....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 9

• 24 171
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
krio носиш ни добри новини  Peace
Определено  Hug

# 136
и аз да се запиша,този път не с въпросите "колко боли","колко сърби" и "с какво се маже" хахаха амии с дзен-пеперуда на гръбчето Simple Smile)) другият проблем е налице- искам ощеее Simple Smile)))

# 137
За татуировките ,най-добре да се мажат с ВИТАМЕРФЕН или БАНЕОЦИН,да се мият и да не се превързват в никакъв случай

# 138
 БАНЕОЦИН- мисля ,че е антибиотик и е за очи.Не е добре да се мажат татуси с него.

Препоръчвам с 2  ръце Витамерфен.Независимо кой ви прави тушовката това е най -добрия  препарат, с който разполагаме в момента в България! И ако татуиста ви каже с друго да се мажете ,то най-вероятно просто не е чувал за Витамерфен.

# 139
Оф, да се успокоя моя ми препоръча Витамерфен. Първата седмица 3 пъти на ден. Втората по един път в момента мажа Simple Smile

# 140
А ти при кой се татуира? Сори ако си казвала вече, ма забравям пусто.  ooooh!

# 141
И аз се мазах с Витамерфен. Пазя си опаковката за следващия татус. Mr. Green

# 142
БАНЕОЦИНЪТ е много лек антибиотик,чийто съставки са идентични с тези на ВИТАМЕРФЕНА,и от лични наблюдения се понася много добре.От ВИТАМЕРФЕНА ,поне за сега, по-добро мазило няма,но напоследък все по-трудно се открива

# 143
Ако мен питаш при Станимир в Надежда. Embarassed Много съм доволна. Много чисто работи Hug

# 144
да ви си похваля цветята ми се изчистиха напълно ,както казах вече нямаше никакви кори,само тънка прозрачна люспа.Никъде не е изкарало ,въобще е екстра .Ох, сега кой знае колко ще трябва да чакам до другата сесия пак.... Sad

# 145
Ако мен питаш при Станимир в Надежда. Embarassed Много съм доволна. Много чисто работи Hug

Да тебе питах, благодаря.   bouquet На есен може да взема координати.

# 146
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256618 ето ме с пеперудчо   Stuck Out Tongue  а някои вече се изцепиха че е дракон .. как ви изглежда?!!?

# 147
ReNkA, страхотно е  Peace , но честно да си кажа и аз съм в чуденка какво е дали е дракон или пеперудчо  newsm78 Но много ми харесва и според мен е по-яко, че не се разбира. Аз съм се спряла на подобно нещо Peace

# 148
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256618 ето ме с пеперудчо   Stuck Out Tongue  а някои вече се изцепиха че е дракон .. как ви изглежда?!!?
Много е красива и нежна Hug

# 149
радвам се , че ви харесва ..ами ако ще и като кокошка да се вижда, за мен е важното че в нея има 3 букви - S (телцето) и 2-K - та (крилата)  Wink иначе си ми харесва много, обаче каква болка бешее  Cry

Общи условия

Активация на акаунт