Мама сладко се почесва, НОЕМВРИйчето дали усеща!

• 9 861
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен, ама на кой newsm78 то няма никой.
Еее виждам Ели е на линия. Здрасти  55

# 211
 Party
Тук съм, как не.То в тва лошо време къде да се ходи.Милото прави за хапване и не мърдам от компа. Embarassed

# 212
И аз съм тук...

Ели по въпроса за корема, акушерката вчера и тя мислела, че съм поне в 6-ти месец... Цирк  Mr. Green

Нещо май някакво слънце почва да се прокрадва, ако изнудя милото, може и корема да разходя  Mr. Green

# 213
  • Монтана
Майчета добро утро.
Имали някоя от вас проблем със спането, че аз ставам сутрин в 5:30-6:00 и направо вече се побърквам.
Според вас нухална гънка и гънка на врата едно и също ли е или не.

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 12:30 от evlogieva

# 214
Аз имам проблеми със съня, но не се събуждам рано.Цяла нощ се будя, после пак заспивам, пак се будя и така.Много ми е неспокоен съня, като се има предвид, че преди да забременея спах като пън и нищо не беше в състояние да ме събуди.Но знам че е нормално и тези проблеми се предизвикват от хормоните, които бушуват.

# 215
Понякога се събуждам през нощта и известно време просто не ми се спи, но след това заспивам, като цяло не мога да се оплача от проблеми със съня.

Евлогиева, едно и също нещо са. Simple Smile

# 216
здравейте!Не знам в коя тема е най подходящо да се включа с първия си пост,дано да не сгафя че съм нова тук EmbarassedТа значи искам да се включа към ноемврийския отбор.Аз съм Ива, на 27 години от Варна.Първа бременност с момиченце Laughing Терминът ми е на 07.11.
Поздрави на всички!

# 217
  • Попово
iv4e81  smile3525 имаме си още една коконка в отбора 4470  newsm44 smile3501

# 218
Здравейте newsm51
Честито на мамите узнали пола.
Валя, Ивче добре дошли при нас  Hug
На моренце и на мен ми се ходи, но тая година може и да пропуснем за съжаление. Cry
Аз през нощта се будя най-често за пишкане, но имам и нощи, през които не спя спокойно.

# 219
Иве  welcome
Винаги има място за още госпожици  Laughing

# 220
  • София
Как сте, мами?

Гледам розовия отбор се понапъни! Розови щъркели се стелят на талази   stork-girl stork-girl stork-girl  newsm62

welcome на новите мамчета - никога не е късно да се включите!

И честито за цветното пране  Wink

Искам и аз на морееее   grinning039 но това лятото май ще го огранича. Отвсякъде ми повтарят как небило много полезно точно сега на море  Sneaky Нищо де. За сметка на това след 2 седмици заминаваме на планина за седмица  newsm41    Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз спя много сладко. Будя се само 1-2 пъти да отида до 00 и после поне до 10 часа! Вчера даже до 11.  Flushed Но сега ми се е паднало. Като дойде бебо няма да мога да си лентяйствам така.  smile3541

А сега и аз да питам нещо софийските мами - някоя от вас смята ли да ходи на йога? Търся съмишленички  fiuuuuuu Не че съм пробвала йога, но хич не съм по разните други групови тренировки като пилатеса. Предпочитам нещо по-спокойно, а и ми казаха, че е много приятно.   Flushed

# 221
Благодаря ви, много сте мили Simple Smile
Четох мненията ви по въпроса за отношението на околните,та и аз да си кажа болката.Винаги съм мислила че отношението към бременните трябва да е много внимателно, а то се оказва че масово не е така.Като разбрах че съм бременна карах 24-часови смени в хотел и нямаше изгледи нещата да се оправят.Лекарката ми каза че така не може и веднага да си вземам болничен.Така и направих.А когато занесох болничния в хотела, управителката такъв грандиозен скандал ми вдигна пред колеги и клиенти, че направо щях да припадна от унижение и обида.Другият ми по фрапантен случай беше като отидох при личната лекарка за направление.Имаше много чакащи, измежду които майка с дете,болно от скарлатина. Когато лекарката ми ме видя да чакам веднага ме извика вътре, тъй като беше наясно за какво идвам. Излязох след 5 минути, като с мен се занимаваше сестрата,а лекарката си преглеждаше друг пациент.Какви скандали и чудесии ме чакаха отвън -  не е истина.За каква съм се мислила, какво като съм била бременна и т.н. Направо пълен ужас!!!

# 222
iv4e81, за съжаление нещата стоят точно по този начин.Тук има мами, които дори живеят в чужбина и споделят, че и при тях е така.Важното е да не си го слагаш на сърце и да си свиркаш.
 Whistling

# 223
  • някъде там......
Здравейте, мами.   bouquet Аз отдаааааааааавна не съм се включвала тук, ама нещо не бях на кеф и не исках да развалям и вашето настроение Blush. Радвам се за всички, които вече сте узнали пола на рожбите си. Ние още нямаме представа какви сме, тъй като не спираме дори за миг. Надявах се вчера да се види, но бебето не спря да мърда и док не успя пак да го "хване". Иначе всичко е наред, отговаря си до ден на размерите, от което съм много доволна. Към края на месеца ще ходя при доц. Томова, след което - на море Simple Smile. Док разреши плажуването, но под чадър и най-късно в 12 - на сянка.
       Извинете ме, ако вече сте обсъждали темата, но решили ли сте къде ще раждате вече. Аз още не съм, тъй като ходя на платена ЖК, но моя лекар не изражда и нямам никакво представа кой лекар и коя болница да избера, още повече, че ще бъда със секцио. Ако вече сте обсъждали темата, можете само да ми посочите къде. Благодаря ви и леко бременеене от мен. Обещавам да се включвам по-често Blush

# 224
  • София
Добър вечер и от мен Hug
Аз утре съм на ЖК, стискайте палци всичко да е наред. После обещавам отчет, както си му е реда и дано е само с хубави новини Praynig Сигурна съм, че ще е така, но имам нужда и от вашата емоционална подкрепа и положителни мисли! Hug
Целувки на всички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт