На цаца и бира, БУРГАС мами събира - 58

• 13 462
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
megata, късметлийка си ти  Wink  Оправиха ли си нещата при теб ?

Ji,май няма да имам този късмет да мина ,с малкото съм и сутрин ходим на плаж , а следобед с колелото ,но нещо татко му ако се включи може да дойдем на количките  Simple Smile Верчето ако не ако роди тази седмица да ми се обадиш.

# 136
  • UK
  Embarassed прегряла съм си детето  Crazy
 Пъпките били същите при шарката но жлезите са спокойни и не е  ooooh!
 Сега се носим само по- едно боди... така е аз като го разсъбличам без време сега да го събличам гол ли  Rolling Eyes
  sneji20 сега завършвам за МС. В понеделник ми беше първия държавен а в петък е втория за който съм голям песимист  Whistling

# 137
Галка, естествено че ще ти се обадя, можеш да разчиташ на мен. Laughing

# 138
Гале, аз ще ти се обадя, споко. Simple Smile Само да стане работата, живи и здрави. В болницата във всяка стая има телефон.

# 139
Гале изследвания още не съм направила, че моя доктор е голям скиторник все го няма, ама и този месец беше по-добре от предния

# 140
Хайде да бутна темата, че останала на втора страница. Напоследък все скиторите, а мен от къщи навън не ми се мърда.
С Ивето някой знае ли какво става. Намирисва ми да е родила вече, че нещо я е хванала липсата. А на вечеринката беше ли?

# 141
Да си призная - излязох днес в 9ч. и се прибрах в 18.30  Mr. Green
Не знам как се получи, ама ми хареса  Laughing
Само дето тъкмо излязох и ми падна батерията - та цял ден без телефон, ама пак се уредих със срещички
Ама ме е яд че комшийското кафе изтървахме

Вери  хайде де  Hug

Ивето го стягаше тумбака в събота - нищо чудно да е вече на третия етаж на болницата

megata, браво на детенце Peace жалко, че не сме в една група

# 142
  • На морето!
Айде, Иве, Вери, заболяха ме ръцете да стискам палци вече, давайте ги тези бебоци стига сте си ги носили вече!  Hug
Ками, харесаха ли ти дрешките? Я се изфукай, че аз чакам 9ти и така ме сърбят ръцете вече, та поне на твоите придобивки да се порадвам  Blush

# 143
И ние направихме една хубава разходка с Пламен! Simple Smile
Горкото, толкова се радва като излезе ... Simple Smile

# 144
  • Бургас
Ками, комшийското можеше да се състои, ама ти с този телефон, звъннах аз към 4 и нещо и ми даде че си се скатала, викам тя не иска да я притесняват явно ...  Wink
Нищо за довечера остава, моята е приготвила да носи задачи ...  Joy

# 145
ок хайде кажете тогава в колко часа на Етнографския?

/аз от рано ще заседна и ще ви чакам да се наработите/

# 146
   Много ми хареса снощния театър, Рачков и Любо Нейков са големи образи, голям смях падна, след театъра седнахме да пием бири и майка се обади че Николай е с температура  Confused И сме си в къщи днес  Sad

# 147
  • България
Вчера я видях Ивето с тумбака , още си го носеше  Wink

# 148
  • Бургас
Еми, аз съм до 6, после малко време да мина да си взема детето и към 6.20 ще дойдем... става ли така???

# 149
Значи 18.30 на Етнографския   Peace

Общи условия

Активация на акаунт