Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
Какви са препоръките за удобство и практичност при избора на детско легло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
-
Какви са препоръките за удобство и практичност при избора на детско легло?
-
Какви са съветите за комфорт при пътуване с бебе?
-
Какви са препоръките за справяне с болката по време на бременност?
Казах му да се порадва на компютъра до октомври, че после няма да има време, а и вече ще е за бебчето
Както каза баба ми, те сега и мъжете носят розово 
!
, как ли е тя, дали поне мъничко не се е повъзстановила от болката. Ще ми се да знае, че не сме я забравили и й изпращам поздравче 
. Ако наистина е така, защо ще ни казват още рано-рано, и то убедено. Знам, че Никози е лекар, ако знае нещичко по въпроса.....или някоя друга мама по-светната от мен. Ще се настройвам 4 мес. за момиче, а накрая - момченце....кофти. Осъзнавам, че най-важно е бебчо да е добре и все пак...

/още няма 12ч. така че още не е на патерици /
мисля, че не трябва да се сърдим, смятам, че всяка една е съпричастна с другата независимо дали й отговаря лично или не 
Ако не, да ви кажа.
. Следващата седмица съм на нещо като ФМ, та ще видим дали ще се покаже. Засега не ми слагайте щъркелче
Да ти е най послушната кака! (хихихи сега виждам то минало 12 нали съм по немско време)