Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 942
  • 327
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Започнах в седмия месец да пазарувам, тооо ако трябваше да чакам след това да купя нещо...детето голо щеше да си ходи Mr. Green

# 46
Започнах да пазарувам за бебето още в средата на 7-ия месец. Месец преди да се роди бях купила всичко необходимо.

# 47
Не разбирам как издържаш след като ти се иска да се приготвяш предварително? Аз имах всичко доста преди да родя, но и аз не робувам на суеверия.

# 48
Всичко бях напазарувала още в седми месец. Креватчето беше по поръчка и го докараха две седмици преди да родя, само количка купихме след като родих. Бях спокойна, че всичко ми е готово и изпрано Peace

# 49
  • София
Егати кефа е да пазаруваш за бебето - не го пропускай. Направи си списък и започвай. В отчетните теми много се дискутира какво точно да се купи.

# 50
Всичко си купих докато бях бременна. Първата пукупка направихме с таткото, след като разбрахме пола. Значи около 4-ти месец. Малко по-късно обзаведохме и цялата стая на бебка, после купихме количка, столче за кола, ваничка, дрехи и т.н.
Имах абсолютно всичко необходимо, когато се прибрахме от родилното.

# 51
С първото и второто дете нищо не купих, преди да се родят. Само си бях избрала някои неща и нашите после отидоха да ги купят. А сега, с третото си купих само комплектчето за изписване в началото на деветия месец. И аз мисля, че не е хубаво да се купува предварително. Не ангажирам никой с мнението си.

# 52
  • Стара Загора
И двата пъти бях купила всичко предварително.

# 53
Бабини деветини!Кога да ги купувам, след като родя?Всичко предварително.И кошарата и дрешките и всичко...Бабите искаха, след като родя да купуват.Това си беше моя работа, която ми достави голямо удоволствие, а и взех това, което харесвам и ми беше нужно.

# 54
Май само в Бг сме толкова черногледи #Cussing out
Вместо да се радваме, постоянно има некви бабини двитини и суеверия!
Прави какво ти е на душата, и не се съобразявай с "казъл-рекъл"...все ще има противници на дадено мнение Peace

# 55
  • Mediterraneo
Много по- добре ще се чувстваш, ако купиш необходимите неща предварително  Peace

# 56
Докато бях бременна спокойно обиколих всички магазини и имах време да си купя това което ми хареса. Не мога да си представя през първите дни след раждането да имам енергията и нервите да пазарувам.

# 57
  • София
Много по- добре ще се чувстваш, ако купиш необходимите неща предварително  Peace

Аз направих точно така Hug

# 58
  • Майничка
И двата пъти най-основните неща са ми подготвени, изпрани и изгладени предварително. Вторият - плюс бележка какво и кога искам да ми бъде донесено. Парен каша духа... Mr. Green

# 59

Абсолютно съм съгласна Peace

Общи условия

Активация на акаунт