Лятото дойде и Габровчето се стяга в морето да се къпе и по пясъка да бяга

• 17 113
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Честита рожба на Райка! Да расте здрава и да носи радост за семейството.

# 196
Момичета искам да ви питам,дали някоя от вас е минавала през процедурата да кръсти детето си с презиме,което не завършва на ов,ав,ова,ава?Презимето на детето да бъде самото име на бащата.Много съм притеснена,защото сме категорични,че така искаме да се казва детето ни,но чухме,че е трудно за постигане,че е незконно и кокво ли още не. SadНо дори и да е така,знам че имам дечица с такива преимена и ми се иска да знам как е постигнато,за да приложа същия метод.
Благодаря ви предварително! Hug

# 197
Рая е с презиме, което не завършва на -ова Wink Не е незаконно, много лесно го постигнахме. Още в болницата я записахме така и никой не ни е правил проблеми. Разбира се, остава рискът чиновниците да ви добавят окончанието при издаването на акта за раждане, но това няма как да го предвидиш и предотвратиш.

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 15:44 от Linofrina

# 198
Рая е с презиме, което не завършва на -ова Wink Не е незаконно, много лесно го постигнахме. Още в болницата я записахме така и никой не ни е правил проблеми. Разбира се, остава рискът чиновниците да ви добавят окончанието при издаването на акта за раждане, но това няма как да го предвидиш и предотвратиш.

Потвърждавам  Peace
И двете ми деца, едното от които е родено 2003г. са с такива имена т.е. името на бащата и никой нито тогава, нито сега през 2007, когато се роди малкия не ни е направил забележка.Точните думи на жената бяха, че 'вече всичко е позволено'.С акта за раждане също няма да има проблем, както го запишеш в родилнот, така ти го издават  Peace

Това е за Райка и девойката /как се казва?/  Hug Heart Eyes

# 199
Благодаря момичета,за бързите отговори! Hug Стискайте палци и при нас да се получи,че нашият тати се казва Дилян и единодушно с него взехме решение,че Дилянов не звъчи много добре.А,между другото-преди 2 дни ходихме на лекар и се оказа че чакаме момченце,а не девойка #CrazyГоляма изненада,а ще видим накрая как ще ни изненада бебока.За сега принцесата се оказа принц! Crazy

# 200
desi i dido , да му се ненадява човек. Дано не сте пазарували розовичко   newsm62

# 201
Здравейте!
Честито на Райка - желая й да има най-послушната, най-здравата и най-щастливата мома, на мама бързо възстановяване   bouquet Heart Eyes
Спрях си каката от градина и сега сме трите мацки в къщи направо  #Crazy #Crazy #Crazy, ама ще се нагодим някак си.
desi i dido  и аз имам една позната на която детенцето трябваше да се казва Христина - е сега е Христо, та тя ми казваше докъто не излезе не се гласи  Laughing
Да сте живи и здрави пък че имало нещо врозово голяма работа - то си е на мода сега  Laughing

# 202
Момичета здравейте на всички
благодаря за честитките и пожеланията
НА 01.07.2008г в 0,45ч се роди КИАРА 3200/ 52см
нормално раждане с епидурална упойка - аз се чувствам прекрасно нямам никакви оплаквания все едно не съм раждала в топ форма съм от утре други ден започвам да излизам
свикваме с Киара една с друга и с другите членове на семейството най вече е интересен малкия Владко защото я мисли за играчка и казва дай дай и вче посяга да й щипне я по крачето я да я дръпне за косата
... а това е първото ми дете с коса Киара има черна коса около три см. дълга ще бъде с тъмни очи светла кожа но не толкова бяла като мен абе кожа мляко с карамел ...
хаха
още веднъж благодаря на всички като се появя по улиците ще черпя лично ....
....
така си и знаех че ще родя за Джулай морнинг ....
доктора каза на мъжа ми "отивай купувай място на Камен бряг да има къде детето да си празнува рожденния ден"
ще кача снимки в албумчето при първа възможност

# 203
Момичета здравейте на всички
благодаря за честитките и пожеланията
НА 01.07.2008г в 0,45ч се роди КИАРА 3200/ 52см
нормално раждане с епидурална упойка - аз се чувствам прекрасно нямам никакви оплаквания все едно не съм раждала в топ форма съм от утре други ден започвам да излизам
свикваме с Киара една с друга и с другите членове на семейството най вече е интересен малкия Владко защото я мисли за играчка и казва дай дай и вче посяга да й щипне я по крачето я да я дръпне за косата
... а това е първото ми дете с коса Киара има черна коса около три см. дълга ще бъде с тъмни очи светла кожа но не толкова бяла като мен абе кожа мляко с карамел ...
хаха
още веднъж благодаря на всички като се появя по улиците ще черпя лично ....
....
така си и знаех че ще родя за Джулай морнинг ....
доктора каза на мъжа ми "отивай купувай място на Камен бряг да има къде детето да си празнува рожденния ден"
ще кача снимки в албумчето при първа възможност

Краси, пак проздравления  Hug Hug Hug
Страхотно име си избрала за красавицата  Peace  Hug
Не се и съмнявам, че скоро ще те виждаме да щъкаш из града  Laughing

# 204
Момичета качила съм снимки в Албумче 3
подписа ми стана много дълъг и не се хваща името на Киара
как да го смаля евентуално ако намаля снимките ще се хване ли

# 205
Райка,страхотна е малката госпожица!  bouquetИ да качиш още нейни снимки,за да и се радваме.Наистина изглеждаш добре,както и се чувстваш.Бързо възстановяване ти пожелавам  bouquetА аз ей сега ще информирам в юлските мами за подробностите околко малката принцеса,че им бях писала,че си родила,но дори дата не можах да им кажа и някой е решил че сте на 3.07. Laughing
А за нашата принцеса,която се оказа принц-имаме накупени розови дрешки,и то не една Joyда не ви казвам колко красив комплект за изписване сме си купили-с рокля Joy hahahaМоят мъж каза,че е достатъчно да я прешием през средата и пак ще влезе в употреба hahaha
Приятен ден на всички! Hug

# 206
Краси, имаш си невероятен малък рошав бонбон Heart Eyes Скоро ще й правиш прически с фибички и ластичета Peace

# 207
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Браво, Краси, изглеждаш страхотно!!!!! ИМето е много хубаво, бебето е супер сладко!
Ей, отчете се и ти подобаващо , ами ние кога ще стигнем до 3 деца  Crazy

# 208
Райка и аз да ти честитя госпожицата  bouquet Честита ти принцеса!

Мнооого е сладка Heart Eyes

# 209
Райка много хубаво момиченце си имаш! Какви бяха условията в болницата?

Общи условия

Активация на акаунт