Възможно ли е дете да вижда....духове?

• 71 095
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
според мен истинската същност на човек не умира с тялото.
И аз мисля така
Преди 4 години една нощ сънувам бабата на една моя приятелка / те цялото семейство още тогава живееха в Гърция и сравнително рядко си контактувахме по това време/ Та сънувам бабата на приятелката ми, застанала до последния й дом в България, която ми казва "кажи на Стела, че вече съм тук и се чувствам добре". Изобщо не обърнах внимание на съня, подминах го. След два дни ми се обажда Стела, за да ми каже, че баба й е починала в същият ден, в който я сънувах  Shocked  и че тя, приятелката ми, не е била на погребението / беше бременна тогава и не й разрешиха/, от това тя се е чувствала много терсене. Ами... аз щях да падна на телефона

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 23:01 от AKILINA

# 211
  • София
Извини ме за "компетентността ти", но не съм съгласна с теб.
И тогава защо и ти вярваш в "измислените приятели"?!

Confused Ъ?
В какъв смисъл да вярвам в измислените приятели, не мога да те разбера... Звучи ми все едно "ти защо вярваш в песничките / играчките / броениците"?

# 212
Много интересна тема. Изчетох я цялата. Мислех да питам нещо подобно и съвсем случайно отварям и виждам точно тази тема.
"шесто чувство"  Laughing

От известно време дъщеря ми общува с починалия ми дядо. Много е странно защото се случва много рядко, но тя го приема, като нещо съвсем нормално, т.е нито се страхува, нито е нещо, което я е впечатлило особено, все едно е играла със Стела на площадката (най-добрата и приятелка). Аз го отдавам на голямото и въображение, но вчера обаче ме изненада. Излизаме на тур из магазините Mr. Green и докато ходим към колата, тя ми заяви съвсем спокойно  "Дядо, каза, че не сме палили свещичка, ще ме заведеш ли да му запаля?" Аз я попитах, кой дядо, а тя ми отговори "Мильо!" Все едно е трябвало да се сетя. Аз я попитах, дали дядо и е казал, къде да я заведа, а тя : "ами не, но каза, че ти знаеш"  Оставих разговора дотук, защото просто не знаех, как да реагирам, а и не исках да провокирам интереса и в тази посока, и да подтиквам тези и фантазии. Просто я заведох в черква, запалихме свещички за здраве и за дядо, а Еми беше страшно спокойна и вглъбена, някак като голям човек, и сякаш удовлетворена....
Никога преди не е палила свещи за умрели... а и в интерес на истината, доста рядко съм я водила в черква Embarassed

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 11:31 от Мишел +

# 213
Мишел +, ето още едно доказателство, че децата са по-сензетивни от големите. Явно малката наистина общува с духа на дядо си. Грешката е на някои родители , че не вярват на детето си и му казват, че си измисля  глупости или си  въобразява. Не случайно  духовете на починали роднини избират  да  контактуват с децата, а не с  нас.  Ние не можем да разберем  някои неща, понеже не знаем нищо за  тях. Също така ние не можем да знаем какво "виждат " нашите деца! Трябва да им се доверим и да говорим с тях и най-важното е да ги подкрепяме за да ни споделят.

# 214
Като нищо. Зависи от въображението, но трябва да вярваме повече на децата....Скоро ми попадна статия за извънземните...., като се замисли човек, чисто разхищение на пространство си е да мислим, че сме сами в цялата тази вселена....В този ред на мисли, всичко е възможно.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 10:34 от diva-1

# 215
Прочетох цялата тема.

Някъде, /не помня къде, защото беше отдавна/ бях чела публикация от един учен, точно по тази тема.
Та човека имаше следното научно обяснение:
Пишеше за съществуването на "тунел", по който душите пристигат тук, и съответно други , които си отиват пак по него.
Та този "тунел", не се затварял веднага след раждането на детето, а постепенно, в рамките на няколко години.
Именно "незатвореният" все още "тунел", давал възможност на малките деца, да влизат в контакт с хора, които вече не са м/у живите.
За мен лично темата е спорна.
И така и така.
Има си деца, които просто са с по-развита и богата фантазия от други, но ако в някоя от тези фантазии, го "хвана"да говори за някой, който никога не е виждало/дори и на снимка/, и ми го опише ,така сякаш го познава-май ще се замисля Wink

А иначе съм по- склонна да повярвам, че децата "усещат и разпознават" хората по аурата.
Аз поне съм свидетел на това, как в  стая в, която са десетина възрастни и бебе, малкото човече, изпадаше в неистов рев, при опита на двама, трима от тях да се доближат до него.

п.п Излкючвам причини за рева да са колики, тъй, като перида беше отминал. Grinning

# 216
Моят син, без да има представа от "икономика" ми разказваше как живее Франклин, как заменя яйцата от "псибодропите" за мляко от "илони"...............Интересно ми е и това, че днес, когато е на 23, той няма НИКАКЪВ спомен от това. Той нямаше спомен и на 7! Някой иска да ми каже, че детето ми е с развинтена фантазия и е лудо на 6г. и 7м. и става реалист, прагматик на 7г. !?!

# 217
Моят син, без да има представа от "икономика" ми разказваше как живее Франклин, как заменя яйцата от "псибодропите" за мляко от "илони"...............Интересно ми е и това, че днес, когато е на 23, той няма НИКАКЪВ спомен от това. Той нямаше спомен и на 7! Някой иска да ми каже, че детето ми е с развинтена фантазия и е лудо на 6г. и 7м. и става реалист, прагматик на 7г. !?!
извинявам се за невежеството си ама не се сдържах да попитам- какво са "илони" и "псибодропи" newsm78

# 218
И аз същото исках да попитам.  Blush

# 219
извинявам се за невежеството си ама не се сдържах да попитам- какво са "илони" и "псибодропи" newsm78
нещо от Франклин newsm78

# 220
 Ей, тази тема вече много "психяса"  Grinning, хайде слезте малко на земята.

# 221
Това са животсни, които Франклин отглеждал. А Сибо е конят му.
Съжалявам, но ако някой не вярва....това си е негово виждане. Аз само споделям.Желанието ми беше да успокоя притеснена съфорумка. Друг път не съм споделяла тези неща./честно казано вече съжалих/.Приятен ден.

# 222
Това са животсни, които Франклин отглеждал. А Сибо е конят му.
Съжалявам, но ако някой не вярва....това си е негово виждане. Аз само споделям.Желанието ми беше да успокоя притеснена съфорумка. Друг път не съм споделяла тези неща./честно казано вече съжалих/.Приятен ден.
Нее, аз не съм искала да те обидя. Вярвам че има такива неща. Просто ми беше любопитно - за илоните! Извинявай!

# 223
Ти слез де!

# 224
Ти слез де!
хаха по правилно би било
....хайде слезте малко на земята.
ние от там идваме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт