Мама сладко се почесва, НОЕМВРИйчето дали усеща!

• 9 873
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Лайтблу, Комарче за съжаление ежедневно ще се сблъскаваме с хорската простотия и непукизъм - като че ли тези, които ще те уважат и ще ти отстъпят място, било то на опашка или в ГТ, ще са едно специално изключение, отколкото правило. Хората са толкова озлобени и такива егоисти, че просто ме е страх да си помисля в какво обкръжение ще растат децата ни.

# 136
Здравейте!

Евлогиева, честити ти панделки  Peace
Мишле, течението е нормално да е по-обилно при б ременните жени.Това е от хормоните.Ако няма странен цвят и не ти причинява някакви неприятни усещания като болка, парене, сърбеж, няма проблем.Така или иначе се правят микробиологични иследвания и ако има проблем ще ти изпишат глобулки.Но не мисля, че е от това.

Момичета, аз искам да споделя с вас един много полезен продукт, които ползвам.ТОва са едни ръкавички за домашен самоконтрол на РН на влагалището.Имат на едното пръсче лакмус и той отчитa какво е нивото на РН.Така сами можете да си контролирате дали има проблем или не, защото ако има цветът се променя.Това е програма за превенция на преждевременно раждане чрез самостоятелно тестване.Аз ги ползвах с първата бременност и сега пак. За повече инфо може да видите тук :
www.fromvoulevs.com.

Татко барба, мисля че ти трябват формички за мъфини.Има такива в Метро, както и едни силиконови, които се продават в по-големите магазини за домашни потреби.Аз си купих на скоро от метро, че съм голяма фенка на мъфините.Успех!

Аз днес съм много разочарована от хората  Sad Трябваше да сменя едни пари в банката и чаках с малката на дълга опашка, а ми беше и супер лошо, много ми падна явно кръвното.Никой не ми отстъпи да мина по-напред, при условия че вече си е пределно ясно, че коремът ми не е от преяждане.На всичко отгоре като ми дойде редът, една леля реши да мине преди мен и аз избеснях и се развиках.Представете си, тя била бързала, защото била на работа.Аз се разкрещях, че аз пък съм с мало дете, което се скъса д авика, бременна и бледа като мъртвец, щото ми беше лошо.И всички ме изгледаха толкова укорително, сякаш трябваше аз да се срамувам, а не те  #2gunfire Направо нямам думи за бедушието и безчовечността на хората  #Cussing out Едва се прибрах до вкъщи, цялата треперех и спирах по пътя, за да не припадна.

За сега ви казвам чао, но пак ще намина след малко  Wink

Много благодаря ама малко по-големи ми трябват и си намерих . Мерси все пак много за помоща на всички сега ще почвам да им се чудя от де да ги започвам  Hug

# 137
Utro днес е на фетална
вярвам всичко е ок  Praynig
Тонеска и аз имах течение, но не жълтеникаво. на консултацията ми казаха, че е нормално за бременни, но все пак си пуснах секрет. онзи ден ми излезе резултата и пише " посявките останаха стерилни. не се установяват микотични причинители".
та затова мисля, че нямаш повод за притеснение, но пусни си за всеки случай да си спокойна.  Hug

# 138
Янорен благодаря за успокоението Hug аз все пак ще си пусна едни изследвания.

# 139
Лайтблу, Комарче за съжаление ежедневно ще се сблъскаваме с хорската простотия и непукизъм - като че ли тези, които ще те уважат и ще ти отстъпят място, било то на опашка или в ГТ, ще са едно специално изключение, отколкото правило. Хората са толкова озлобени и такива егоисти, че просто ме е страх да си помисля в какво обкръжение ще растат децата ни.

За съжеление то това е по-скоро до култура отколкото до обяснение. Те родителите им сигурно са им казали нещо по въпроса ама те защо да го запомнят ?! те ще го осъзнаят че е било грешно едва когато им се случи на тях. А иначе освен да се надявате да срещате само хора които им е било скоро до главите и не са забравили колко е гадно още не виждам друг начин тъи като както си говорихме с бабите няма оправия, явно и тинейджерите също ... трагедия и то голяма ....  Hug

# 140
Еех, гледам, че за срещички се гласите, а аз пък ще се връщам на работа Cry. Ако няма проблеми с мен или с бебето  Praynig Praynig Praynig, май ще си бачкам до 45-дневния болничен, т.е. до средата на октомври Close. Добре, че при нас поне през лятото не е толкова натоварено и ще се включвам доста честичко във форумчето.

Тонеска, Лия, Феъри аз пък съм чела, че с второто се качва по-малко  newsm78. При мен поне се потвърждава, но това се дължи на голямото драйфане в началото. Да видим колко ще наваксам. Но поне засега съм на -2 кг.

И на мен така са ми казвали, че се качва по-малко, но аз май няма да съм от тези случаи. Confused
Иначе и аз имам намерение да си работя докато стигна до 45-те дни майчинство - работата ми е много мила и не ми се спира предварително.

# 141
  • София
Здравейте милички! Аз не спирам да ви чета, но понеже нямам какво да кажа... и не пиша!

# 142
  • София
Здравейте!

Евлогиева, честити ти панделки  Peace
Мишле, течението е нормално да е по-обилно при б ременните жени.Това е от хормоните.Ако няма странен цвят и не ти причинява някакви неприятни усещания като болка, парене, сърбеж, няма проблем.Така или иначе се правят микробиологични иследвания и ако има проблем ще ти изпишат глобулки.Но не мисля, че е от това.

