Гоблени-25

• 62 611
  • 452
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.Добрич
Contesa, кои точно от всичките цветове ги няма или не могат да ти ги намерят? Има фирми, които продават конци и можеш по телефона да си поръчаш и куриер да ти ги достави. Така че ако си решила сериозно, начини има. Седемте сърца е много красив на картинка, но ушит не съм го виждала. И по този повод да си кажа мнението, че този големия гоблен на картинка също е много свеж, но показаното ушито ми е много бледо. Уж много цветове, а не е свеж, пък може и от фотоапарата да е.

Много бързо шиете и все едни красоти показвате. Hug Аз едва, едва....

Аз да ви призная никога не съм виждала как се шие с много игли или пък ред по ред. Не се ли объркват номерата на цветовете или пък аз нещо  newsm78

# 256
Някой има ли скиците (и легендата за цветовете ) за "Вълшебен миг" Heart Eyes

аз го ших, но ще го кача някъде като се прибера  Hug

# 257
Здравейте момичета.
Marulka s, мога ли да те помоля за схемата на "Ваза с кали"на черна панама на Дименшънс. Мейлът ми е valia_sh@mail.bg или ако знаеш линк към нея. Предварително благодаря  bouquet
Приятна вечер на всички.

# 258
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета.
Marulka s, мога ли да те помоля за схемата на "Ваза с кали"на черна панама на Дименшънс. Мейлът ми е valia_sh@mail.bg или ако знаеш линк към нея. Предварително благодаря  bouquet
Приятна вечер на всички.

ваза с кали на черна панама http://www.esnips.com/doc/e2697a9a-8593-457f-98f4-6527b2779ae8/cala-lilies
ваза с червени рози на черна панама http://www.esnips.com/doc/c435a9cf-b77f-4f28-91b3-da783bb130cd/lovely-rose
успех  Heart Eyes

не сте ме забравили, нали?  Blush
моята изпитна одисея се проточи до Бог знае кога  Confused
опитвам се да си открадна малко време за гоблен и форум, но нещо не ми се получава  Confused
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 259
  • София
Чучулига много благодаря за това което показа. Обнадежди ме, че схемата може и да е читава. Притесняваме, че има много единични бодове с даден цвят  Confused
Ето от тук я взех http://depositfiles.com/en/files/4483623
Все още имам време да размисля дали да го почна. Довършвам си поредното от бебетата-животни и тогава.
Аз обикновено шия по едно гобленче, една покривка и плета някоя жилетка едновременно, че да не се отегчавам  Simple Smile
Ама доколкото се познавам, има риск да го захвърля, ако нещо много го омотая.

# 260
Някой има ли скиците (и легендата за цветовете ) за "Вълшебен миг" Heart Eyes

аз го ших, но ще го кача някъде като се прибера  Hug
Heart Eyes Много  хубав гоблен , нали  Grinning

# 261
Zdraveite momicheta,
Za edna priatelka tursia shemite i kliuchovete na dvata goblena s dechica na Vervaco. Ako niakoi gi ima i moje da mi gi prati, shte mu buda blagodarna.

# 262
  • варненка от София
Zdraveite momicheta,
Za edna priatelka tursia shemite i kliuchovete na dvata goblena s dechica na Vervaco. Ako niakoi gi ima i moje da mi gi prati, shte mu buda blagodarna.

Ами с радост ще помогнем, но......

1. Име на гоблена или снимка ще ни насочат най-добре.
2. Да ги пратим, но къде? Може и да ги качим в Пикаса или някъде другаде и така да стане също.
3. Хубаво е да пишеш на кирилица, правилата на форума го изискват.

Сега чакаме да кажеш конкретно какво търсиш   Peace

# 263
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Zdraveite momicheta,

http://www.goblenite.org/showthread.php?p=192800#post192800 пост 320

за "Първа целувка"

схемите и ключа са тук
Цитат
Blanc -B5200
creme-712
beige clair-822
beige fonce-3782
bronze clair-3032
bronce moyen-3790
bronze fonce-3781
brun tres fonze-3371

# 264
Единият е този, който ми е изпратила Goody. Благодаря.
А другият мога да му дам номера - 75.008
Съжалявам, че писах на латиница, но имах проблем с кирилицата на някои букви  Embarassed. Рестартирах и се оправи.

# 265
  • варненка от София

Това нещо го ши Кетри, тя сигурно ще може да ти даде схемата.  Peace

# 266
  • sf
ето резултатът от шиенето по пейките  Grinning

# 267
  • варненка от София
Донси, разкошно е. И в този ред на мисли, би ли ми дала схемичка за кирилицата, която си бродирала, много ми допадна шрифта.  Hug

# 268
Мимито & Светла, този "Вълшебен миг" е много готин. някъде бях виждала схемата, ама сега не мога да я открия.

donsita, браво бе, кога успя да ги направиш тия две ръчичики?!?  Shocked  и с тия големи красиви надписи... браво. явно шиенето по пейките е доста ползотворно. да взема и аз да опитам ли?!  newsm78 и аз бих взела схема за тези букви

Лилия Проданова, абе едвам го пъхнах и го опънах, сега да го местя ли??? аз вече открая го позавърших, та е по-удобно...   bouquet

ето още нещо за черна панама:

# 269
  • варненка от София
Тарзанката, тези двете са хубави като снимка, но виждал ли ги е някой ушити? Скептична съм, че ще излезе така сполучливо, но пък знам ли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт