На балкан или на море в Карлово и Сопот си е най-добре.

• 14 120
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
  • Карлово
Не мога да не ви покажа позакъснелия подарък за рождения ми ден. Приемам съвети как се отглежда. Това, което знам от продавачката е, че трудно ще я уморя, но само добре гледаната ще цъфне следващата година. Да не я пресаждам сега, а след цъфтежа-задължително в прозрачен съд, корените трябвало да са на светлина.

Вече владеем и нови пози за кърмене  Mr. Green

# 61
Микки,честита придобивка,много е красива.На мен Фаленопсисите са ми слабост и въпреки,че казват,че най-лесно се гледат съм уморила 2 #Cussing outТака че съвети не мога да дам.По правило-така е както са ти казали,ама изключенията са безброй....И много влажност на въздуха искат,не директна слънчева светлина,да не я напича,иначе на светло.
Ако ти се чете-http://forum.flowersnet.info/viewforum.php?f=79&sid=02a3ee73 … 3a9eda8d96c75f925.
Снимката с Ангел е страхотна Heart Eyes

# 62
I az nai -nakraia uspiax da glasuvam za sladura Angel.Goliam 4arovnik-pu pu da go poserat kokoskite Grinning.Da kaza i az zdravei na novata mama dokato sam oste v sastoianie da piasa Party,zastoto za izvesten period sigurno niama da znam koga e den,koga e nost Joy.A dali stastlivata lelia Tin tin ste uspee da vi se poxvali-neznam,no neinformirani niama da ostanete Laughing.S kanski sili ste se dovleka do kompa i ste drasna niakoi i drug red Grinning.Stiskaite mi palci i dano Gospod e s men i vsi4ko da mine po voda.Malko me e strax ot neizvestnosta-dnes li ste e ,utre li,sled sedmica li... Praynig

# 63
бебешорке,още ли си тук.Айде вече раждай,да видиш,че не е страшно WinkВ мига в който гушнеш бебо и ще забравиш всякаква болка-нека и в най-трудния момент те крепи тази мисъл и да знаеш,че всяка контракция и напън те приближават към най-прекрасния миг HugДано всичко мине бързо и възможно най-безболезнено Praynig

# 64
бебешорка стискам палци мило всичко ще е наред Hug
Микииииииииии страхотна придобивка си имаш аз напоследък китки не гледам ,ама орхидеите винаги само съм ги гледала отс страни и съм цъкала  Hug
Абе днес викаме с Ели я да се обадим на мама тутка да дойдат на кафе,а тоооооооооооооооооо знаете ли какво мама тутка с тати тути и тутетата се припичат на плаж Бутамята,не знаете къде е това е как  ето вижте документирам

само дето вече не изглежда баш ттака щото там епльоснат най-луксозния хотел в Синеморец.Чакаме семейството за отзиви Grinning

# 65
оооооооооо я като си цъках из нета кажете ходил ли е някойв Ахтопол на море има ли какво да се прави там освен че ще ходим на плаж ,ей това хотелче ми хвана много окото комфорт без пари дет се вика Simple Smile
http://hotelkamelia.com/

# 66
 Bimba, ние миналото лято бяхме в Ахтопол и ако ме питат пак бих отишла...Може би е едно от малкото запазили очарованието си градчета...Забравих да започна с факта, че ходихме само с мъжо, без детето, така че това доста променя нагласата Grinning
 Но като цяло е спокойно, не е твърде пренаселено, има си китни местенца за хапка и пийка, а това хотелче е много приятно. Синеморец е близо, макар че трафикът е по-скоро от Синеморец за Ахтопол, отколкото обратно.
 Абе препоръчвам го, това е! Laughing
 Ех, моренце, моренце! дано и ние да те видим тази година! (хлип-хлип)

# 67
# 68
Поздрави от морето PartyИмам и нет и веднага пускам снимки да видите  къде сме...Страхотно местенце,невероятно моренце....Божествна красота!Два плажа посетихме,за утре планираме  на Силистар да идем..Запленени сме от красотата и дивната природа тук!Ето малко снимки от днес Laughing

Хайде до скоро  bouquet

# 69
Бимбе,на Ахтопол   ще ходим тези дни с опознавателна мисия и ще пиша веднага как е!Пращам ви слънце и морски полъх   sport027

# 70
А каква стана тя докато не планирахте море хей ви там, кога успяхте ..... я кажи с две думи  цените как са ....  Simple Smileал инклузив ли сте?Ние решихме на южното тази година ... но все още не знам къде.

# 71
ееееееееееее тутка утрепа рибата напарво,бравос за репортажа Hug

# 72
  • Карлово
Ин, благодаря за линка, ще чета, то е ясно, трябва да се справя с тази, защото това е уговорката Боби да ми направи догодина езеро да си отглеждам водни лилии и евентуално лотос. Абе нещо напоследък ме влечат по-нестандартните китки за дома, иначе в двора е такава шаренийка, ама така обичам аз-да ми е цветно.
Бебешор, стискам палци всичко да мине лесно, няма как да е безболезнено, но резултата си струва. А и моят опит от две раждания е: по-добре с болезнени контракции. При Мартина нямах никакви болки, самото раждане продължи дълго и трудно, с риск за бебето. При Ангел си имах доста болезнени контракции и го родих за няма и 10 минути-бързо и лесно. Ама съм и аз, дано не те наплаша много. Хайде, и аз нямам търпение, пък и да хванеш моята зодия, Близнаците са сме супер, за околните може и да не сме много хубави, ама за нас си сме ок.  Laughing
Туттка, бравос! Усетих полъха на морския бриз!

Чакайте да ви кажа новината. Намейка след като изкупи Редута и Промода, сега ще види сметката и на ибея Mr. Green Като чета в темата как купува не на кила, ами с тонове направо  Twisted Evil

# 73
Цитат
Чакайте да ви кажа новината. Намейка след като изкупи Редута и Промода, сега ще види сметката и на ибея  Като чета в темата как купува не на кила, ами с тонове направо   
Mr. Green Mr. Green Mr. Greenтя само мен д а не изкара сега виновна че ми е спукана работата Joy

# 74
Lele Tuti s tezi snimki obra ovaciite!Napravo vse edno i az sam tam.Miki mai niama da xvana zodiata-taka si mislia-mai sme se zapateli kam ra4e osmokra4e Laughing,no kakvoto i da e vse mi e taia.Utre sam pri Minev da vidim bebo dali e prigotvil bagaza za svoiata dalga vakancia Sunglasses.

Общи условия

Активация на акаунт