Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 944
  • 327
  •   1
Отговори
# 60
Първият път освен кошарата не бяхме купили нищо друго,но вторият път почти всичко бяхме купили предварително.

# 61
Когато тръгнах към родилното всичко за бебето беше купено, мебелите подредени, дрехите изпрани, изгладени и прибрани. За мен много по голямо нещастие ще е ако детето има една изнервена майка, неизпрани дрехи и разхвърляна стая. Не съм съжалявала нито за миг, че постъпих така. Peace
На суеверия не вярвам. Naughty

# 62
  • някъде там
не бих била спокойна ако не си наглася нещата от преди раждането, щото после ........ лудницата може да е пълна а и друго си е като е минало през моите ръце всичко купуване, пране, гладене и подреждане Simple Smile

# 63
  • Монреал
Купете всичко необходимо, сглобете кошарата - ще видиш колко ще ти е хубаво, като си дойдеш в къщи с бебчо и всичко ти е вече наредено и готово за бебчето.

# 64
  • NL
Почти всичко предварително си бяхме подготвили и купили.Стаята беше готова със цялото и обзавеждане.Количката също купихме предварително.След изписването имахме всичко което ми беше необходимо.В последствие купихме разните му глезотийки като шезлонг,играчки и подобни.

# 65
първия път и мен така ме тормозеха нищо да  не купувам...и накрая след родилното се прибрах в стая която не харесах и не беше подрена така както на мен ми се иска а беше по на свеки вкуса за това. втория път си приготвих всичко..и постоянно мислех за хубавите неща които ми предстоят а не какво лошо може да ме сполети......
моя савет е пазарувай си на воля но имай на ум че децата растат бързо и поне в началото не е нужно да имаш по много от всичко за да не ти стане накрая излишно ай роднини и приятели и те ще му подаряват...една голяма Hug и леко бременеене до края

# 66
  • при Arctic Monkeys
купих почти всичко с изкл. на легло в 9-ти месец. не съжалявам Peace

# 67
Всичко си бяхме купили предварително и кошарата ни беше сглобена.суеверия колкото си щеш Hug

# 68
Всичко купихме предварително, то по-голямо удоволствие от това няма Grinning Че аз и дрехите и бях подредила по шкафовете и деня преди да ме приемат в болницата (бях секцио) и приготвих и кошарата, тя си беше готова месец и нещо преди това, но и сложих чаршафче, обиколници и т.н. Само на едно суеверие се поддадох, сестра ми ми каза, че не било хубаво кошарата да стои празна за това сложих вътре един голям плюшен прасчо, той и пазеше кошарата докато беба си зае почетното място Simple Smile Пазарувай си на воля и изобщо не се притеснявай, леко бременеене и едно хубаво и здраво бебче на финала Peace

# 69
Много по- добре ще се чувстваш, ако купиш необходимите неща предварително  Peace

подкрепям  Peace
Ния ни изненада и нищо не бях купувала, когато се наложи да купуват нещата за нея, на мен не ми допаднаха.
Затова давай смело, каквото ти хареса го грабвай.
Леко бременеене.  bouquet

# 70
Всичко беше купено и подредено. Исках всичко сама да си оправя, а не после да има отиди купи това пък той купил онова  Crazy Идеята с новородено по магазините също не ми допада. Peace

# 71
Купи си всичко предварително.По-спокойна ще си,а и е по-добре  Peace

# 72
купувай Hug, после да не съжеляваш Peace

# 73
  • Пловдив
Бях купила всичко . Не се лишавай от това супер приятно изживяване Peace

# 74
Някой неща купих предварително,други бях капарирала.Не вярвам в суеверия.

Общи условия

Активация на акаунт