СЕПТЕМВРИ ще падат листата, а ние ще си гушкаме слънцата

• 12 256
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Точно щях да предложа "строй се преброй се"
В Хепитата правят резервации защото е популярно място!!И доста се посещава!!макар че е работен ден и не ми се вярва да е лудница там но все пак друго си е да се предупреди ако сме повече хора и да се резервира маса!!Те да си я нагласят а не ноие като идем да съединяваме маси  newsm78

# 181
  • София/Търново
Ако успея ке се домъкна. От 15 часа съм на тежъъък изпит...  Mr. Green

# 182
Ох как ви завиждам за срещичката.Искам и аааааааааааззззззз smile3511 Нии в провинцията кво да праим?  Sick
Имам и един въпрос - кръвна захар 6.22 при нормално 6.1 - Проблем ли е? Че док не си вдига телефона, пък много ми се насъбра.

# 183
Здравейте сладурки!  Hug
Само да се запиша и аз за срещичката, че ми е лудница напоследък.

# 184
red sonya има истина в това което казваш, затова по едно време даже се бях разубедила да си взимам такава кошара!Но след малко по голямо проучване установих, че например модела Аделина Лукс е по висок от другите!Даже се вижда на снимките, че има още едно чекмедже.Аз вече твърдо съм се спряла на този комплект, защото според това е най-доброто откъм цена, качество, дизайн и функционалност!На erbesi  и pali са невероятни, но като се позаинтересувах малко повече разбрах, че кошара е около 1000лв. и т.н... комплекта излиза към 5000-6000 лева, което е наистина прекалено много!Мога да дам малко инфо за dizainbaby: те са турско производство и имат всички сертификати за материалите, които са използвани и за качество, което не е особена гаранция де!
little_sweet_didka много благодаря за щъркелчето!Живот и здраве за 04.09 ще сме само момиченца!

# 185
Привет на всички. Поздрави на рожденничката!!   bouquet
Аз бях една от желаещите да дойдат на лекцията зъ карменето!! Но за съжаление се връщам от Испания точно на 21,06  Cry Sad и явно няма да мога да се включа.

# 186
juja_, на снимката ми се вижда, че предната страница си е по-ниска от другите  newsm78 Иначе много ми харесват легълцата  Heart Eyes И имат едно нежно синичко и двамата с милото се влюбихме като го видяхме  Heart Eyes Като тръгна да купувам, ще ходя с метър, то е ясно  Joy Че като си спомня племенницата какви салта правеше от кошарата  #Crazy Накрая се принудиха да отрежат 2-3 от летвите с ножовка, че да му е по-лесно на детето като излиза.
Ох, съвсем забравих за лекцията за кърменето  ooooh! Асенце и аз съм на първия ред до Дидка  Joy Нали е за събота и не съм в някаква грешка  newsm78

# 187
Здрасти мамита  Hug
аз съм ЗА СРЕЩАТА
Асе и съм за ЛЕКЦИЯТА
Дидка, страхотно оформление мила   bouquet
така.... Simple Smile
вече май забравих какво друго да пиша

# 188
А аз като не разбирам е тетонинко от кърмене има ли смисъл да идвам???
Дали ще разбера изобщо нещо от това което се говори???

# 189
Бонбончета Hug Нашите дни на отворени врати и лекции са винаги в събота или неделя Peace Очертава се да е от 10 часа, тъй че миля няма да е проблем за повечето от вас.
Следваща лекция ще правим може би август месец по време на Световната седмица на кърменето, която е от първи до седми август.

За Хепи тъкмо щях да предложа аз да звънна Hug Дали да не запазим за 15 човека? Дидко, като звъннеш пиши, за да знаем Hug

Мирко, съсипа ме от смях, душа Hug Ми то кой е разбирал преди да му се наложи да го прави??? Аз поне такива не познавам Laughing Ако ще и 200 книги да прочетеш и 1000 лекции да чуеш... докато не гушнеш своето бебе и не се сблъскаш с вашите проблеми няма как да разбираш Hug Подготовката е хубаво нещо, като лично според мен най-ценното е, че човек ни вижда лице в лице и може сам да прецени дали сме хора, на които може да се има доверие Grinning В крайна сметка в последствие при проблем ни се доверява и поверява на нашите знания най-ценното си - бебето. И те така Hug

# 190
Мирка, мила, и аз не разбирам нищо и точно поради тази причина смятам да отида на тази среща. Все нещо...(пък и повече Simple Smile) ще ми влезе в главата Simple Smile
Освен това И АЗ ЩЕ ДОЙДА УТРЕ НА СРЕЩАТА!! . Хехе, да си знаете. В 18:30 ще съм там.
Цунки на всички и хубав ден  Hug

# 191
Добреее значи утре ще се разберем за лекцията HugУбедихте ме ама аз нищо не знам и ще имам многоооооо досадни въпроси!!!Да знайте Mr. Green  Crazy

# 192
  • София
Последно някой дали звъня в Хепи?

# 193
red sonya на първата снимка решетката е свалена до долу!Това е много удобен вариант за новородено, което не може да се изправя!По надолу се вижда като е дигната решетката!Най-добре е да отидеш в някой магазин където има и двата модела,така най-ясно ще видиш разликата!Плюс това можеш да си регулираш височината както на решетката, така и на матрачето!Не си мисли,че съм забелязла това по снимките.Просто отидох в магазина и там само дето не ми ги разглобиха за да ми покажат какви възможности има!Пък и нали знаеш: "Око да види,ръка да пипне"!Аз съм на този принцип,затова не мога да се реша да си поръчам нищо по интернет,след като не знам какво поръчвам!

# 194
Жужка, аз като бях без дете също не смеех да поръчвам нищо по интернет Grinning
Нооо, като ти писне едно... като не те оставя в магазина една блуза да пробваш... Така хубавко се научих да пазарувам по интернет, че ела ме виж Wink Grinning
Моето диване като влезехме в магазин и се събуждаше. Е, как ми кажете да я оставя отвън, а аз да вляза в пробна - ами никога няма да стане. или ходехме по две-три приятелки, или по интернет. щото то хубаво по две-три, ама то да няма само един магазин Wink
Сега се уговаряме като влизаме в магазин - да не пипа, да внимава... А тя като почне - Ауууу, мамо, виж колко е красиво ooooh! И вади все дрехи в розово. За нея добре, ама мама на прасенце мяза в розовко Crazy
Та това и беше приказката за он-лайн пазаруването. Още повече, че вече и българските магазини имат опция за връщане на стоката, така че... пазарувам и не ми мигва окото Wink Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт