Отговори
# 60
Честит празник ВивиАн!   bouquet
Честит рожден ден на батко Сашко!
Дъълги години щастлив семеен живот, Лина!

Иве,   bouquet и от мен

# 61
  • В красивите ми сбъднати мечти!
smooth, доколкото мога да се ориентирам по картата на Варна сега гледах , гледах и ми се струва , че църквата при тях е св. Петка , а те съответно живеят на ул. Братя Миладинови точно срещу нея. Не съм съвсем сигурна , но мъжа ми отиде на мач та не мога да се консултирам с него.

# 62
Здравейте и от мен!

Сашко,честит рожден ден!Пожелавам ти безгрижно детство,здраве,много усмивки и сбъдване на всичките ти мечти! Hug

Виви,честит рожден ден!Пожелавам ти,здраве,любов и семейно щастие!
(и намирай повече време за нас,защото ни липсвате с Ники) Hug

Лина,честита ви годишнина!Дано още дълги години да ни черпиш по този повод!  Hug

И аз имах идея да събера снимите на първа страничка,но вчера с болен Алекс не успях.Заемам се. Peace

Марта,стискам палци да се върнете с медали!

pepa_k- Наистина нямаме посветено заглавие на Пепенка.Давайте идейки!  Hug

Све,благодаря ти,че винаги намираш време да ни информираш кой има РД.  Hug

Стайл,Страчи,Илит-снимките са много слънчеви,а децата са невероятно сладки!  Heart Eyes

Ивалекс,и аз сега си я дръпнах тази програмка и ще се мъча с нея да направя нещо,но не разбрах как да те добавя в списъка и да активирам инбокса  Blush Обясни го като за блондинки  Mr. Green

Марини,smooth-за прощапулника.Аз го направих за РД-с един куршум-два заека.Та гости,питка(това с краченцата мн ми харесва-не че се виждат като се изпече,че са краченца,но идеята е супер).Ради,видях че си питала кога се слагат краченцата.Аз ги  топнах след като втаса.Точно преди да я сложа във фурната  Peace PeaceПостелих и търкулнах.След като си избра предмет,разчупих питката и дадох първо на Алекс.След това на гостите,после обиколих по  комшиите и така докато свърши питката.Има поверие,че докато се раздава,се тича,за да е пъргаво детето,но аз не тичах  Laughing

Ние сме с червено гърло.Ходихме днес на лекар.Преди малко Алекс заспа пак с Т.  Sad

# 63
smooth, доколкото мога да се ориентирам по картата на Варна сега гледах , гледах и ми се струва , че църквата при тях е св. Петка , а те съответно живеят на ул. Братя Миладинови точно срещу нея. Не съм съвсем сигурна , но мъжа ми отиде на мач та не мога да се консултирам с него.

Значи не е нашата църква, но пак е близо и до мен и до Светлето. Дори Братя Миладинови е пресечна на нашата улица / Княз Борис/. Ще спретнем едно бързо кафенце, може и коктейлче  newsm10

# 64
Момичета,сложих линкове на първа страница към снимките и клипчетата.Моля,ако съм пропуснала някой да ми прати линка на ЛС  Hug

Неци,ще се караме с теб!Защо не си сложила сники!Няма повтарят се!Без извинения!  Mr. Green

# 65
         ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТКО САШКО !

ЧЕСТИТ РОДНЕН ДЕН НА  ВИВИ_АН!     
    Лина честита годишнина ,много щастливи мигове заедно!

Хриси БЛАГОДАРЯ за темата ,че е посветена на мен    bouquet

Не можах да пиша на 3 юни след прегледа ,защото Вики заля клавиатурата с вода.
  Бебчето е едно ,даже му чух сърчицето ,докторката каза ,че се развива с една седмица напред.Много съжалявам ,че не можахме да дойдем на срещата ,но ми става лошо и ми се вие свят от превозните средства.Личи си от снимките ,че сте си изкарали много хубаво.
       Болничките бързо да оздравеят.
     Марта успех на състезанието !

# 66
         ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТКО САШКО !

ЧЕСТИТ РОДНЕН ДЕН НА  ВИВИ_АН!

Лина честита годишнина ,много щастливи мигове заедно!

Хриси БЛАГОДАРЯ за темата ,че е посветена на мен  bouquet

Не можох да пиша на 3 юни след прегледа ,защото Вики заля клавиатурата с вода.
  Бебчето е едно ,даже му чух сърчицето ,докторката каза ,че се развива с една седмица напред.Много съжалявам ,че не можахме да дойдем на срещата ,но ми става лошо и ми се вие свят от превозните средства.Личи си от снимките ,че сте си изкарали много хубаво.
       Болничките бързо да оздравеят.
     Марта успех на състезанието !

Ура! Браво мила, да го износиш и родиш лесно! Да му е много хубаво в утробата!

# 67
Честит рожден ден на Сашко с пожелание да расте здрав,любознателен и много весел! bdbaloni
Честит рожден ден и на мама Виви-ан! smile3525
Лина,бъдете още много години влюбени и щастливи! newsm51
Марта,стискаме палци на състезанието! fingerscrossed
Отново се нагледах на страхотни снимки и весели личица! Heart EyesА мамите са много елегантни,завиждам ви,аз още се боря с 7-8 килца и нямат сваляне. EmbarassedСтоят си по корема и д..то ми. Embarassed
Прощъпулника-ние го направихме още на следващия ден след първите самостоятелни стъпки.Поверието е,че така детето ще проходи по-лесно.Омесих питката и топнахме Кикините крачета.Предметите се нареждат и се постила бяло платно,по което да ходи детето.Питката се търкулва пред него.Майка ми каза,че питката се прави сладка и затова я намазах с мед след като я търкулнах и така я раздадох.Първо на Калина и батко и,на гостите-баба,дядо и брат ми с приятелката си.Тичах до 3 къщи да раздам от питката и внимавах да не се препъна някъде,та да не се спъва и детето. Laughing

Анишка,чудесно новини,радвам се.Дано всичко ви върви по вода. Hug

# 68
  • София
Честит рожден ден на Сашко! Да расте здрав и силен, усмихнат и обичан! Heart Eyes Hug Марта, ти си нашта гордост, ще викам за теб мислено за състезанието! Hug

Честит рожден ден на мама Виви-ан!   bouquet

Лина, честита годишнина!   bouquet Още много годишнини ти пожелавам!

Анишка, чудесно е, че всичко е наред. Повръщането и гаденето са бели кахъри, нали вече си занеш, че накрая всичко си струва неудобството! Heart Eyes

Аз нямам много време тия дни, минавам само да пусна едни линкове за снимки, ама гледам Ива ме е изпреварила. Wink Нищо, пускам ви линкове към още малко филмчета от Априлци. Кратички са, но иначе стават над 100мБ и не ми дава да ки кача в мултиплая.
Засаждане на второто дръвче.
Край басейна.
Втората вечер.

Сега качвам и малко обработени снимки. Малко, нямам време за повече. Имам нов апарат /да се изфукам Mr. Green/ и почвам голямото снимане. Не че досега не щраках като луда /за последната година съм направила над 11000 снимки/ Joy

# 69
  • Чехия
Момичета ето тук го по сколосах малко вижте го и ако има нещо питайте..

http://ivalex.multiply.com/journal/item/10
 Hug

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 00:34 от ivalex

# 70
  • София
Иве, много ти благодаря, страхотно улеснение, особено за количества снимки, каквито се налага да качвам след срещите. Hug Тая ДжаБа била супер. hahaha

Ето и линк към обработваните снимки.
http://dvakarelska.multiply.com/photos/album/18

# 71
Илит има не просто нов апарат, а огледално-рефлексен нов апарат + 2 чудесни обектива. Със здраве да си ги ползва и да ни радва с перфектни снимчици. Grinning

Благодарение на нея и аз се сдобих с ново така мечтано обективче!

Айде нахвалихме се!

# 72
  • Чехия
Ahoj maminki....

Стайл
, снимките са ти чудесни ...особено внимание си отделила на нас  с Верчето, за което   bouquet  bouquet  bouquet
Илит и Страчи и на вас много, много благодарим за фотото от срещата.

Анишка на теб много много  Hug Hug Hug Hug Hug

Ламичке, аз онзиден се чудех и маех как така празнувам..Викам си дали китайския календар нещо свързано с драконите...
А то било Спасов ден...Та честито   bouquet...и сега срам, не срам да си кажа какви ги измислям..поне да се посмеете.  Blush

Ние днес потегляме за Сандански, и след седмица пак ще сме на линия в столицата.
Надявам се всички да сме в добро здраве, а мъничетата да са послушни.

bouquet

Nasledanou....

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 10:13 от ivalex

# 73
  • Варна
Здравейте момичета,

Благодаря отново за пожеланията.

Честито но Smooth и Илит за новите придобивки. Със здраве да си ги ползвате.

Снимките от срещите отново са невероятни.

Аз не съм спала почти цяла нощ. Бебка почти през цалото беше с Т и много мрънкаше. Сега след закуска заспа, дано да започнем вече да се пооправяме. Как са другите болни априлчета? Надявам се оздравяват вече.

# 74
голяма женско парти сте заформили в Борисовата Simple Smile много сте хубави, а малките госпожицви обират всички овации. А отдалече си личи , че е било голяма забава. Снимките са много хубави!
МАрта, ЧРД на батко Сашко! Много здрав, щастлив да расте, радости да ви носи, и един ден да не си лоша свекърва  Wink! и тази година пак с емдали да се похвалиш. Миналата имаше извинение за 3тото място, ама сега искаме злато  Sunglasses
ЧИД Ламичке, Спаска със здраве да си носи името и само хубави неща да и се случват и с него и с истинското.Лина , Честита годиншнина! ДЪлги години семейно щастие, всеки ден да се изненадвате с по нещо ново, и никога да не ви е едноообразно ежедневието !
ЧРД Виви-Ан, здраве, щастие, любов, късмет да не те напускат!
Анишка, много е хубаво, че всичко е наред. Стискам палци скоро и гадене и прилошаване да спрат, да се радвая на бременността, и всички чакаме с теб !
Пепена, а твоето коремче шава ли вече, подритва ли те отвърте да каже, тук съм, тук съм  Hug

Бързо да оздравяват всички болнички дечица!  Hug Hug Hug за всички. И аз ще се карам, какви са тези вируси, какво е това чудо.

di_p тандемът се състой от КАлина и помпата. Хе хе, има и за Борис по 50/60 мл. кърма, но с  него спряхме кърменето, като беше на 8-9 месеца, за мое голямо съжаление. Но той сам се отби, май кърмата ми не му хареса, и намаля покрай забременпванаето. Но сега не я отказва от шишето  Mr. Green

за храненето - и Борис не изяжда повече от 250 гр. Но пък много рядко ми отказва хапване. И пружинката му е навита по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт