Отговори
# 150
Neci, никак не е хубаво по болници, но някак е успокоително като има специалисти наоколо и не се шашкаш сам какво да направиш с 40 градуса Т. Бързо да минава седмицата и да се приберете здрави! Hug
Аз също от време на време се замислям за работа, но така или иначе при мен е невъзможно с този престой в Румъния. Догодина ще да е...искам, не искам...
Ето ви едно клипче на нашия мъник: http://irinama.multiply.com/video/item/10...Предполагам, че всички са като него, но аз умирам от смях като го видя как започва да си тресе дупето в момента, в който чуе някаква музика...
Алекси, изпреварила си ме... Hug
Хубав ден,  Heart Eyes

# 151
Здравейте,

нямам много време да пиша от както ходя на работа, но гледам да чета от време на време.

Много хубави снимки от Априлци и от срещата в Борисовата градина.

Ники е с леко зачервено гърло, но иначе е добре. преди около месец се опитах да я захраня с фризлак 1 , но пак се прояви алергията. Като и мине гърлото ще пробвам пак.

Болните бебета да оздравяват.

Алекси какво стана с вашата алергия?

Лек ден!   bouquet

# 152
catty_m как са изследванията? Потвърдиха ли че има бактерии? Дано да не са.
pepa K Бързичко да се прибирате и вие в къщи! Много гадно, че  не може да си с детето. Дано с баба й да й е добре, а ти не може ли да ходиш поне през деня да си с Йоана? Стискам палци най-накрая да се намери причината и да се изчисти от гадинките! Hug
Поли, я не се обвинявай, за теб това е правилното, по добре няколко пълноценни часа с Дари, отколкото цял ден леко смазана и депресирана мама да си има. РАзлични хора, различни потребности. Само дано намерите свястна детегледачка, на кочто Дари да се доверява и да е спокойна с нея. от друга страна погледни и от тази гл.точка - децата получават различни стимули от различните хора, което е хубаво за развитието им.

# 153
За дрехи - и аз мога да дам, както мои така и на Пепино разни дънки ( които са слагани 1 път  Close ). Принципно ги пращам за Калофер, че там има много нуждаещи се хора, но ако има някоя мама нужда, свиркайте  Peace

# 154
MARINI как го научихте тоя танцьор така да си върти дупето ,мнооого е сладък,ние не можем така Wink

# 155
  • Beyond the Frontiers
Добре дошла на новата мама и бебе априлче Hug

Neci, защо ви пращат там. Не знам какви са им условията, но ако е мизерно отивай в Токуда - добри условия, нова апаратура, специалист по детска нефрология - доц. Лилова. 10 дена ще ви държат защото толкова време се дава антибиотика, а за да се направят изследванията трябва да сте изтрепали гадинките.

Съжалявам и за другите болни дечица. Бързо оздравяване Praynig

И едно голо дупе от първия плаж на Борис днес  http://elku.multiply.com/photos/album/35#31

# 156
Здравейте, мили мами!

Ето ви малко снимки на Sve_Dim и двамата й юнаци от вчерашната ни кратна привечерна среща. Единия от тях утре безстрашно ще легне на операционната маса.

Те първи застанаха пред новия ми обектив. Аз още нямам опит с него, но всичко с времето си.....затова хайде скоро на срещичка-фотосесийка!

http://radomira.multiply.com/photos/album/52#1

# 157
  • Варна
Здравейте, мили мами!

Ето ви малко снимки на Sve_Dim и двамата й юнаци от вчерашната ни кратна привечерна среща. Единия от тях утре безстрашно ще легне на операционната маса.

Стискаме палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed всичко да мине възможно най-леко за всички.

# 158
Здравейте,

стискам палци за Неци и Све-Дим  Praynig

Ние се прибрахме от болницата. На ехографа всичко е наред нищо притеснително не се видя.  Whistling
Назначиха ни снимката и др за утре сутрин в 7 и тогава ще се решава за лечение. Приеха я но ни пуснаха защото няма смисъл да приспива там, тя си е много добре и лечение няма.
Доктора каза че много малък процент от децата които се гледат на ехографа показват проблеми при снимката, но се надявам че ние няма да сме в този процент.
Поне ще и вземат и наистина стерилна урина.
Но и всичко да е наред ако пак резултата излезе с гадините ще започнат болнично лечение - 5 дена на инжекции с антибиотик за изчистване.
Иначе да, стоя постоянно при тях. Добре че майка ми по принцип си я гледа та сега няма проблеми да е с нея.
Хубавото е, че пред детското отделение Данон са направили много хубава детска площадка с катерушки  и Йоана ги хареса много.
Абе аз съм меко казано шашната ама доктора ми вика че не вярва да е нещо много лошо. Бъбреците и всичко друго и изглеждат абсолютно добре на ехографа.

Мерси за подкрепата  Hug

# 159
Гадните бълхи - преди малко Мая се събуди и тръгвам да сменям памперса и гледам единия и крак целия в пъпки - и веднага - шарка ( другата седмица ще ни слагат ваксината ) , обаче гледам по другия няма, никъде другаде няма и по едно време гледам в леглото и скача някаква малка гадина  #2gunfire Бълха  #Cussing out Направо откачих, а тези дни сме стояли по парковете, не знам от къде е взела, но горкото ми дететнце цялото му краче е на решето  #2gunfire
Неци, Све - стискаме палци
  Praynig  Hug

# 160
Страчи, много са гадни тези бълхи. Имам лоши спомени още от детството. Сестра ми беше голяма калпазанка- ровеше из кофите за смет с момчетата и явно тя ги е донасяла. Сутрин майка ми като ни видеше нахапани ни събличаше голи и истерично започваше да ги търси из пижамите и чаршафите. Като ги хванеше /много трудно се хващат...скачат/, започваше ритуала по пукането им с нокът. Абе луд купон! Joy

Неци,
да се излекува това детенце и ви желая скоро никакви болести да не ви спохождат! Praynig

Добре дошла при нас, Танче!

Днес вечерната вахта по разхождането на Томи пое баба му. Аз съм със зверски болки в десния яйчник.  SadНай-вероятно овулирам. Мислех, че с раждането няма да е вече болезнено , но уви....може след второто да се оправи  Mr. Green

Като гледам другата седмица май няма да мога да кажа "да" на младоженеца. Гласът ми всеки изминал ден се губи, още не мога да си оправя гърлото. Но така ще е, като не мога нищо да пия.

миене на зъбки--крайно време е да почвам да се грижа за 6-те зъба. Споделете с каква паста и четка ги миете и по колко пъти на ден? Чувала съм , че за началото веднъж на ден е достатъчно, например вечер за здраве!

# 161
миенето на зъбки-вечер с бебешки комплект за зъби НАНОДЕНТ,ама ако знаете как ме хапе Ачо Winkи сигурно му е приятно-нали му чеша венците Mr. Green
лека и спокойна нощ на всички и малчовците да нанкат
smile3524

# 162
От днес Рая е с 5 зъба Mr. Green Мия ги с паста Ненедент и силиконовия накрайник, засега само вечер. Много обича тази процедура и като види накрайника, сама си отваря устата в очакване. Peace
neci, Sve, pepa_k, продължавам да стискам палци Peace Peace Peace

smooth, бързо оздравяване! Hug

# 163
  • София
Страчи, вие с бълхи, а Оги е с въшки  Shocked  #Crazy . Не знам къде ги е лепнал. Първо мислехме, че са кърлежи, защото не сме виждали, но после ми светна от детските ми спомени (когато редовно ги лепвах преди детски лагер) и проверих в нет-а. Оказаха се въшки. Никой у дома няма. А Ого не е особено контактен с други деца, защото дядо му го гледа от 10 дни и не го изкарва от количката, защото го е страх да не отиде на улицата. Просто не знам от къде са се взели. Мазах го с някакъв препарат, който ми препоръча педиатърката. Вместо шапчица на главата му сложих калцун от тези за крака (по идея на аптекаря  Wink). Той естествено го махна около 15 пъти. Добре, че трябваше да стои с него само около 10-15 минутки, че не ми се мисли, ако трябваше да е час-два.

# 164
zazu1, ей тва е най-големият ми кошмар  Sick Като малка все ходех с къса коса, защото всяко лято лепвах въшки и се почваха процедурите с мазилата и подстригването  #Cussing out Казах на Пепино, че ако Мая хване въшки няма да ме видят минимум 1 седмица Whistling
А пък ние днес се видяхме с Мишочка и малкия мъж Светослав и баткото Лилян  Heart Eyes Много е порснал и е станал рус, така се надявам и Мая да стане, но няма изгледи...  Whistling Снимки след малко...
Peace
СНИМКИ - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/47

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 23:15 от Stra4iatela

Общи условия

Активация на акаунт