Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
Какви са препоръките за удобство и практичност при избора на детско легло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
-
Какви са препоръките за удобство и практичност при избора на детско легло?
-
Какви са съветите за комфорт при пътуване с бебе?
-
Какви са препоръките за справяне с болката по време на бременност?

!Съжалявам че рядко се включвам,но съм на работа и няма как,но затова пък се опитвам да изчета всичко докрай.Стана ми мъчно,че някои момичета са се поубидили от то ва че не всеки път им е отговаряно.На мен също не всеки път са ми отговаряли,ама аз не само това съм търсела,просто ми е приятно да ви чета,а и чат пат като имам време да споделя и мойте терзания.Предполагам,че към края ще сме по-свободни и да се виждаме,въпреки че ще е горещо!
"
Но все пак важно е семейството, мъжа, нека той да ви обича и да не ви "прескача" в темата на живота.

. 
, както r_adi каза. Но винаги ми е приятно да съм тук и полезно, независимо дали ми отговарят или не 

а аз най-много да съм 23, след като се водя по-напред... направо се притесних 
- в 21 седмица 440 г. При ФМ ни казаха, че бебчо си отговаря на седмицата, но в книгите, които имам стойностите са съвсем различни.