Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
Какви са препоръките за удобство и практичност при избора на детско легло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
-
Какви са препоръките за удобство и практичност при избора на детско легло?
-
Какви са съветите за комфорт при пътуване с бебе?
-
Какви са препоръките за справяне с болката по време на бременност?
Но сериозно, за печенето явно наистина ще трябва да си изкопаем дупчица за коремчо... то верно нее хубаво да се пържиш както принципно на морето, но колкото и да е малко да те попече не мисля че ще навреди. 

и това го забелязох вчера, но си помислих, че е било от сън - нали излизат сънни белези за малко, НО УВИ - има си я и днес 
Гледам допълваше старите.

та 5 месеца тегля от банка.
. Вече си изграждаме традиция
Освен това предполагам знаете че всичкия отпадък от заведенията покрай морето, си отиват в морето. Може да срещнете пъргени картофки във водата.
, как ли е тя, дали поне мъничко не се е повъзстановила от болката. Ще ми се да знае, че не сме я забравили и й изпращам поздравче
. Ако наистина е така, защо ще ни казват още рано-рано, и то убедено. Знам, че Никози е лекар, ако знае нещичко по въпроса.....или някоя друга мама по-светната от мен. Ще се настройвам 4 мес. за момиче, а накрая - момченце....кофти. Осъзнавам, че най-важно е бебчо да е добре и все пак...