "тлъсто овнешко "...не е режимно .....амаааааа ... като ме е подгонил ГРАД .....

Дочух днес за поредната медийна истерия ... много сме ги вече настъпили по "финансовите интереси "...специалистите диетолози ... завала вече плашат ....с бъбреци черни дробове ... амнезия безплодие ... направо само не за заплашили с "скоротечна смърт" .... мисля мисля иииииии измислих
ПРАВИ СА "СПЕЦИАЛИСТИТЕ" (като набедената докторка Емилова и компания мързеливи свикнали на лесни доходи диетолози) ...
сега да ви предупредя и аз и да ви кажа моите "размисли и заключения"

1. ЩЕ УВРЕДИТЕ ЧЕРНИЯ СИ ДРОБ ...... НЯМА НАЧИН ...ЗАЩОТО НЕ ПИЕТЕ НИКАКЪВ АЛОКОХЛ ...за вас не знам но за мен е сигурно моя нещастен черен дроб такъв БЕЗАЛКОХОЛЕН ТЕЖЪК УДАР НЕ Е ИЗПИТВАЛ от времето когато съм била на майчина кърма ...

2 . С НАД 2 ЛИТРА ВОДА ..... ОТИДОХА ВИ БЪБРЕЦИТЕ ...сещате ли се как работят ами те се преуморяват ....

3. по отношение на АМНЕЗИЯТА ...ами момичета ...ами не се ли усещате ...по старичките вижте как сте забравили адресите на "специализираните кабинети по диетолигия" и "дебелариумите " ..по младичките (визирам студентките) ...я помислете не вземате ли изпит след изпит "благодарение на подобрената си визия " ...а не защото четете като луди

4 . БЕЗПЛОДИЕТО ....дебне с този режим най вече такава упорити Дюканки като ВЕЩИ .... ГОРКАТА ще си остане САМО С ТРИ ДЕЧИЦА .... а тези 4-5 дюканки дето забременяха откакто аз съм във форума .... тяхното е "НЕПОРОЧНО ЗАЧАТИЕ от светия ДУХ "...и провидение ...

ЕЕЕЕЕЕ кажете не съм ли права !!!!!!!!

я веднага спирайте този Дюкан ....и веднага под строй с пачки парички в ръка към кабинетите на СПЕЦИАЛИСТИТЕ ...който ще ви предпишат как да ядете ...ЛЕКО ПИЛЕШКО МЕСО , РИБА и ЗЕЛЕНЧУЦИ

# 445
 smile3544

Всъщност съм пропуснала да поздравя Ривелка - честито сборване на 20-то кило, Ако му се не радваш днес, ще се радваш утре или  в други ден - все  в живота си на по-слаба и красива жена!  bouquet  bouquet  bouquet

amerie hahaha Недей расти повече, мооооля те.
Нелина, признах си, признах - и циците са моите, да знаете. Аз само изглеждам безцицеста на живо, какво да направя като съм средностатистическа и ми спихват прии отслабване Sad

А колко нисък албумин имах преди режима.... Така му се вика на онзи серумен, траснпортен белтък.. Да си пишат, дреме ми на джипа.
Бъбреци.... Ми съхранени размери и паренхим, без смущения в дренажа пише тука в поредното мое изследване, пък какво ли значи...
Който не пие вода, а тъпче протеини - мдам, ще му се скапят бъбреците, ама той си е казал човека, да се лочи водичка по много... Четене трябва, ама и то не стига, трябва и акъл..

Зеленко! Стига цинкя! hahaha Така викаше баба ми, като ми затреперваше брадичката в някакво детско недоволство, готово да прерастне в рев. Simple Smile

Цоци Joy

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 23:02 от Орелия

# 446
Дори за бременната жена белтъчините са една от най-важната храна. Аз по време на моята първа бременност страдах от прееклампсия(при нея организма изхвърля белтъчините)и се наложи да ми вливат белтъчини на системи, да ям по 1кг. извара на ден, и варени белтъци , белтъци на спортистите от тези на прах само и само да не се увреди бебето и самата аз.Значи мое да си представите колко важни са те за организма и за самия плод.И тъйкато не можах да спазя препоръките на лекарите направих гърч след самото раждсане от липсата на белтъчини и от висо кръвно.След което някол дни ми вриваха отново белтъчини ,плазма и около 10 дни ядях само белтъчини и нищо друго.

# 447
Цоци  Hugсамо каква реч дръпна,погали ми очите докато четях.Това твойто писание е само за вестник или медия.
Днес се прибирам от работа,а в къщи ме гледат четири уплашени дюкански очи.На въпроса ми -Какво си е случило?,мъжо захапа микрофона и заобеснява как някаква кошийка на същия режим била зле ит.н newsm78.В последствие ми стана ясно,че въпросната е карала
неправилно режима
и от там се е сдобила с проблемно здраве.
nadinka83 нали сама си си го пъхнала в устата hahaha hahaha hahaha

# 448
Днес прегреших изядах една сладка и малко питка #2gunfire

# 449
Цоци, абсолютно, много добре казано  smile3501
dollface, съжалявам, че е станало така, сега пий лекарствата и дано вече всичко е наред.Желая ти приятно моренце  sun
Хубава вечер момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт