Гоблени-25

• 62 608
  • 452
  •   1
Отговори
# 240
Някой има ли скиците (и легендата за цветовете ) за "Вълшебен миг" Heart Eyes

# 241
Тези и двата гоблена са много готини  Crazy Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253558&photo=25

# 242
Здравейте момичета! Много искам да ушия един гоблен с коне, но все още не мога да си харесам. Може ли да ми кажете някакви сайтове, където да разгледам.

# 243
Благодаря много за отговорите   bouquet В магазина от който си купувам конци ми казаха че немогат да ми намерят конците с които са заместени Sad

Нямам снимка на Седемте сърца- на другият компютър е заедно със схемата, а вторият гоблен е ето този  букет

# 244
Не се вижда букета newsm78

# 245
pepi_r , браво за мишката, M_I_A и на мен много ми харесва този гоблен , и аз съм фен на големите гоблени,но ти си решаваш дали да го почваш.Да се похваля и аз със моя напредък,откакто времето се стопли хич не ми се шие,дано да успея да го завърша,че е за подарък на сестра ми за новата и къща/тя къщата остаря но аз още се мотам с гоблена/

# 246
Момичета, чета ви редовно, но сега имам други грижи и ми е много нервно да шия. Та по тая причина и нямам с какво да ви се похваля. Виждам, че сте изработили много красиви неща и мъничко ви завиждам. Скоро като всичко си дойде по местата се надявам да си довърша започнатото.  bouquet

# 247
  • sf
Хей ръчички,хей ги две  Grinning

# 248
  • София
Тарзанке що не преместиш гергефа и не го разшириш малко за да ти е по-удобно?

# 249
Браво момичета,много хубави неща сте ушили.
Аз днес имам време,но то пък задушница и пак нищо.Само пред компютъра стоя.

Ето гоблени с коне
http://picasaweb.google.com/katia.nikiforova

# 250
Здравейте момичета! Много искам да ушия един гоблен с коне, но все още не мога да си харесам. Може ли да ми кажете някакви сайтове, където да разгледам.

ето ти много схеми на гоблени с коне
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241112.0

и то съвсем са наблизо, в този форум:))
Тема ,правена от участнички в темата Гоблени за участнички в темата Гоблени.
Едно малко ,дребно линче в началото на темата нямаше да представлява кой знае какъв проблем.

То добре ,че реших да надзърна тук , да видя какво се  твори и какво се търси. Mr. Green
Браво, момичета, много сте изписали и изшили.
Отивам да прочета изписаното Mr. Green

# 251
vvvitality ,аз мисля че това ушитото е щампа и за това е грозновато- изглежда ми едра панамата.
Но много се съмнявам Димешънса да изглежда така.
И за да разберем дали е така ,ти предлагам след твоя да започнеш този,та да видим аджеба какво ще излезе.. Party

Аууууу Кetri , аджеба не аджеба – те такова чудо не подхващам !!! Naughty  Ама тоя гоблен, който показах не е на Дименшънс... ами на някой измислен  “нет прадакшън”  - не е щампа, ами си има схема от “цели” 4 листа, шие се на Аида 10 и е “само” 25 цвята! Иначе и аз не бях обърнала внимание в началото и си бях свалила най-прилежно схемата ! Затова и писах, че са се навъдили много такива схеми, трябва да се внимава и очичките да са мнооого   Shocked
     Виж ако Дименшънс направят и този вариант ще го ушия със сигурност, но те и без това непрекъснато бълват нови и нови красоти, че направо незнам... Сега като гледам новия им каталог... Има едни убавини...чак ми се плаче... Cry
     Между другото нека  ибейките да видят не се ли продават комплект ръчички, че да си купя няколко комплекта.... как иначе да успея да ушия всичко, което съм си харесала само с тия пусти две ръце   Hug

Хей ръчички,хей ги две  Grinning
donsita – супер са станали ръчичките !

Gery Cherry – добре дошла ! Надявам се хубавичко да те зарибим и после да се радваме на това, което си ушила  Hug

Яааа Хипатия  hug къде се изгуби? Включвай се по-честичко, че ни липсваш ! Я кажи нямаш ли нещо вече готово да му се порадваме ? smile3521

Мимито & Светла   - съвсем случайно попаднах на схемата на единия от тези гоблени - я виж : Тук! , а има и още много други .... и един "две в едно" - неочаквано добра комбинация за Здравчето - гола жена и кон  Joy , ама пусто хич го няма като качество  Wink

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 17:30 от vvvitality

# 252

Ето го букета

Хипатия,добре дошла отново    Hands ClapHug Липсваше тук!

# 253
Мен така яко ме зарибихте,че сега се чудя и аз какво да захващам,пък имам и захванати.

Просто като ви чете човек и се амбицира.

# 254

Мимито & Светла   - съвсем случайно попаднах на схемата на единия от тези гоблени - я виж : Тук! , а има и още много други .... и един "две в едно" - неочаквано добра комбинация за Здравчето - гола жена и кон  Joy , ама пусто хич го няма като качество  Wink

Hug МЕРСИ   Hug

Общи условия

Активация на акаунт