Мама сладко се почесва, НОЕМВРИйчето дали усеща!

• 9 888
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Този БГ закон ме разби... направо плаче за един мощен class action lawsuit...  Лайтблу, ами като не ти отстъпват място, помоли ги любезно, като обясниш че си бременна.  Няма как да не станат тогава.  Не чакай да ти стане толкова лошо в трамвая, че да припаднеш преди някой да ти даде предимство...

Не знам от колко време не си в БГ ама това тука няма как да стане ... ще и се изсмеят и ще и стане още по-гано .... виждал съм го ... наложи се кондукторката да зяпа като луда ... а на милата бременна и стана неудобно и отказа да седне

# 151
  • София
lightblue, следобедно-вечерна  разходка замислряме, аз съм на работа до 6 поне работя в квартала, та ми е близко.  То не пречи и да повторим. Аз съм на 12 на преглед но съм сутринта в 8, за резултатите от БХС и да ме видят преди морето. Морето май ще ми се размине или ще е за 4,5 дни но поне да си видя бебока 3 пъти в месеца за компенсация, на 27 съм на ФМ.

Таткото, само ни подлъгва тук със снимки и после даже крие рецептите  hahaha  chef Аз цял ден си чопля 1 пакетче семки имам чувство вече, че и зъбите и пръстите ми почурняха.

аАААА   Naughty предадох се Mr. Green

А как иначе???? стотина бременни в края на работния ден, впили гладни погледи ( ако са като моя  Laughing)

# 152

Не знам от колко време не си в БГ ама това тука няма как да стане ... ще и се изсмеят и ще и стане още по-гано .... виждал съм го ... наложи се кондукторката да зяпа като луда ... а на милата бременна и стана неудобно и отказа да седне

Това просто е .... нямам думи #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 153

Това просто е .... нямам думи #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Това просто е .... РЕАЛНОСТА в БГ

Точно за това аз ходя с ГТ а мамчето с колата

тонеса, Гого много сладък бре , аз чак сега се загледах в снимката  Simple Smile

# 154
Не мислих, че чак до там сме стигнали - не само сме на дъното, но и продължаваме да копаем....

Утро докладвай бързо, че след малко изчезвам, а нямам търпение - едва те дочаках Grinning

# 155
Тате Гоги колкото е сладък, толкова е и непослушен Laughing направо може да побърка човек когато си науми Crazy

# 156
Здравейте мами и татко Барба,много се радвам,че за толкова кратко време,толкова много сте изписали
Днес бях на доки,бебо е добре,видях му гр.стълб,сърцето.Отговаря на седмиците,после ми взеха кръв за БХС и докато излязат резултатите,ще полудея.Казаха след 4 работни дни,че ще са готови,моля мамите,правили си БХС да споделят колко време се чака
Искам и аз вече да си усещам бебока,доки днес не видя пола,но аз вярвам на ФМ,не че има значение какво ще бъде но.....
За килограмите---аз съм +4,като се има предвид,че ям основно диня и череши,изобщо не си позволявам тестени неща,а сега нямам глад за сладко,не мога да си представя,ако ям всичко,какво ще стане ooooh!
За мое щастие ,аз все още не съм усетила гадното отношение на хората,но никога не е късно

# 157
Тате Гоги колкото е сладък, толкова е и непослушен Laughing направо може да побърка човек когато си науми Crazy

това не е ли нормално за всички малки деца (особенно момченцата)

# 158
Този БГ закон ме разби... направо плаче за един мощен class action lawsuit...  Лайтблу, ами като не ти отстъпват място, помоли ги любезно, като обясниш че си бременна.  Няма как да не станат тогава.  Не чакай да ти стане толкова лошо в трамвая, че да припаднеш преди някой да ти даде предимство...

Мисля, че се шегуваш  Wink Пак ще се повторя, ама при предната бременност дори ми беше обяснено, че и другите имат право на място, щото си плащат билетче.  #Cussing out Слава богу, поне не ми се налага да се сблъсквам с простотията и бездушието на хората в градския транспорт, защото тодавна с еотказах да го ползвам.Повярвай ми, тук милият и любезен тон не е фактор, то който си носи човешкото в себе си, ще направи път и без да го молиш.За съжаление, ако не викнеш, никой не ти обръща внимание.ТОВА Е ЖЕСТОАКТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ В БЪЛГАРИЯ.ЧАК СЪМ ИЗУМЕНА, АКО НЯКОИ МИ ОТСТЪПИ МЯСТО ИЛИ НАПРАВИ ПЪТ.

Аааа, тате, не се опитвай да укриваш хранителна информация от отбор изгладнели бременни  Mr. Green  Wink

Вале, трудно ще се класирам по него време, мила, тогава са големи задръствания, а и малката е с мен.

# 159

това не е ли нормално за всички малки деца (особенно момченцата)

Това с буйните момченца взе да става мит, ако знаеш девойките какви растат разбойнички  Laughing Скоро една продавачка попита дали братче или сестриче, ще има Теа и аз й казах, че братче.Момичето каза на малката "като те гледам тебе какво си диване, мога само да си представя брат ти как ще е" Обясних й, че може и по-кротък да е  Wink

# 160
Върнах се и бързам да се похваля - всичко е нормално и наред! Мнооого съм щастлива!   Grinning Моето бебе малко срамежливо се оказа, но докторът каза, че май ще е момиченце!
Наистина доста се успокоих след това изследване.

Желая на всички от сърце приятна вечер!
И много благодаря за стиснатите палци!   Hug

# 161
  • Монтана
Как бихте коментирали нухална гънка- 4 мм на 18 г.с.,защото навсякъде в нета намирам размерите на нухалната гънка в 11-13 г.с.

# 162
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out - като чета ме хващат бесовете - ама нищо - на този свят всичко се връща тъпкано рано или късно - простаците ще си намерят майстора - за съжаление нямаме друг избор освен да махнем с ръка и де продължим - ходи се бори с човешката простотия!

Ето ви една рецепта за спагети:
Спагетите знаете как да ги сварите - пускат се във вряща и посолена вода, като станат готови се добавя зехтин, олио, масло, който с каквото ги обича.
За соса: в тиган се задушават нарязани на дребно чушки, лук и чесън (който обича). Като омекнат се добавят домати (пюре, домати за готвене) абе важното е доматите да са ситно накълцани и по възможност без люспи. Ако слагате пюре, първо го разредете с малко вода до получаването на гъст сос. Добавяте сол на вкус, черен пипер. Оставяте да поври 10 минути, добавяте ригън (ако нямате и джожен върши работа) и махате от огъня. Объркавте соса със спагетите и изсипвате в чинии - отгоре се настъргва кашкавал, сирене, пармезан или който каквото обича - много са вкусни и не са тежки.
Оставям съотношението сос-спагети на вашя вкус  Hug

Хайде да скоро - стига толкоз бачкане Laughing

# 163
#Cussing out #Cussing out #Cussing out - като чета ме хващат бесовете - ама нищо - на този свят всичко се връща тъпкано рано или късно - простаците ще си намерят майстора - за съжаление нямаме друг избор освен да махнем с ръка и де продължим - ходи се бори с човешката простотия!

Ето ви една рецепта за спагети:
Спагетите знаете как да ги сварите - пускат се във вряща и посолена вода, като станат готови се добавя зехтин, олио, масло, който с каквото ги обича.
За соса: в тиган се задушават нарязани на дребно чушки, лук и чесън (който обича). Като омекнат се добавят домати (пюре, домати за готвене) абе важното е доматите да са ситно накълцани и по възможност без люспи. Ако слагате пюре, първо го разредете с малко вода до получаването на гъст сос. Добавяте сол на вкус, черен пипер. Оставяте да поври 10 минути, добавяте ригън (ако нямате и джожен върши работа) и махате от огъня. Объркавте соса със спагетите и изсипвате в чинии - отгоре се настъргва кашкавал, сирене, пармезан или който каквото обича - много са вкусни и не са тежки.
Оставям съотношението сос-спагети на вашя вкус  Hug

Хайде да скоро - стига толкоз бачкане Laughing

и пробвай следващия път да ги сложиш в тава  да наредиш кашкавал отгоре и да ги запечеш стават супер   chef

# 164
  • София
Утро, радвам се, че всичко е ОК. Всички стискахме палци.
Хана, днес си взех резултатите от БХС, а кръв дадох миналия петък. Ако си била в Майчин дом като си вземаш резултата искат фактурата. Ако искаш някой лекар от там да ти обясни по-подробно, май идват след 9.00. Аз лично се обадих на моя доки и се успокоих като каза,че всичко е наред

Общи условия

Активация на акаунт