Плажният сезон дойде и АВГУСТИНЧЕТО се стяга за море!

• 12 914
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома
Мадонка, ослепявай ни по-често  Praynig Laughing

и аз моля  Mr. Green newsm51 Hug Hug

# 76
  • гр.София
 Разгледах снимките най-сетне - безнадеждно съм влюбена във всичките ни (ви) деца !!!

Мадонка,браво за силите и желанието да ни зарадваш с подобаващо пространен пост. Моля те,прави го редовно!

Вики е хубава поне колкото майка си! Лори е с очарователни цицино-синки!
 Мярвам по късна доба Николинчето да влиза в темата-все си мисля,че ще се разпише,а тя само снимки публикува-но и това е нещо Hug

За домакинството-завиждам на тези от вас,дето са си създали стройна организация-Ембър, Нана- Peace

Аз съм човек на творческия хаос и оправям когато ми дойде музата Wink. Е,не съм оставила хората си неопрани и ненахранени  Grinning

Болните б ъ р з о да оздравяват!!

# 77
  • варненка от София
Мадонката, много мили думи и много се радвам, че се разписваш. Ще ми се някой ден да се запознаем и на варненска почва, но кога ще стане един господ знае.

Ние се завърнахме от басейна, Шушел се нащуря и изразходи малко енергия.

Иначе за домакинстването какво да кажа, все имам какво да правя и все времето ми не стига. Днес се изгърбих да чистя и оправям и сега вече почти не се забелязва, че съм се скършила цял ден  ooooh!

Поне се отървах от готвене днес, поръчахме пици, но още ги чакаме и вием от глад  Twisted Evil

Иначе и аз качих снимки на Стефани, да не ни забравяте http://www.snimka.bg/album.php?album_id=252541&photo=28

# 78
  • гр.София
 marulka, чудесни са двамата-http://images26.snimka.bg/006035452.jpg!

# 79
Браво на Стефаначето за плуването. Много е сладка с този бански. И един въпрос: Има ли под него памперс или нещо подобно?
Мисля това лято да водим Тони на басейн в Пловдив и се чудя дали да го оставя само по гащички/бански или да сложа някакъв памперс. Малко се притеснявам ако се наака да не изпада всичко. Mr. Green

За домакинството: Чистим основно събота или неделя, или ако Тони много задърпа прахосмукачката я пускам. Сега като го няма и ми е оправена къщата  Wink, но като си дойде и пак ще се препъваме в играчки. Гледам да сготвя докато спи и като е буден по разходки.
Лека вечер на всички! Hug

# 80
  • софия
хайде и аз да ви повторя,потретя,но просто са ни великолепни дечицата !не,ча са си наши  Naughty Heart Eyes!
мадонка,бързо възстановяване ти желая и кротичка малка шушулка  Grinning Hug!

# 81
  • варненка от София
Кайли, под банския слагам памперс бански, защото не съм убедена, че няма да пиша в басейна, предполагам, че се стиска, защото като се върнем от басейн, гърнето го пълни до половината. Такива пелени бански съм виждала на Либеро в Метро, препдолагам, че и по някои бебешки магазини може да ги има, обаче не зная къде в Пловдив. Ако сложиш нормален памперс в басейна не зная как ще е с намокрянето.

Иначе на плажа си я водя само по бански и да се изпишка в морето няма да е голяма драма  Blush

Блан, благодаря ти  Hug

# 82
  • София
Чудя се аз Блан за какви цицини на Лори говори, а то я имало в албумчето  Simple Smile Ивчо я хареса, само повтаря "Лоа, лоа"  Wink Heart Eyes Марулка, завидях ви!  Hug Шушето май прилича на татко си, така ли е? Теб не сме те виждали. Нормален памперс в басейна или морето ми се струва, че ще е като котва  Crazy  Joy
За домакинстването - много рядко готвя  Blush , чистя като баща ми или някой друг изведе Ивчо навън, защото като той е тук е невъзможно.

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 00:18 от Elwing

# 83
  • София
Елфче взех си бележка и се самонаказах  Banghead smile3503

# 84
Ние миналата година бяхме на море с памперс-бански - мисля, че бяха на Либеро.  Ако не се лъжа те пропускат пишото, а са само за да задържат акото  newsm78 Ама може и да бъркам. Обикновените памперси няма да станат  Naughty
Блан, Елфче   Hug Ивчо и ние си го харесваме  Wink Елфче ориентира ли се татито от несвързаните ми писания  Embarassed

# 85
  • гр.София

А-а-а,дай подробности Praynig Laughing !

. Нормален бански в басейна или морето ми се струва, че ще е като котва  Crazy  Joy

Joy
 А Марулка сме я виждали Wink (има я в албума отдавна)
 И аз щях да пиша,че Шушелията прилича много на баща си, но се въздържах-да не излезе,че много се вглеждам в чуждите татковци Simple Smile

# 86
Нормален бански в басейна или морето ми се струва, че ще е като котва  Crazy  Joy

Laughing
Точно защото си мислих че с памперса ще е все едно с  камък на шията разпитвам. Аз точно за акото се притеснявам да не се разтече.  Wink

# 87
  • София
Embarassed Извинявам се и публично!  Praynig  Blush
Марулка я има в албумчето, ама не съм я виждала така в лице, както сега го има таткото на Шушето  Wink
Упс, редакция - нормален памперс, не бански да кажа, ама вие сте го разбрали все пак  Joy

# 88
  • София
Вст, пропуснах да ти отговоря - таткото ни не е в София в момента и не съм му чела указанията още  Laughing Но ще се оправим  Hug Мерси!  Heart Eyes
Отивам да лягам, че не се знае колко сън ще ми отпусне тази нощ шефа  Mr. Green

# 89
Привет и от мен (мома съм за 3 дни)! Wink

Тези дни по незнайни причини ми е много нервно, а на всичкото отгоре вчера са ударили баща ми. Не, не с колата! Той е охрана в една банка на Солунска и казал на един младеж с джип, че не може да спира на 2-те места пред банката, защото са за клиент (разбирайте за шефовете). Онзи се изрепчил и баща ми казал, че в такъв случай е длъжен да извика паяк и си влязъл вътре, седнал си и си отворил вестника, защото нямал никакво намерение да се занимава с поредния простак със скъпа кола. Е, да, ама мъжът влязъл и го ударил с юмрук в лицето, след което веднала изтичал и изчезнал с джипа. Най-абсурдното е, че когато са дошли полицаите са обяснили, че въпреки че е записан номерът, не може да се направи нищо, най-много да го извикат на разпит за лека телесна повреда. #Cussing out А все пак това е нападение над охрана на банка.... #Cussing out Просто нямам думи, а той е съсипан...
Най-хубавото в цялата история е, че сутринта е решил да не си носи пистолета...иначе просто е щял да стреля, а тогава не ми се мисли... Rolling Eyes
Та така, оплаках ви се, ама ми е много криво, а имам толкова работа.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт