Мама сладко се почесва, НОЕМВРИйчето дали усеща!

• 9 875
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Татко Барба, мини през нас да сготвиш нещо Flutter Да знаеш, че сутринта в хладилника имаше само кучешка храна, та да си носиш и продукти Laughing

# 121
Здравейте всички!Днес пак минавам да ви поздравя и отлитам за Цигов Чарк малко да разпусна....Пожелавам ви лек ден и усмихнати събота и неделя!До скоро!  bouquet

# 122
Татко Барба, мини през нас да сготвиш нещо Flutter Да знаеш, че сутринта в хладилника имаше само кучешка храна, та да си носиш и продукти Laughing

Аз продукти ще зема ма кой ще плати бензина не знам  newsm78

# 123
  • София
татко Барба, май не съм разбрала ти откъде си. Не се притеснявай - може и по куриер да пратиш манджата Joy

# 124
  • София
Валя, другата седмица ще си почивам, така че кафенцето и разхождането на тумбите - може да ги уредим Peace Едно квартално разхождане на кореми да направим, ти предлагам аз Hug

А това с "изчУкването" - разби мА Joy hahaha Joy

# 125
  • София
Валя, другата седмица ще си почивам, така че кафенцето и разхождането на тумбите - може да ги уредим Peace Едно квартално разхождане на кореми да направим, ти предлагам аз Hug

Може и мен да ме вземете HugАма вие в кой квартал сте, та да си направим квартална разходка Mr. Green

# 126
  • София

Хайде, другата седмица задължително ще го направим. Моят мъж и без това няма да го има два, три дни.

Тинк, идвай, в Кр. поляна сме

# 127
татко Барба, май не съм разбрала ти откъде си. Не се притеснявай - може и по куриер да пратиш манджата Joy

Варна Simple Smile

# 128
Ilayda264, mirabela, Сиската слезте от блакона да кажете какво ново при вас Hug
Ама днес нещо мохабета не върви newsm78

# 129
здравейте и от мен

# 130
Здравей Виолета - ще се присъединиш ли към отбора ни Grinning
Пиши термин, коя бременност и на колко години си и да те запиша в списъчето.

# 131
  • София
Еех, гледам, че за срещички се гласите, а аз пък ще се връщам на работа Cry. Ако няма проблеми с мен или с бебето  Praynig Praynig Praynig, май ще си бачкам до 45-дневния болничен, т.е. до средата на октомври Close. Добре, че при нас поне през лятото не е толкова натоварено и ще се включвам доста честичко във форумчето.

Тонеска, Лия, Феъри аз пък съм чела, че с второто се качва по-малко  newsm78. При мен поне се потвърждава, но това се дължи на голямото драйфане в началото. Да видим колко ще наваксам. Но поне засега съм на -2 кг.

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 15:38 от Комарче

# 132
Здравейте!

Евлогиева, честити ти панделки  Peace
Мишле, течението е нормално да е по-обилно при б ременните жени.Това е от хормоните.Ако няма странен цвят и не ти причинява някакви неприятни усещания като болка, парене, сърбеж, няма проблем.Така или иначе се правят микробиологични иследвания и ако има проблем ще ти изпишат глобулки.Но не мисля, че е от това.

Момичета, аз искам да споделя с вас един много полезен продукт, които ползвам.ТОва са едни ръкавички за домашен самоконтрол на РН на влагалището.Имат на едното пръсче лакмус и той отчитa какво е нивото на РН.Така сами можете да си контролирате дали има проблем или не, защото ако има цветът се променя.Това е програма за превенция на преждевременно раждане чрез самостоятелно тестване.Аз ги ползвах с първата бременност и сега пак. За повече инфо може да видите тук :
www.fromvoulevs.com.

Татко барба, мисля че ти трябват формички за мъфини.Има такива в Метро, както и едни силиконови, които се продават в по-големите магазини за домашни потреби.Аз си купих на скоро от метро, че съм голяма фенка на мъфините.Успех!

Аз днес съм много разочарована от хората  Sad Трябваше да сменя едни пари в банката и чаках с малката на дълга опашка, а ми беше и супер лошо, много ми падна явно кръвното.Никой не ми отстъпи да мина по-напред, при условия че вече си е пределно ясно, че коремът ми не е от преяждане.На всичко отгоре като ми дойде редът, една леля реши да мине преди мен и аз избеснях и се развиках.Представете си, тя била бързала, защото била на работа.Аз се разкрещях, че аз пък съм с мало дете, което се скъса д авика, бременна и бледа като мъртвец, щото ми беше лошо.И всички ме изгледаха толкова укорително, сякаш трябваше аз да се срамувам, а не те  #2gunfire Направо нямам думи за бедушието и безчовечността на хората  #Cussing out Едва се прибрах до вкъщи, цялата треперех и спирах по пътя, за да не припадна.

За сега ви казвам чао, но пак ще намина след малко  Wink

# 133
  • София
Даммм, и аз през първата бременност много се разочаровах от хората като цяло. По-скоро бяха изключения тези, които ми отстъпваха място в градския транспорт. Сега нямам много наблюдения, понеже съм си вкъщи и се разхождам наблизо, но едва ли нещата ще са се променили към по-добро. Най-странни са ми тинейджърите. Имам чувството, че на тях и през ум не им минава, че като си бременна имаш малко по-специални нужди. Като че ли никой никога не им го е обяснявал това newsm78. Дано успеем да възпитаме децата си малко по-различно.

# 134
Комарче, така е, мила тинейджърите са странни.Ама по-странни са ми жени, които са минали през това, но въпреки това се държат по този начин.Мъжете и кавалерското не го споменавам, защото вече са ценен екземпляр и рядко се срещат.

Общи условия

Активация на акаунт