Отговори
# 195
  • Варна
35, а смятам скоро да спирам да го гледам!  Laughing

# 196
Разсейвате ме...от 15 минути искам да ви кажа, че днес беше последната серия на сегашната Бриджит.
слава богу Mr. Green
Чудя се аз що все повтаряте Биг беър, та Биг беър, ами щото е само това hahahaдруго няма, а ако тръгнем да изброяваме на Брук dohна никой няма да му се чете роман smile3534 gydi

# 197
Съвсем навреме по темата идва - to punish the Forresters, заради Венеция! А не, за да съблазнява Ридж.
Да де, ама за манипулация не говорехме ли? Че и по - лошо...

Тя и Брук ако не беше толкова разсеяна /най-вероятно мозъкът й е бел зает с някоя секс сцена, че тогава нали уж се въздържаше/, че да забравя по къщите шишетата на бебето си, Тейлър можеше да е жива, щото нямаше да се налага да спасява Шаврич.

# 198
Значи си моята зодия,ауууу.   bouquet

smile3521 newsm47

Разсейвате ме...от 15 минути искам да ви кажа, че днес беше последната серия на сегашната Бриджит.

И аз така си помислих, защото нали сега ще заминават в Холандия...Ама не смеех да се надявам. Mr. Green

# 199
  • На един клон
Е чакайте сега,Брук сибила признала,Тейлър-не!Еми ако имаше някой да гръмне Брук,и тя нямаше да може да изплюе камъчето,разбираемо.

# 200
35, а смятам скоро да спирам да го гледам!  Laughing

Е, изчакай още 5-10г, ей ся шъ съ изтъркулят, а какво е ежедневието без ДиК? newsm53

# 201
...Еми ако имаше някой да гръмне Брук....
Еми да имаше, ама няма  newsm78. Ей на това му се вика късмет!

# 202
  • София
Е да, то е ясно, Брук е виновна за всичко. Че е забравила шишето, че Тейлър е плиткоумна, че Тейлър "дефлорира" Джеймс, че Тейлър я излъга за баща й, че Тейлър лъга 9+ месеца за Томас, въобще за всичко е виновна...

Е чакайте сега,Брук сибила признала,Тейлър-не!Еми ако имаше някой да гръмне Брук,и тя нямаше да може да изплюе камъчето,разбираемо.
Ееее, тя можеше да не чака не знам си колко години, нали? Та кое му е разбираемото?

# 203
Умствените данни и на двете актриси са под всякаква критика. Това не го оспорвам. То аз "дълбокоумен" в тоя сериал не виждам.

# 204

Тя и Брук ако не беше толкова разсеяна /най-вероятно мозъкът й е бел зает с някоя секс сцена, че тогава нали уж се въздържаше/, че да забравя по къщите шишетата на бебето си, Тейлър можеше да е жива, щото нямаше да се налага да спасява Шаврич.

Много добре казано , Вени   Peace

Аз се сетих как се натискаше на Ерик в този момент Брукасита и все имаше нещо да върши пред него - я да пере, а шише , я сгъване на бебешки дрешки ...
Имаше насочен пистолет също така ако си спомняте - та кой тогава трябваше да ходи да вика полиция  newsm78

# 205
Айде спрете се малко де..докато изчета 10-стр, изписахте 11-та.
Мис арк, имах предвид къде е снимано, но видях,че е в Испания.
Ако ти се пуска анкетка може да е на тема..кое е по-добре: свръх интелигентна и добричка като докторицата или безмозъчна блондинка, секси и развратна като Шаври...или нещо от сорта. Нали това е казуса сега newsm78

# 206
Еййй, ма супер дискусийка днес си спретнахме! Дребния обаче се събуди и ме зове с боен вик, та незнам до кога ще успея да се задържа онлайн, щото веднъж стане ли от леглото, забравям за компютър  Sad. Ако не успея да се вместя пак с нЕкое коментарче да ви кажа, че днес ми беше изключително приятно да си лафим  Simple Smile

# 207
  • София
Умствените данни и на двете актриси са под всякаква критика. Това не го оспорвам. То аз "дълбокоумен" в тоя сериал не виждам.
Аз за героинята говоря, не за актрисите Simple Smile

Много добре казано , Вени    Peace

Аз се сетих как се натискаше на Ерик в този момент Брукасита и все имаше нещо да върши пред него - я да пере, а шише , я сгъване на бебешки дрешки ...
Имаше насочен пистолет също така ако си спомняте - та кой тогава трябваше да ходи да вика полиция  newsm78
Който имаше възможност...Тейлър имаше такава преди Шийла да я види.

# 208
Наистина ли милсиш , че една такава средностатистическа красота като Брукината може да се сравнява с  пленяващата Тейлър  Sick
Шанса клони леко към минус безкарайност, тя Шаври е вървежна само сред посредствените Форестови мъже  ooooh!

Ааа,пленяваща според теб,но не и според мен.....
а Брук за годините и ражданията си изглежда фантастично,съвсем не средностатически...
Е знам ,че сега можеш да изкопаеш някои от ужасните снимки на Брук ,но и Тейлър има такива,коменрирахме ги преди няколко страници Peace

# 209
  • София
Айде спрете се малко де..докато изчета 10-стр, изписахте 11-та.
Мис арк, имах предвид къде е снимано, но видях,че е в Испания.
Ако ти се пуска анкетка може да е на тема..кое е по-добре: свръх интелигентна и добричка като докторицата или безмозъчна блондинка, секси и развратна като Шаври...или нещо от сорта. Нали това е казуса сега newsm78

Доста тенденциозно...добре че мис арк е готина!
Вени, и моят се събуди...но ми беше приятно и на мен!

Общи условия

Активация на акаунт