Гоблени-25

• 62 581
  • 452
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Момичета, ще сканирам тигъра довечера, защото сега на работа и ще пусна линка веднага след това. А колкото до "Жеравна" от Чернева, мога да сканирам схемите, но нямам номера и марката на конците. Знам, че са на ДМЦ и Анхор, защото тя така ми побясняваше по телефона, а и са ужасно много цветове (210 бр) и нюансите са много близки, така че е невъзможно без ключ да се разбере кое какво е. Мисля си, че жената все пак така си защитава авторските права - доколкото знам тя разработва схемите на ръка, брз компютър, а това все пак е огромен труд.

# 316
bella благодаря ти за МЕЧОЦИТЕ,можеш ли да ми кажеш на каква АИДА е -като цвят и каунт.Какъв е готовия размер на гоблена?

# 317
venipuh, аида 14-цвят бял...размерът е 23х46см.,но това по памет,а сега съм на работа и няма как да видя.Мисля,че го пише на ключа,ако не го откриеш ще ти пиша довечера от вкъщи Hug

# 318
  • София /Абсурдистан

И аз съм от феновете му  Peace Да използвам и аз да попитам дали имаш тези:
[Ако някой друг има някоя от тези схеми, моля да ги качи някъде за да са достъпни и за други фенове.

http://picasaweb.google.ru/grebni/MPowell?authkey=37JSJKC61_I
Много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 319
Я вижте какво избоцках почивните дни  smile3502

# 320
  • в зоната на здрача
Еее Пепи,много си бърза..браво. Hug
Ето и аз сътворих нещо дребно..по схема имаше и рамка ,ама реших да я съркатя. Wink

# 321
здравейте всички новак съм както тук така и в шиенето на гоблените.Много ми харесва всичко което сте сътворили но се влюбих във кафеджийката.Моля някоя от вас която го е ушла да ме опъти как да го ушия и аз

# 322
  • София
Кетри много благодаря за отговора.Разгледах темата за Гобелсет в Гоблените и установих че се шие като обикновен гоблен.Но все пак благодаря newsm51 smile3525

# 323
Здравейте,момичета.Много сте писали,докато прочета всичко мале,мале.
Бях на риболов на язовир Ивайловград.Хубаво си починахме.Шиех си гоблена сред природата и аз градското чедо на палатка спах.Преизпълнена съм с много хубави емоции,ама сега яко пране и чистене.
Хайде лека вечер.

# 324
  • Варна
Момичета, ето обещаните схеми на Тигъра на Дайменшънс, прясно, прясно сканирани  Laughing

http://dump.ru/file_catalog/669940

Ketri, цветята са много нежни и красиви! Кога успя да ги ушиеш толкова бързо? Или май само аз съм толкова туткава Sad

# 325
 Grinning   Laughing  не си само ти Маншелка и аз съм от отбора на туткавите чак сега разгоних мъжете от компютъра да си изплакна малко очите с красоти,цял ден на работа после едно друго вкъщи -до гоблена не допрях за поредна вечер
Пак красоти сте показали    bouquet

# 326
Пепи ти да не си на норма???  Thinking Браво и за мишката и за зеленото / Crazy / магаре!  Hug

Катеее и ти какво си ги подгонила тез гоблени...............  ooooh! Айде малко на чаршафа!  Wink Да си правим компания!  Hug

И аз има- няма още 40кв и минавам на горния ред!!!  Joy Joy Joy

# 327
  • в зоната на здрача
здравейте всички новак съм както тук така и в шиенето на гоблените.Много ми харесва всичко което сте сътворили но се влюбих във кафеджийката.Моля някоя от вас която го е ушла да ме опъти как да го ушия и аз
Здравей добре си дошла.. Hug
Ето тук са схемата и два варианта на кафеджийката,които аз съм шила.
Дребното е 1:1,а по едрото е с кръстат бод.
Лично аз харесвам повече с кръстат,ших я с два ката конец номер 3371 на DMC,а панамата е Аида 14 .
На дребното е обикновенна бяла неразграфена панама.
Ако имаш още въпроси -питай без да се притесняваш.

ааа ..като сваляш схемата използвай малката лупичка -горе в дясно за да се увеличи схемата и чак тогава я сейфни.

# 328
Здравейте,момичета.Много сте писали,докато прочета всичко мале,мале.
Бях на риболов на язовир Ивайловград.Хубаво си починахме.Шиех си гоблена сред природата и аз градското чедо на палатка спах.Преизпълнена съм с много хубави емоции,ама сега яко пране и чистене.
Хайде лека вечер.
mimi72 защо не каза по-рано бе момиче че ще ходиш на язовир Ивайловград да си спретнем срещичка. Моето родно село се намира почти на язовира и през почивните дни си бях на село. От коя страна на язовира ходихте, кое беше най-близкото населено място? Радвам се че ти е харесал нашия край.  bouquet
Пепи много бързо шиеш скъпа, караш като на конвеер Hug.
Кетри много красиви са цветята. Heart Eyes

# 329
Пепи ти да не си на норма???  Thinking Браво и за мишката и за зеленото / Crazy / магаре!  Hug

Катеее и ти какво си ги подгонила тез гоблени...............  ooooh! Айде малко на чаршафа!  Wink Да си правим компания!  Hug

Мани ги тия.Ей,вие мъже нямате ли,да им обръщате внимание,а сте подкарали тези гоблени.Не е честно.Аз мот-мот и накрая до под кривата.
 Пък Пепино,на тебе лично съм ти обидена,че не дойде вчера да се похвалиш и да ми го покажеш на живо  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт