Гоблени-25

• 62 608
  • 452
  •   1
Отговори
# 270
  • sf
http://stitcher.ru/content/view/87/58/

от този сайт взех шрифта. Можеш да си напишеш каквото искаш, каквата големина избереш и т.н. Накой го беше пуснал тук преди време, за което много благодаря.

ама без майтап от пейките успях толкова бързо, докато малкия спи , инак у нас нямам време.

# 271
ха, чудесно, мерси. нещо шрофтовете им са малко кофти, ама става.

марулка, мисля, че си права, не съм сигурна какво ще излезе. обаче ще пробвам тази птичка и ще покажа. много ми харесва.

# 272
Donsita - супер е станал - много ми хареса ! Вече се чудя дали да не ушия 2 броя за двамата ми сина по един, че малкия точно така дърпа батко си за пръста  Joy
Иначе и аз съм си мислила колко хубаво ще е да си седиш на пейката на чист въздух и да си шиеш... Някои хора сигурно ще ме гледат като извънземно, но не ми пука - данък обществено мнение не плащам ! Ние имаме един парк на края на града все едно си в гората, ама малкия не можеш го озапти когато е навън - като хала е, за спане и дума не може да става, ама това не ми пречи да продължавам да си мечтая  Wink

tarzanka - тази райска птица я бях видяла някъде в нета ушита и съвсем не изглеждаше като на картинката... така че незнам дали си заслужава .... ако я видя пак ще ти я пусна да я видиш как изглежда готова. 

# 273
Sherlok-нищо не съм получила още.Опитай да ги пратиш пак.

# 274
Тарзанката, тези двете са хубави като снимка, но виждал ли ги е някой ушити? Скептична съм, че ще излезе така сполучливо, но пък знам ли  newsm78

ето единия ушит

# 275
момичета някоя от вас знае ли тази фирма"janlynn" със какви конци са?

# 276
Момичета някой търсеше този красавец 
 ако не го е намерил и още иска схемата да свирка. Heart Eyes

# 277
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета някоя от вас знае ли тази фирма"janlynn" със какви конци са?

това е на Janlin и е с  DMC  Hug

може би всичките са с ДМЦ  Thinking а от ключа не можеш ли да прецениш?

# 278
намерих и едни магнолии на Golden Kite ушити,малко по различни от тези на тарзанка

# 279
И аз да се активизирам малко Кривите къщи  с кръстче или 1:4 се шият, че май им дойде времето. Една приятелка много ги хареса и искам да я изненадам за новия апартамент.
Хареса много и тези    ако имате още от тях пратете ги Praynig

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 22:15 от Mira_mimi

# 280
  • София /Абсурдистан
Абсолютно същите криви къщички аз ги уших 1:4 и станаха супер.

# 281

Хареса много и тези    ако имате още от тях пратете ги Praynig
Аз имам  Simple Smile
Това "Танца на слънцето" Качих го , в случай , че ти хареса  Simple Smile

# 282
  • Съвсем в края на света
Ivanichka, честит рожден ден на патерици /какво прави мързела в комплект с лаптопа Simple Smile/
Много много късмет!
Goody, ти па коя си, аз не те помня.
ina221, къщите и гоблените които си показала са на Сuadros, шият се на Аида 14. Мисля, че предишната тема показах как изглежда едната Венеция, ушита от сестрата на мъж ми. Да сега се чудиш защо пише 11, та на описанието пише 11 нишки на 2 см, което е 14 нишки на инч. Освен това тъмните цветове се шият 3 ката, не два.
Не съм ви дочела, шия усилено, че се сетих кога. Правя патешка пелена на очакваната девойка, измислих я преди 2 месеца, ама за къде да бързам. Сега със зълва ми ще шием на смени, ама от вчера не е дошло нейното време.

# 283
Здравейте,
goody,радвам се че се появи,макар и за малко...дано много скоро имаш повече време за любимото хоби,а и за нас! Hug
Хипатия,добре завърнала се...наминавай по-честичко...липсваше ни! Heart Eyes
ето го моят подарък готов вече в рамка

днес ще го връча на майката на Крис,нещо в последния момент ми се досвидя...дано да бъде оценен,както очаквам!
а ето докъде докарах "историческите" вече станали мечета

MIA дръпнах си схемата на тая красота,пък ще видим някой ден,като "поразчистя" започнатите работи,може да ми дойде някой луд акъл и да го започна... Crazy
хубава седмица на всички ви желая!
Grinning Heart Eyes

# 284
bella_, страхотно се е получило! Ох, и мен ме заболява сърцето всеки път преди да подаря, от страх да не би да остане недооценено Laughing Но пък много обичам да подарявам Laughing

И аз да се активизирам малко Кривите къщи  с кръстче или 1:4 се шият, че май им дойде времето. Една приятелка много ги хареса и искам да я изненадам за новия апартамент.
Тези къщички (Mini Cottage N 20 e дизайна) по инструкция се шият на Аида 14 с кръстчета, краен размер 12,7х12,7 см-70х70 бода- каквато и да е схемата, която ползваш, не може да не го пише. Както казва Goody, това 1:4 сме го измислили ние, да се самоизмъчваме; а предполага се мазохизма не е обичайното състояние на духа Laughing
Лейдито наистина страхотно ги е ушила, ама двойно шиене, и четворно броене... не ме търсете мен за такова нещо.
Впрочем аз шия сега една къщичка с такъв размер, на Аида 14- страхотно се получава. Много благодаря на Лейдито за стимула; къщичката я почнах след като тя показа нейната. След една-две седмици ще показвам Laughing

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 08:47 от Прасчо

Общи условия

Активация на акаунт