Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Безопасно ли е да имате контракции, ако са спорадични и няма болка, а само силно стягане?
Ще ми стигне ли 5 метра плат с ширина 2,20 см за спален комплект с определени размери?
Какво представлява масажът на перинеума и защо е важен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Безопасно ли е да имате контракции, ако са спорадични и няма болка, а само силно стягане?
-
Ще ми стигне ли 5 метра плат с ширина 2,20 см за спален комплект с определени размери?
-
Какво представлява масажът на перинеума и защо е важен?
-
Какво представлява разкритието по време на контракциите и какво е нормалното разкритие?
-
Какво представлява епидуралната анестезия и кога се прилага?
Сега пък съм се карала на хората. И това не го знаех
то било уморително, имаше и бременни мамита, които тичаха след вече поотрасналите си първи дечица
та взех важно решение
второто ми дете ще е най-малко след 10години
Това често ходене до болницата и контакта с лекари и акушерки, които всички бяха страшно мили
някак си съвсем ме укроти. Запасила съм се и с хомеопатични лекарства за леко раждане и ще се старая да мисля само положителни неща
Усетих колко МНОГО ми тежи корема
А поради дългото чакане пред кабинета вчера, огладнях и с една друга бремелинка се запътихме към барчето да ядем. После доволно се завърнахме и малко след това влязох за тоновете. Когато си вдигнах потника, за да ми сложат монитора видях трохи по корема и направо умрях от срам пред акушерката
, но не се виждаше в детайли. Общо взето видях майката как си лежеше най-спокойно и как около нея щъкаха още 10 човека. И след това видях най-сладкия момент как си подаваха бебето от ръце на ръце
.
Аз съм писала в три и в трите е един и същи кокошарник
всъщност как е наименованието на тази терапия?