Момичета, аз искам да споделя с вас един много полезен продукт, които ползвам.ТОва са едни ръкавички за домашен самоконтрол на РН на влагалището.Имат на едното пръсче лакмус и той отчитa какво е нивото на РН.Така сами можете да си контролирате дали има проблем или не, защото ако има цветът се променя.Това е програма за превенция на преждевременно раждане чрез самостоятелно тестване.Аз ги ползвах с първата бременност и сега пак. За повече инфо може да видите тук :
www.fromvoulevs.com.

Татко барба, мисля че ти трябват формички за мъфини.Има такива в Метро, както и едни силиконови, които се продават в по-големите магазини за домашни потреби.Аз си купих на скоро от метро, че съм голяма фенка на мъфините.Успех!

Аз днес съм много разочарована от хората  Sad Трябваше да сменя едни пари в банката и чаках с малката на дълга опашка, а ми беше и супер лошо, много ми падна явно кръвното.Никой не ми отстъпи да мина по-напред, при условия че вече си е пределно ясно, че коремът ми не е от преяждане.На всичко отгоре като ми дойде редът, една леля реши да мине преди мен и аз избеснях и се развиках.Представете си, тя била бързала, защото била на работа.Аз се разкрещях, че аз пък съм с мало дете, което се скъса д авика, бременна и бледа като мъртвец, щото ми беше лошо.И всички ме изгледаха толкова укорително, сякаш трябваше аз да се срамувам, а не те  #2gunfire Направо нямам думи за бедушието и безчовечността на хората  #Cussing out Едва се прибрах до вкъщи, цялата треперех и спирах по пътя, за да не припадна.

За сега ви казвам чао, но пак ще намина след малко  Wink

Lightblue, съжалявам мила Hug По-добре  ли ти е сега?  Таткото е прав Laughing  Въпреки, че на мен две поредни сутрини в трамвая ми отстъпват място да седна млади момичета. Затова пък пубертетите ме разглеждат с такъв интерес сякъш съм паднала от марс като съм бременна....а пенсионерите следят с влажен поглед опразнената седалка, Хайде ела с нас да разходим шкембетата, нали си при нас и ти?

Комарче, и аз мисля да работа до края, даже и след 45 дневния болничен, ама ще видим дали бебокът ще е съгласен с моите планове Mr. Green

# 143
Вале, още ми е малко ошматено, но татито обеща да си дойде към 18.00 и да поеме щафетата с малката.Та малко ще релаксирам.Аз живея в Лозенец, мила, до там идвам с колата.Но на 13.06 съм на лекар, вие кога ще маате гащи и кореми  Mr. Green
Татко барба, хубаво е, че си намерил формички.Айде после да кажеш рецептата  Wink
Сиска, как сте ти и бебока?

# 144
Вале, още ми е малко ошматено, но татито обеща да си дойде към 18.00 и да поеме щафетата с малката.Та малко ще релаксирам.Аз живея в Лозенец, мила, до там идвам с колата.Но на 13.06 съм на лекар, вие кога ще маате гащи и кореми  Mr. Green
Татко барба, хубаво е, че си намерил формички.Айде после да кажеш рецептата  Wink

ми тя е тука от форума

# 145

ми тя е тука от форума

Ок, мерси, ще си я изровя  Peace

# 146

ми тя е тука от форума

Ок, мерси, ще си я изровя  Peace

сори ама те излъгах
http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … %D0%A2&id=179

сега отивам да пробвам

# 147
  • София
lightblue, следобедно-вечерна  разходка замислряме. Аз съм на работа до 6, поне работя в квартала, та ми е близко.  А то не пречи и да повторим. Аз съм на 12 на преглед но съм сутринта в 8, за резултатите от БХС и да ме видят преди морето. Морето май ще ми се размине или ще е за 4,5 дни но поне да си видя бебока 3 пъти в месеца за компенсация, на 27 съм на ФМ.

Таткото, само ни подлъгва тук със снимки и после даже крие рецептите  hahaha  chef Аз цял ден си чопля 1 пакетче семки имам чувство вече, че и зъбите и пръстите ми почерняха.

# 148
Този БГ закон ме разби... направо плаче за един мощен class action lawsuit...  Лайтблу, ами като не ти отстъпват място, помоли ги любезно, като обясниш че си бременна.  Няма как да не станат тогава.  Не чакай да ти стане толкова лошо в трамвая, че да припаднеш преди някой да ти даде предимство...

# 149
lightblue, следобедно-вечерна  разходка замислряме, аз съм на работа до 6 поне работя в квартала, та ми е близко.  То не пречи и да повторим. Аз съм на 12 на преглед но съм сутринта в 8, за резултатите от БХС и да ме видят преди морето. Морето май ще ми се размине или ще е за 4,5 дни но поне да си видя бебока 3 пъти в месеца за компенсация, на 27 съм на ФМ.

Таткото, само ни подлъгва тук със снимки и после даже крие рецептите  hahaha  chef Аз цял ден си чопля 1 пакетче семки имам чувство вече, че и зъбите и пръстите ми почурняха.

аАААА   Naughty предадох се Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт