Мама сладко се почесва, НОЕМВРИйчето дали усеща!

• 9 881
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро момичета и татко Барба.
Муку, Вергилия, честито и от мен за розавите гащи.

# 181
  • Попово
Добро утро  Whistling
честити  stork-girl stork-girl на вергилия и муку  Hug
утро, радвам се че прегледа е минал успешно и всичко е O'K  Peace
anutev- защо не пробваш с червено цвекло, повечко месце, спанак и копривка  Hug

# 182
Тъй тъй днес е събота и естествено народа почива и няма никой тук , маЙ само аз и Валето сме на работа Crazy Flutter
Утро радвам се че всичко е наред  Hug
Честито розови полички на Вергилия и Муку  Hug
Анутев за хемоглобина знам че повече месце и зеленинка е нужно да се хапва Hug
Аз си изчетох книгата и сега пак ще съм по-активна Mr. Green

# 183
Здравейте майчета и татко Барба!
Приемате ли нови бъдещи мами в ноемврийският отбор? Казвам се Валя, на 29г. съм и това е първата ми и много чакана бременност. Терминът ми е на 15.11 , но все още незанам цвета  на гащите  smile3503. Ще се радвам да се виждаме често във форума.
Слънчев и усмихнат ден от мен newsm51

# 184
  • Sofia
Добро утро момичета.
Вергилия и Муку честит ви розов щъркел stork-girl
Hriska-piska лек работен ден ти пожелавам, дано да се изниже по-бързо. Hug
Ние отиваме да щурмуваме мебелните магазини, че един ремонт съм замислила, чудя се откъде да го подхвана.

# 185
  • Sofia
 valcho78 добре дошла сред нас welcome

# 186
Валчо 78 добре дошла при нас  Hug Надявам се и на теб да ти е приятно сред нашия  отбор Hug

Мая благодаря ти  Hug Успешни покупки на вас  Hug
А с малкия какво стана , започна ли да си хапва Hug

# 187
  • Sofia
Hriska-piska -о, хапваме доста добре на последък.Повъзвърнахме бузките, чак ме е страх да го похваля Simple Smile

# 188
Maia, Hriska благодаря за милото посрещане Hug Аз 1 час се разкрасявах с разни маски, че те и бременните трябва да са красиви, нали? Сега стягам багажа и заминаваме за вилата, макар времето да се пробва да ни откаже . Ама поне с бебо ще дишаме чист въздух  Simple Smile Ползотворен ден и на двете ви желая

# 189
Добро утро и от мен
valcho78- welcome
Муку,Верги-честити ви роклички
Аз след малко се заемам с чистене , а по-късно ще трябва и да сготвя нещо

# 190
Още моми,  Hug честито.
И нова мама имаме- добре дошла Валя.
Така и аз да се отчета с вчерашния преглед.Беше много вълнуващо.Докторът ни гледа 40 мин.Броихме пръстчета на ръчички и крачета всички са по пет Grinning.Мери обиколка на гърдички, на главичка, на коремче и всичко останало.Та всичко ни е в норма.По едно време даже така си беше дигнало ръчичката, че все едно козируваше  Joy.И сърчице чухме 150 удара.Но не искаше да се покаже.Така че оставаме със сини гащурки.
Лек ден на всички.

# 191
  • София
Здрасти, тумби, и от мен! Да се разпиша, да не кажете после, че съм се покрила Flutter
Ние сме на гости на мама и тате извън Сф, почивам си добре, лежа си, спокойничко ми е....ееехххх, ако всеки ден ако можеше да е така Heart Eyes
Тук нямам дразнители, супер готско ми е, чудничко просто.
Снощи малко се наревах заради кучето ни, имаме една немска овчарка, гледаме я от бебе и е вече на 3 години и много си го обичаме всички, но е голям дивак и е много своенравен. Няколко пъти ходи на училище, ама не поддава на учение и не ще да овладее мат'риала Tired И на тате му предложили пак овчарка, на 6 месеца, супер обучено и възпитано и аз като разбрах и като надух една гайда Cry Милото идва и ме гледа със зачервени очи и ме пита какво ми е и аз докато кажа"Ами тате искал да продава..." и пак надух гайдата newsm45  После и брат ми ме пита и аз пак  newsm45 и те се видяха в чудо, миличките и накрая викат - Ама как ще го продаваме, беее, той ни е като детенце, нищо че е щураче Mr. Green И аз се успокоих Laughing 
Еееееех, хормони...... newsm53 newsm48.

Сега отивам да пусна четирилапото диваче малко да побеснее на двора и ще си полегна после. По-късничко пак ще пиша.
Хубав и спокоен уикенд на всички ви Hug

Валче, Тинка, ще уредим срещичка за другата седмица lalalala

# 192
Здравейте, момичета!
Аз не съм от най-редовно пишещите ама съм от редовно четящите  Simple Smile
Имам един проблем и искам съвет: От една, две седмици, откакто е жега доста ми отичат краката и се притеснявам. Някоя от вас има ли такъв проблем? Сега съм в 18 седмица и мисля, че е рано за отоци по краката ....

# 193

Чаша следобеден чай?

Как сте мамчета и татенце?
Аз пак ще се пробвам за пола в понеделник... при друг лекар. Да видим моя син ще си покаже ли достойнството вече  Grinning Grinning

# 194
  • Попово
valcho78, добре дошла  Hug
От една, две седмици, откакто е жега доста ми отичат краката и се притеснявам. Някоя от вас има ли такъв проблем? Сега съм в 18 седмица и мисля, че е рано за отоци по краката ....
ами и моите отичат, като се прибера и ги вдигам на високо, демек правя свещ на стената, и хем е хладно хем си почиват и се пооправят, пробвай може да помогне  Hug

Общи условия

Активация на акаунт