Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава, ако бебето спи с отворена уста?
Какво да правя, ако педиатърът ми каже, че е нормално бебето да спи с отворена уста?
Какви са възможните причини за спането с отворена уста?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава, ако бебето спи с отворена уста?
Спането с отворена уста при бебета може да показва проблеми с дишането, особено свързани с носа като запушен нос или наличие на трета сливица. Въпреки че много бебета могат случайно да спят по този начин, важно е да се вземе предвид контекстът, като например дали детето показва признаци на затруднено дишане или дискомфорт.
-
Какво да правя, ако педиатърът ми каже, че е нормално бебето да спи с отворена уста?
-
Какви са възможните причини за спането с отворена уста?
-
Може ли навикът да спите с отворена уста да се предава по наследство?
-
Колко сериозно е да спите с отворена уста при деца?
.До този момент не бях помисляла това за проблем...Когато попитах педито,тя ми каза "Ами по принцип бавноразвиващите се деца стояли така
),и отговора беше "Не се притеснявайте,не е проблема трета сливица...",аз дори и не си бях помисляла и за това,все пак детето ми тогава нямаше 1 годинка
)
/