Лятото дойде и Габровчето се стяга в морето да се къпе и по пясъка да бяга

• 17 108
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Честита дъщеря на Райка и от мен!!!
Ние събота и неделя отскочихме до морето.
Та, искам да ви кажа - внимавайте къде и какво хапвате там,
че е безобразие  Naughty и в цените и в качеството...

# 211
Райка, честита ви дъщеричка! Бъдете живи и здрави цялото семейство, и нека Киара бъде много добро и послушно дете!
Deni_k, много хубави снимки!
Ние се върнахме вчера от морето. Христо беше добро дете и много се радваше на водата, все тичаше към нея. Ден преди да тръгнем, прочетох в някакъв форум за тези памперси, та купих 10 бр. х 1,40лв, но не използвахме нито един. Така, че ако някой си търси и мисли да си купува- нека ми пише, че до другото море може да не се хващаме в този размер. Когато имам възможност ще кача и аз снимки в албума. Лека нощ!

# 212
Мамчета, щях да забравя! Днес имам повод да почерпя, Христо ще празнува първия си рожден ден! newsm38

# 213
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Галич, честити ти рожденник!!!!!!!!!! Да те радва, слушка и много да ви обича!
И аз да почерпя- имаме годишнина от сватбата!

# 214
             Честита първа годинка на малкия Ицко, да расте здраво , добро и умно дете. Да радва много мама и тати  bouquet
             Дени , честита годишнина и на вас , с Вальо. Пожелаваме ви да се обичате още дълги години подред и за да си затвърдите любовта още едно бебче, но да е госпожица Hug  bouquet

# 215
Благодаря ви много за хубавите пожелания!
Deni_k, честита годишнина! С пожелания за много обич и разбирателство, и щастливо семейно огнище!

# 216
Галич, честит рожденник! Hug Да расте здрав и усмихнат!

Дени, желая ви много любов и семейно щастие!   bouquet

# 217
Дени, желая ви много много, любов и семейно щастие  Hug
galich_gb, честит първи рожден ден! Пожелавам ти да бъде едно здраво и послушно дете   bouquet

# 218
  • Габрово
Галич, да ти е жив и здрав рожденика   Party Time  ura! Желая му щастливо детство с много усмивки!

Дени, честита годишнина   bouquet. Желая ви дълъг живот в любов и разбирателство.

# 219
Честит първи рожден ден на Христо, на мама galich_gb. Здраве и безгрижно детство.

deni_k , честита годишнина. Нека здравето, любовта и разбирателството бъдат ваши спътници.

Ние пък след точно един месец ще духваме първата си свещичка Laughing

# 220

Честит първи рожден ден на Христо ! Много здраве, усмивки и безгрижни игри!
Честито на мама galich_gb и семейството!

# 221
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Райка, да ви е жива и здрава малката бонбонка! Пу-пу-пу! Тук се казва 41 кере машаллах! Означава четирдесет и един пъти машаллах (Машаллах е арабска дума. Думата е словосъчетание от три отделни думи, съединени в една. Буквално преведено:
1. маа = как
2. шаа = създал
3. алах = аллах
Така образуваната сложна дума означава – как (или колко) хубаво (или красиво) го е създал Аллаха или създателят. Употребява се за всичко. Даже за Йори на моста. Както и машаллах бей ефенди означава браво господине, машаллах ханъм ефенди пък означава браво госпожо или госпожице.)
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

На всички празнуващи, много късмет, щастие и любов!  Heart Eyes  Hug   bouquet  Party  Joy 

# 222
galich_gb,честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав,много да ви слуша и да има едно приказно детство!  bouquet
deni_k,честита годишнина!!!Дълъг семеен живот ви пожелавам,съпътстван от много щастливи мигове и усмивки!  bouquet

# 223
  • У дома... някъде
Галич,да ти е живо и здраво детенцето и много да се гордеете с него след време!

Дени,честита годишнина!Много късмет и щастие да отглеждате заедно още дълги години съвместен живот!

Райка,много е сладка малката госпожица и нека расте умна,здрава и обиколена с много обич и топлота!Много хубаво име сте избрали! Heart Eyes

# 224
galich_gb много здраве и късмет на рожденика ти  bouquet

Дени честита ви годишнина много txtloves ви желая

Момичета кажете ще водите ли децата на море? Аз ме подгони вече морската треска, въпреки че съм още на работа Laughing Wink

valeria81 ти каза че ще ходите, кога тръгвате ? Нагласи ли Дара за море Hug

Общи условия

Активация на акаунт