Мама сладко се почесва, НОЕМВРИйчето дали усеща!

• 9 891
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Eвлогиева,какво каза докторът?
Според мен, е в нормата.знам, че е нормално в 16 г.сед. да е достигнала размери 5мм.така,че не би трябвало да се тревожиш

# 166
#Cussing out #Cussing out #Cussing out - като чета ме хващат бесовете - ама нищо - на този свят всичко се връща тъпкано рано или късно - простаците ще си намерят майстора - за съжаление нямаме друг избор освен да махнем с ръка и де продължим - ходи се бори с човешката простотия!

Ето ви една рецепта за спагети:
Спагетите знаете как да ги сварите - пускат се във вряща и посолена вода, като станат готови се добавя зехтин, олио, масло, който с каквото ги обича.
За соса: в тиган се задушават нарязани на дребно чушки, лук и чесън (който обича). Като омекнат се добавят домати (пюре, домати за готвене) абе важното е доматите да са ситно накълцани и по възможност без люспи. Ако слагате пюре, първо го разредете с малко вода до получаването на гъст сос. Добавяте сол на вкус, черен пипер. Оставяте да поври 10 минути, добавяте ригън (ако нямате и джожен върши работа) и махате от огъня. Объркавте соса със спагетите и изсипвате в чинии - отгоре се настъргва кашкавал, сирене, пармезан или който каквото обича - много са вкусни и не са тежки.
Оставям съотношението сос-спагети на вашя вкус  Hug

Хайде да скоро - стига толкоз бачкане Laughing

и пробвай следващия път да ги сложиш в тава  да наредиш кашкавал отгоре и да ги запечеш стават супер   chef

Оооо това е точно по вкуса на мъж ми - аз лично ги предпочитам баз никакви сирена и кашкавали -  но това сме го пробвали - наистина стават супер, особенно ако добавиш и прошуто или филе

# 167
Iveto  Hug,там бях,но искам да ми ги пратят по пощата ,знам ,че дават инфо и по телефона,но за фактурата нищо не са ми казали,дали трябва да им я изпращам

# 168
Мили мами и татита аз изчезвам - весела събота и неделя - до понеделник Hug

# 169
  • София
Хана, не знам колко ще ги забавят по пощата, но наистина стават за 4 работни дни. Моите ги бяха забутали и ги нямаше в папката с резултатите та чаках да ми ги извадят наново. Явно ги пазят и си правят статистика. Май може да ти ги пратят по e-mail

# 170
Евлогиева, гънката под 5мм в 16г.с. е нормална, а твоята е 4мм в 18г.с., така че вс. е ОК.
Абе от 8г. не живея в БГ, ама се уплаших, като прочетох постовете на Татко Барба и Лайтблу...  То не, че мен ме галят с перце тука, ама как няма да ти отстъпят място, като си бременна, бе...  #Cussing out  
Аз си спомням, как припаднах в трамвай номер 5 по време на първата си бременност ('99г.), т.к. ме беше срам да помоля за място (сега ме е яд разбира се), но тогава една жена извади и ми даде шоколад... Cry

# 171
И аз ще ходя да се вихря в кухнята   chef

Мисля да правя ето това http://74.125.39.104/search?q=cache:MAFRWM9YisQJ:www.bonapeti.tv … mp;cd=3&gl=bg

Приятна петъчна вечер на всички   bouquet

# 172
  • Монтана
LL Cool J благодаря ти много за успокоението, че бях се определено шашнала.

# 173
Милост нямате  Banghead едва ви изчетох   sweating

Гледам още два розови щъркела.  stork-girl stork-girl Честито!

Благодаря, че сте писали за витамините.  Hug Аз също ям много плодове, но откакто започнах витамините спрях да се събуждам рано сутрин с единствената мисъл какви плодове има в хладилника.  newsm55

За килограмите, мисля че съм единствената, която не е е качила изобщо, даже съм на минус.  Crazy Според мен е от хормоните не само от храната. Аз си хапвам тестени храни, но резултат няма. Едва стигнах 54 а бях 58.  smile3538 Успокоявам се, че е до натура и после ще наваксам.  preggo

Обикновено вечер се мажа с лусион против стрии. През останалото време само, ако ме сърби някъде с обикновен лусион. Мажа не само корема и гърдите, но и гърба.  Crazy

# 174
здравейте мамчета !аз много на бързо ще се отчета че трябва да тръгвам и чак понеделник ще се включа.Прегледа ми мина имам нисък хемоглобин ще пия хапчета ,казвайте с какво да го дигна и сигурно ще е момче поне каза 80% ама нататък ще видим,май и термина ми е объркан сега съм в 15г.с и 5д което ме радва .Хайде чао и като се върна ще наваксам с четенето че на тази тема и редче не съм прочела Hug

# 175
Привет на всички ноемврийски мами и татковци. Виждам, че някой си мисли за мен. Аз отдавна съм добре и ви чета всеки ден, но докато се наканя да напиша нещо и хоп изкочи някоя работа.
С бебчето ми всичко е наред, изследвания ОК, и сме момиче. Щастлива съм защото имаме батко на 5 годинки.
Надявам се в бъдеще да имам повечко време да се включвам, иначе вие си пишете, аз чета ли чета.

# 176
Браво на всички. Днес много майчета се отчетоха след посещение при док. Май много ще си ходят на почивка някъде извън Сф. Аз също ще ходя на вилата в неделя и си се връщам неделя.

# 177
наминавам в този късен час само да се похваля с розови гащи - ходих при втори специалист за фм /за всеки случай/ и потвърди момиче.  Party

# 178
Браво, браво още две моми в списъка.  stork-girl stork-girl smile3501
Честити ви розови гащи.

# 179
  • София
Муку, Вергилия, честито и от мен!

Гледам - никой не кукува буден посреднощ като мен  Thinking чак ми доскуча... да взема да си лягам, пък може и да засппя  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт