Отговори
# 465
Слугата на Дон Макароне. Отнесеният от вихъра.

# 466
А, тоз хич не съм го виждала даже.  Crazy
Не знам някой дали е изказвал подобно грозно съмнение преди мен, обаче Джакиту май е досущ като Стефка, а? Вре си гагата навсякъде - кой я пита, кой не...  Outta Joint

# 467
На мен Джаки ми прилича на карикатурен образ на Стефка- С. е на светлинни години що се отнася до конспирация, манипулации и хитрост. И не е толкова мазна. Naughty Mr. Green

# 468
Здравейте мацки!
Как изкарахте почивката?
Аз отново не гледах EmbarassedСега се връщам да чета Диндж!

Не знам някой дали е изказвал подобно грозно съмнение преди мен, обаче Джакиту май е досущ като Стефка, а? Вре си гагата навсякъде - кой я пита, кой не...  Outta Joint

О да ,лика прилика-тези техните синове,милите с такива майки ,горките са си за оплакване!

# 469
Джаки ми е отвратителна. Стефани поне на моменти ми е симпатична в постъпките си.
Djindjari  coolcool

# 470
Здравейте!
Много ви се кефя на коментариите!  Laughing
Мога да поседя при вас надявам се Wink

# 471
Ами поседни, ще поговорим... Joy  bouquet
Разбира се, добре дошла! Hug

# 472
Мога да поседя при вас надявам се Wink
Ееее, ама бива ли без кафе? Уф, така ми се спи. Tired
Айде от мен:

# 473
  • София
Джаки ми е отвратителна. Стефани поне на моменти ми е симпатична в постъпките си.
Учудващо, но и на мен...предполагам това е то да си талант, хем да играеш ужасен образ, хем понякога хората да те харесват!
Джаки обаче ми е противна! Дубльорката й на бг не допринася за подобряване на положението  Joy

# 474
Всъщност тя дубльорката на Джаки и на Стефка е една и съща. Гледах я по Канал1, много симпатична жена, даже малко на Стефка прилича. Ама озвучавайки Джаки така си прави гласа, че едва я понасям, като почне да се мазни...

# 475
Всъщност тя дубльорката на Джаки и на Стефка е една и съща.
Верно ли бе  newsm78? Не че подлагам думите ти на съмнение, но чак не ми се вярва - вечно сериозния тон на Стефка и вечно мазния на Джаки... бравос на жената Simple Smile

# 476
Аз се усетих веднъж, когато само слушах. Викам си "Стефка що така говори?!". А тя била Джакиту. Joy

# 477
мис арк
добре заварила Laughing

Анту
мерси

# 478
  • София
Всъщност тя дубльорката на Джаки и на Стефка е една и съща. Гледах я по Канал1, много симпатична жена, даже малко на Стефка прилича. Ама озвучавайки Джаки така си прави гласа, че едва я понасям, като почне да се мазни...

Брех!

# 479
Какво брех-каш, Ланче? Rolling Eyes
Да не съм написала някоя глупост? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт