Мама сладко се почесва, НОЕМВРИйчето дали усеща!

• 9 872
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Ето малко новини и от мен... Мишлето, като виден работохолик, да чете внимателно   Laughing Та вчера в ранния следобяд ме почнаха едни контракции, една тежест в корема... поуплаших се, та се легнах рано и днес сутринта, понеже тежестта продължаваше, рано=рано се изстрелях по спешност при док. оказа се, че цялото това нещо е от преумора (в четвъртък висях до 20 ч. в офиса) и доки ме предупреди, че ако продължавам така ще приключа на легло...

Добрта новина е, че видяхме пола - момченцеееее, както си и мислех отначалото  newsm44 newsm44

Поздрави на ввсички, видяли пола  Hug

# 196
Здравейте и от мен. Честити розови и сини гащички и от мен.
Момичета позволих си да добавя още един албум за коремчетата ни- даже си сложих снимка на моя (да съм първа , да ви отсрамя). Така че слагайте снимки на тумбите. Сега се сетих скоро не сме добавяли снимки на бебоците (ако някой има да слага- да изплакнем очи)

# 197
Ladybebi стархотна идея,аз чат-пат чета и темите на другите мами,очакващи бебета септември-декември ,та те също имат снимки на коремчетата,та щях и аз да предложа,но ти ме изпревари.Скоро ще се снимам(не че ми личи) и ще кача и аз
Шамс-честито ти малко мъжленце

# 198
Здравейте, всички!
Добре дошла на новата Валя!
Евлогиева, относно гънката - аз вчера бях на фетална молфология при доц. Балев. В началото на 16-та седмица съм. Докторът ми обясни, че гънка до 4 е нормална, в някои случаи дори до 6. Така че, спокойно - всичко е наред. На БХС ще ходиш ли?
Анутев, и моя хемоглобин се оказа нисък. Предписаха ми два пъти по едно Малтофер фол. Честно да ти кажа още от първия ден се почувствах по-добре. И аз мислех от начало да пробвам с разни храни, но майка ми, която е лекар, като чу ми забрани категорично да си правя подобни експерименти и каза, че ниският хемоглобин не е шега работа.  

# 199
  • София
Шамс, много си права, миличка и мерси за предупреждението Hug
Преди да кажа в работата на шефа и колежките, не смеех да си взема отпуска, да отсъствам или тем подобни, имахме страшно много бач и все ни юркаха за срокове. Но миналия понеделник ни назначиха нова колежка и като казах на шефа и сега съм по-спокойна, давам го по-лежерно и смятам другата седмица да си пусна болничен. Като за начало ще искам няколко дни, после ще го увелича и ще видим как ще я карам до края. Пък колежките в офиса да се оправят, ще минат и без мен, трябва да свикват Crossing Arms
Другото, което ми тежи лично на мен е че в офиса по цял ден седя, а като съм вкъщи мога да си полегна, да се поразтъпча....освен това следобяд такава умора и сън ме налягат, че едва издържам.
Но смятам да приключа с геройството и да насоча вече вниманието към себе си и бебочето, което е в коремчето ми  Peace Heart Eyes

Та, Шамс, вземам си поука от съвета и предупреждението ти, както и на всички момичета, които се бяха намесили по моя случай, водени от най-добри чувства и разбиране и няма да се юркам повече! Crossing Arms
И честити ти сини гащи! Peace   bouquet

# 200
Включвам се набързо да честитя новината за момченце на Шамс Simple Smile

И да кажа и аз за гънката, че тя трябва да е до 3 в 11-13с, то затова толкова стриктно се следи точно в тази седмица, защото после си нараства от растежа на бебока,  така че Евлогиева, недей да се притесняваш Simple Smile

Малтофер са наистина чудодейни хапчета, при миналата ми бременност имах хемоглобин 106, пих от тях и влязох да раждам с хемоглобин 120 Simple Smile
Наистина не е удачно да се опитвате с ядене да го вдигате, защото прословутите спанак и коприва например, които имат много желязо, всъщност го имат в такъв вид, който остава почти неусвояем от нашите организми и не помага много.

Дани, и на мен ми отичат краката, когато е топло. За по-сигурно си виж кръвното, ако е наред, значи е от топлото  Simple Smile

# 201
  • Монтана
Здравейте на всички.
Добре дошла Валя и честит ти сини и розови на гащи на всички.
utro77 няма да ходя а БХС, тъй като в Монтана това изследване никъде не го правят а й доколкото разбирам резултата е много относителен.

# 202
Aaaa, никой не си слага снимка Crossing Arms  Tired
Що така бе мами?

# 203
  • Попово
Що така бе мами?
не ми се събира шкембето в обектива  Joy Joy Joy

# 204
  • София
Що така бе мами?
Споко, де Mr. Green
Аз ще сложа, но са ми вкъщи на лаптопа, а сега сме при мама
Още утре ще сложа, ама дали ще се побере на екрана, не знам Mr. Green

# 205
Ще се съберете- обективите са предвидени и за по голями обекти Mr. Green Joy Щом аз се събрах... Whistling

# 206
Добро утро мамчета и татенце.
Като гледам навън какво е времето май ще ми серазмине дълга разходка на чист въздух  #Cussing out.
valcho78 добре дошла сред нас.

# 207
  • Попово
 Simple Smile ДОБРО УТРО  Hug
и при нас е гадно времето, но смятам да се пооблечем и да излезем с дечицата... поне да се завлечем на обяд у мама  Mr. Green

# 208
  • София
 Добро утро на всички , знайте че ви чета стриктно и ви наблюдавам. Айде бе Валя кога ще видим твоето бебе какво е много се крие . Иначе и на мен ми се спи ама то стези дъждове .Някой от вас щи ходи ли на море , че аз съм се нагласила сега от 15,06,08 г. да споделим опит . Много целувки на всички и леко бременеене.

# 209
Добро утро сладури.Ей голяма пустош пред уикенда.
И аз ще си сложа снимка на шкембака, но ме е страх да не ви уплаша.Онзи ден шашнах доктора.Той като ме видял си помислил, че съм бременна поне в 23 седмица Joy.А аз му викам неее в 18 съм.
Тук така валя тази вечер, че ни се размина барбекюто на Камчия Crossing Arms
Лек ден и много усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт