На цаца и бира, БУРГАС мами събира - 58

• 13 460
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Amelia, благодаря ти Hug Да ви се оплача...Звъннах на топлофикация, говорих с много мил господин и той ми обясни, че от апартамента на последния етаж трябва да се пусне водата, за да се обезвъздушат тръбите...май...До тук всичко е прекрасно, но съседите от последния етаж заминаха за 2 седмици в Турция #Cussing out Направо не ми се мисли, 2 седмици без топла вода Tired На всичкото отгоре отидох на плаж, постелих си хавлийката, легнах блажено и в този прекрасен миг започна да гърми и святка #Cussing out Баси деня Tired

# 121
  Вери и Ивето, как сте? Има ли радостни новини  Flutter
Аз съм добре, но няма още новини. Simple Smile

# 122
Eхоо LaughingАз имам деца за три дни и съм се отдала изцяло на тях, днес направихме дъъълга разходка с всички екстри.Накрая тъкмо слязохме от таксито пред входа и закапаха огромни капки.
 Вчера цял ден лежах и спах, щях да откарам така до вечерта, ама трябваше да ходя на родителска среща на бъдещия първокласник.Какво съм запомнила, че срещата е в 18.30, а тя била в 18 часа и хванах края Embarassed, тъкмо седнах и тя свърши. Rolling EyesЕ, после пийнахме по едно с колежките майки .Laughing
 Верче, айде бе душа, какво чакаш. Grinning
 Галка, тука ли си още, мини да се видим преди да отпрашиш на юг.
 Ками, Ивче, страхотна компания сте. LaughingСвраче и ти, ама с това непиене, дето рано ни заряза...LaughingРени, ти най-сериозна от майките с малки бебчета.
 айде

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 16:41 от Ji

# 123
Ивето - и Ники ли бе, на лекар ходихте ли?

И той  Sad Сега отиваме на лекар. Кашля лошо и ме е страх да не е пак някой ларингит  Confused 
      Джи честито ти детско присъствие  Laughing
       Вери  Hug стискам палци  Peace

# 124
  • UK
 Валентин май е с ШАРКА  Tired
 Който е бил в нашия обсег през последните няколко дни и часа да си наблюдават децата  ooooh! Утре сме на лекар и ще разберем със сигурнос но аз като гледам май си е това. Да видим дали съм си заслужила дипломата  Crazy

# 125
Валентин май е с ШАРКА  Tired
 Който е бил в нашия обсег през последните няколко дни и часа да си наблюдават децата  ooooh! Утре сме на лекар и ще разберем със сигурнос но аз като гледам май си е това. Да видим дали съм си заслужила дипломата  Crazy
Меги, ти какво си завършила ако не е тайна?

На болничките по бързо да оздравяват! Praynig

# 126
  • Бургас
Как сте бе мацки???
Ками ела в скайпа, кафето може да е за довечера ... нямало билети за театър и може да се видим днес ...  newsm03

# 127
  • тъгата в мен
Ауууууууу,уговорки за кафе по скайпа???За малко да не разбера..Дайте в ефир координати  на мероприятието,де Wink

# 128
       Аз пък ще ходя на театър  Mr. Green Не помня от кога не съм  Laughing
        Николай е добре, не е ларингит, гърдите му са чисти, а гърлото цитирам "сочно" /вчера се съдра да кашля, а от снощи не се е изкашлял нито веднъж  newsm78/ странно, но се радвам  Grinning

# 129
Добро утро на всички.
Иве,що не си в скайпа?  newsm78

# 130
Пламъка вече е по-добре.
Днес даже мисля да го изведа малко...

# 131
Аз пък днес отидах да давам изследвания за цитонамазка, а се озовах в моргата. Една шматка си предложи услугите да ми покаже пътя и ме заведе до лабораторията и вика, че преди там правели цитонамазка, но вече било на последната врата на звънеца се звъняло. Отивам аз на последната врата и гледам три санитарки водят количка и си помислих, че сигурно болен, даже неудобно ми стана че ги питах, а после гледам то само крака му стърчат, главата завита, а аз само дето не се блъснах в умрелия.

# 132
Хайде и аз да се похваля - от днес сме на ясла, седя само час и половина, но съм много доволна. Размрънка се само като влизаше беше малко стресната, и като видя децата млъкна. Като отивах да я взимам госпожата я води навън, тя се връща вътре не ще да си тръгва  Joy Дано утре да е за повече и да е пак така спокойна  Praynig

# 133
 Hug Hug Hug браво на детенце
мойта Дени вече само ми вика "мама вземи" и аз естествено "даааа, мама ще те вземи" и бяга вътре и целувка даже не дава. Но това "Мама вземи" й е задължителен репертоар

# 134
Мегата,браво на малката,дано така лесно свикне,за да не се тревожиш и ти!
Аз се чудя тук защо стана така скучно и пусто,а то всички си пишете в скайпа! Blush

Общи условия

Активация на акаунт